Masturbacia zien

Moja priatelka tvrdi, ze nemasturbuje (aj jej docela verim). Chcem sa spytat zenskeho osadenstva, ale aj chlapov z ich skusenosti, ci je takyto jav bezny? Navrhujem jej nech to vyskusa, ale moc sa k tomu nema....
Moje taky tvrdila že nemasturbuje, jasně že kecala😆dnes si to děláme oba dva před sebou a je to paráda když mě celého postrika a potom já ji. Mám to rád.
Ahojte. Kazda onanuje aj ked povie ze nie. Moju ked pretahujem je ako partyzan. A ked je sama doma ide ona vytlacit ako vdycha vzlika a kruti panvou. Priam sa ide zadusit rozkosou. I dycha ako to 1500metroch behu. Tak je to
Сообщение было удалено пользователем.
souhlasím s tebou. I mě to žena říká, že ji ještě žádný chlap neudělal tak dobře, nebo kvalitně /jak to napsat/, jak si to udělá sama sobě. Někdy ji to dělám rukou a před jejím vyvrcholením mě dá moji ruku vedle a dodělá se těch několik sekund sama až do výstřiku. Je to peklo peklovatý.
..tak ja som robertka vzala do ruky až ked som sa sklamala, a cele 2 roky nemala žiaadny sex..a napr.aj vtedy ,ked mi to muž nevedel urobiť orálne (orgazmus),tak som si to po sexe urobila sama.Jasne ,že som sa s ním rozišla.Ako panna, som mala prveho partnera,ktorý bol iba strašne neskusený a toto bral ako spestrenie-lebo sex bol nudny,technický a bez vášne s ním.
Toť su moje dovody..Ak si to nerobí sama s tebou orgazmi,možes byt len rad :) PS : mladučke baby 20-23 si to tiež nerobievaju.
Ale houby.. je to o lasce a prijeti vlastniho tela.. masturbuju od 14 a sice dle nalady ne pravidelne kazdy den, ale zase kdyz je nalada i 5x denne.. :) a nemam problem se pohladit i pred partnerem samotna. :) sex je sex, mazleni s partnerem je mazleni s partnerem, ale masturbace je hyckani meho vlastniho tela, urcite rozmazlovani, ze funguje, tak jak ma a mam ho rada.. :)
Mňa by zaujímalo, či baby používajú erotické prádielko so vstavanými dildami aj pri bežných činnostiach, alebo pri športe, či diskotéke. Silno ma vzrušuje predstava, že moja polovička má v sebe nejake to dildo pri prechádzke lesom. Má niekto s takým niečim skúsenost?
Сообщение было удалено пользователем.
Přesně tak, my honíme oba, i spolu a i pro sebe... není na místě žádné ostýchání a je to úplně normální*4*
Moje manželka mi tvrdila, že si to sama nedělá. Měla sexu nad hlavu, byl jsem pořád ve střehu, takže jsem ji nenechal chvíli v klidu, přesto když měla příležitost, tak si to udělala i sama. Něco na tom bude, chlap je chlap, ale sama - to má taky něco do sebe. Toto mi už pár žen přiznalo.
V dobách videa(vhs) jsem si na kazetu s péčkem položil malinký kousek papíru a ejhle za chvíli na ní nebyl, tak jsem si zapamatoval při jaké scéně je kazeta v obalu a ejhle za dva dny byla přetočená jinam, tak jsem nastražil kameru a bylo. Nádhera. Mám toho natočeného docela hodně, zjistil jsem kdy a za jakých podmínek do toho jde a začal jsem jí je dokonce vytvářet, tím že když jsme byli sami a mělo něco být, tak jsem jako musel někam odjet na hoďku a přitom jsem ji sledoval on-line. Měl jsem to opravdu propracované, bylo to silně vzrušující. Pak přišel internet, změnilo se místo kde si to dělala, musel jsem udělat tedy změny i já :-), byly to hodiny práce, ale bavilo mě to. Zajímavé bylo to, že si pouštěla to, čím přede mnou vždy pohrdala, prostě jsem nahlédnul do jejich možných tužeb a potvrdilo se to, že v ženách se vyznat je složité. Už jí je 38 a že si to někdy udělá už přizná, dá se s ní už mluvit i o jiných věcech co se sexu týká(např. trojka, čtverka atd.) ale jen mluvit.:-( Dělají si to všechny, ale nepřiznají to!!!
