Wellness+BDSM

Relax

Dobrý večer všem, rádi by jsme získali informaci o nějakém wellness s BDSM koutkem.Viděli jsme zde i nějaké galerie,ale hlava děravá si nepamatuje nick.
Předem díky
P+K
Děkujeme všem, pravděpodobně to jsou Zdiby , jen jsme četi recenze dost si lidi stěžuji , tak nevím zda to nepojmout jen jako relax na párhodin?
Záleží co od toho očekáváte. Pokud chcete mučírnu s wellness vybavením pro zábavu na jeden večer/noc, tak jsou Zdiby vhodné. Pokud hledáte nějaký celovíkendový pobyt s masážemi apod. tak to nebude ono. Jen tak pro zajímavost, na co pak si tam lidé stěžovali?
Ahoj , stížnosti převážně na hluk ,ale i na jidlo.
Můžeme doporučit penzion, restaurace a wellness Stará Pošta, Zdiby u Prahy. Odsud je na ama nemálo galerii. Vybavení pěkné a prostředí příjemné
Přímo v Pardubicích je wellness které propaguje nick saunaparty . Loni tam dělali nějakou rekonstrukci, měli by tam mít částečně vybavení i na BDSM. Ale už jsem tam 3 roky nebyl.

Jinak co vím na Moravě pak až u Ostravy nebo Brno
Co ti ten pár udělal, že jim doporučuješ tenhle hampejz? 😁
Je to tam strašný? Jak říkám, dlouho jsem tam nebyl. Předtím jsem tam byl asi dvakrát, vypadalo to tam tak jako hodně komunisticky, ale jinak pohoda. A pak jsem viděl právě nějaké fotky že jeden pokoj předělali do BDSM
Za mě teda ne. Sauna nebyla dobrá, obsluha taky ne, všude prach a takový… už ta šatna mě měla otočit. K tomu za placená Princezna, která byla princeznou před 40 lety a chodu tam zdarma aby tam spanilé duše uspokojila… jasně. Ve dvou tam muže byt zábava a v 10 větší, ale to bych si raději někam popojel.