Ok, možná jsem magor a spousta z vás si poklepe na čelo, ale napadlo vás, podívat se na toto téma z různých stran? Třeba jsou holky v zoufalé situaci a na šukání za prachy, nemají hned koule, nebo jsou třeba jen vychcaný a baví je to... no a? Každopádně někdo ochotný, se sem tam najde, tak proč ne? A věřte nebo ne, já už jsem například podobné slečně zde, poslal peníze, aniž bych za to cokoliv chtěl, prostě jen tak.. (Pro amatérské psychology, kteří by mi chtěli vysvětlit, že to bylo v podstatě sobecké, protože hlavní motivací, byl dobrý pocit z tohoto gesta. Říkám: "jo. No a? Věřím,
Že podobně altruistické sobectví, je to nejméně škodlivé...) ;-P
Že podobně altruistické sobectví, je to nejméně škodlivé...) ;-P
Souhlasím. Sama jsem byla na té druhé straně, vyhlédl si mě zákazník a pravidelně ode mě kupoval sadu aktuálních fotek :). Několikrát jsem se ho ptala co ho na tom tak láká, protože byl schopný udělat i 3 objednávky za jeden den ... Dodal, že je to prostě něco, co ho uspokojuje a baví ho to, přitom na mě, v té době, nebylo nic zvláštního oproti jiným ženám. Pokud dotyčný nesmrdí korunou, děje se to docela pravidelně :).
Сообщение было удалено пользователем.
Mám v piči...
Chápu jak to myslíš a jasně, nemůžu nesouhlasit. Ale mluvíme o koze a o voze. By the way, nešlo o žádnou tíživou situaci, na to z pravidla nereaguji.
Bohuzial ano. Uz tu bolo niekolko vlaken, kde sa niektore nicky stazovali na podvodnicke nicky. Preto si treba uvedomit, ze tu je platba vopred uplna kokotina.
Mozne je vse, hlavne tady

Placení za fotky
Nějak nechápu proč.