A čo ťa je po tom? nechaj ju, ak bude na to zrelá, sama sa ti prizná.Jej vec, či masturbuje či nie. Ak vám to vo vašom vzťahu neprekáža, nepýtaj sa jej na to zbytočne. Dočkaj času ako hus klasu.:-))
no, ja som mal tiež dlho takúto informáciu od mojej manželky. Niekedy dávno, ešte pred svadbou som sa jej pýtal, či sa niekedy spraví sama. Povedala, že to ešte nikdy nerobila a veril som jej. Až nedávno som jej pri nejakej priležitosti povedal "... je to preto, že sa nerobíš sama..." na čo ona reagovala s tým, či si to fak myslím, že si to sama nikdy nespravila. A zarazu som zistil, že rovnako ako ja masturbuje aj ona. Toto zistenie ma zaskočilo absolútne dokonale (aj keď som v to dávno dúfal, že si to spraví aj sama) a teraz mám pocit, že o nej vlastne nič neviem a ešte horší pocit, že čo všetko mi vlastne ešte nepovedala. Nie pre to, že by som sa toho bál, ale pre to, že ak niečo predo mnou skrývala je to na úkor našich spoločných zážitkov čo je dokonalá škoda. A popravde, k takémuto priznaniu sa dostala po ROKOCH! neuveriteľné!!!!
Tak jí při předehře zaveď její ruku do jejího klínu a uvidíš, jak bude reagovat.
Ahoj,ani ja som to roky nerobila,až raz som dostala robertka,a začala som si to robiť,bola som na tom závisla,a bolo mi fajn,myslím si že ženy sa hanbia masturbovať,a ktore to robia nepovedia pravdu
Problém může být v tom, že pokud si to neumí udělat sama, jak jí potom má udělat orgasmus partner? My muži si se sebou hrajeme od raného věku, takže přesně víme co chceme, a tak můžeme partnerku nasměrovat. Ženy které nemasturbují, to prostě neví. S jednou takovou holkou jsem chodil a sex byl občas frustrující, protože ať už jsem se snažil jakkoliv, potom mi řekla: miláčku, asi jsem byla. Jak asi? Chápu, že ženy mají jiný orgasmus, ale rozlišit mezi příjemným pocitem a orgasmem přece není tak těžké. Zajímalo by mě, co si o tom myslí ženy, jak masturbace pomáhá v dosažení orgasmu při sexu.
Ženský orgasmus je poměrně složitá záležitost a v průběhu věku ženy se vyvíjí. Žena, která ovšem masturbuje, ví docela přesně, co je orgasmus. Také proto masturbuje, aby si ho mohla případně navodit sama a také pak ví, jak lépe dosáhnout orgasmu s mužem. Ale jeho síla i možnost navození se může měnit ne po letech, ale klidně i po dnech. Dále je zapotřebí vzít na vědomí, že některé ženy orgasmu nemusí dosáhnout nikdy, a nebo jen velice zřídka. Pokud žena nedosahuje orgasmu, je to práce pro sexuologa a také psychologa, protože orgasmus ženy je především v hlavě ;). Případně může pomoci odstranit zábrany milující partner. Nicméně věřím,že masturbace u žen je celkem běžná záležitost.
To je pravda že se ženy stydí je to škoda protože chlapi to vzrušuje
Ale proč by se měly ženy stydět???
Vždyť je to báječné dotýkat se sama sebe, hladit se a laskat si vlastní tělo a nakonec se nádherně udělat.
Asi málo která z nás má ráda vlastní tělo-proto nemasturbují. Musíme se naučit mít rády samy sebe, své tělo, vážit si sebe a pak si začít onanování užívat.