Sex s "ošklivkou"

Sex se ženou, která se vám nelíbila.

Měli jste někdy sex se ženou, která se vám nelíbila? Byla moc při těle, moc hubená apod. Zajímá mě, jestli to mělo nějaká pozitiva a nebo to prostě bylo jen špatné. Uvítám i názory žen, zajímají mě ale hlavně postřehy mužů. Jen zvědavost, nikdy jsem to nezažil a asi ani nezažiji.
Ošklivé ženy neexistují,jen některé jsou prostě hůře koukatelné ba někdy až nekoukatelné.*19* (отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.
Až na to, že mozkem se muži svádí obtížněji než vzhledem.
Jo, to je opravdu pravda. Meli jsme super kamaradku, ale byl.to takovej babochlap jak vzhledem, mluvou chovanim. Holky si s ni take rozumneli a mozna nejoblibenejsi clen firmy. Na pivo jsme.vzdy radi vzali vzdy, za tech par.let snad nikdy nemela chlapa. Holt.zivot je obcas krutej.
Také jednu takovou znám 😁 mluva chování prostě chlap v autoservisu u nás válí že by se i chlap za sebe styděl a přiznám se jednou po večírku kdy za mě mluvil rum jsme si dali číslo a musím říct že to byla bomba jak byla hladová 😁 ale je to něco s čím se chlap ani nejlepšímu kamarádovi nepochlubí😁
To já měl takovou průměrnou. Po 9 letech mě kopla doprdele. Kvůli jednomu kretenovi, byl gambler. No už spolu nejsou. Já jsem si našel fakt hezkou a jsem s ní už 8 let. Už nikdy ošklivou nebo průměrnou. Musí bejt pro mě top a pro ostatní nejmíň 8 z 10.
To je hodně smutný příběh. Nevím, co vìc k tomu napsat*10*
Já tady to vlákno pořád obcházím, protože dotaz směřoval na pány, ale přece jen mi to nedá.
Jak se sakra stane, že se člověk vyspí s někým, kdo se mu nelíbí? Asi chápu, že to někdo udělá třeba v opilosti, kdy moc nemyslí, ale vědomě a za střízliva? Proč?
Představ si, že jsi chlap a ženy o tebe naprosto nejeví zájem. I tací se najdou a nemusí jít o odpudivé smradlavé zoufalce bydlící v zavšivené garsonce.
No a po třicítce potkáš holku, která zájem má, ale sexuálně tě nepřitahuje ani postavou, ani obličejem. Není ale vyloženě ošklivá, nebo odpudivá a máte nějaké společné zájmy.
Potom máš dvě možnosti. Buď do toho jít a alespoň si vyzkoušet, jaký ten sex vůbec je, případně jestli z toho může být i vztah a nebo se na ní vykašlat a doufat, že za dalších x let potkáš nějakou lepší, která bude mít o tebe zájem. Což není příliš pravděpodobné.
Já jsem pragmatik a proto jsem to zkusil. Jsme spolu tři roky a máme malého prcka. Kupodivu hezké mimčo.*3*
Jasně, taky bych si rád vyzkoušel štíhlou, vysokou, prsatou se sexy kukučem. Ale vím, že to není a nebylo možné.
Troufám si tvrdit, že takto se zachovala řada mužů.
Je ale pravda, že i já mám hranici, za kterou bych nešel. A to jak vzhledově, tak mentálně.
Není zač. Myslím, že to není nic až tak neobvyklého.
Chápu, že pokud jsou žena či muž atraktivní a je o ně tedy zájem, tak si vybírají sobě rovné, tedy opět atraktivní protějšky. Ale takových lidí není zase tak moc, takže ti ostatní musí chtě nechtě do nějakého kompromisu a nebo být sami. Případně si za sex platit.
Ano, ale bylo v tom více aspektů. Při jedné zavíračce v klubu na mě čekala celou noc. Když jsme vyhazovali poslední tančící opilé močky přišla, oslovila a já po směně na dveřích tréninku a předešlé směně v normální práci, značně dezorientován říkám jasně jen se vyspím a můžeme se vidět zítra... Slovo dalo slovo ale už v první dojem jsem měl pocit, že mě nepřitahuje. Ale blondýnka něco málo přes 30... Ale prostě mě se nelíbila asi skrze bříško (zase tak velké nebylo).. jenže přijela autem za mega... Dovezla nějaký dáreček... Povídala o sobě o svoji práci , že se rozvádí a blablabla.... No když řekla kolik vydělává jen jsem vykulil oči a říkal si proč ji párkrát nepohoupat , že z toho můžu mít i nějaké výhody... Nebudu muset o víkendech chodit do klubu vyhazovat a můžu si výletit... Po několika darech v řádů tisíců, navštívených hotelích kde noc začínala od 4tisic výše jsem stejně zjistil ,že radši budu jebat chudou ale přitahující než pro mě nepřitahující ale bohatou .... Občas tak přemýšlím ,že jsem byl vlastně placená kurva....
Gigolo zní lépe*6* U žen tohle bývá běžné. Kdysi mi jeden známý, který vydělával velké peníze, vyprávěl, jak se seznamoval přes inzeráty. Holky na prvním rande většinou zajímalo hlavně to, co všechno je ochoten jim zaplatit. Všechny takové nejsou, je jich ale dost.
Super👏 Myslel jsem si, že by to tak nějak mohlo být.
Místní opilec přijde do hospody s úsměvem od ucha k uchu. Hospodský: "Ty jsi dnes nějaký veselý. Copak se stalo?" Opilec: "Tak to si poslechni. Víš, že bydlím blízko trati, že? Tak když jsem šel včera večer domů, uviděl jsem, že na kolejích leží přivázaná mladá holka - prostě jako v nějakém filmu. Spěchal jsem k ní, přeřezal provazy a vzal jsem ji k sobě domů. A abych to zbytečně neprodlužoval: prostě jsem si s ní pěkně užil. Souložili jsme celou noc. Hospodský: "To je fantastické. Tos teda měl štěstí. A byla hezká?" Opilec: "To nevím. Hlavu jsem nenašel."
Ahoj já měl sex jednou jen tak z holkou která se my nelíbila ale byla chtiva z hospody jsme ji to udělali za garážemi ještě z dvouma ale já nakonec sem sní zůstal už jsme spolu 8 let
Otázka co je to "dost nelíbila" jako že to byla ženská ze které jsi si nesedl hned na prdel páč to nebyla žádná Naomi Campbell ale byla To sympatická a měla jiskru, nebo prostě holka co se Ti nelíbil vůbec ničím, neoslovila Tě?
Psal jsem jen nelíbila. Nemyslel jsem nelíbila proto, že to nebyla modelka. Češky jsou skoro všechny hezké, nelžeme si ale že všechny. A hlavně mi šlo o sex se ženou, která se určitému muži nelíbila. Klidně by se mohla líbit většině, jim ale ne.

Něco když se mi nelíbí nějaké auto, sednu do něj a svezení je naprosto skvělé. Takto jsem to myslel.
A i v tomto případě byste možná byl příjemně překvapen.
Neni "krasa/osklivost" extreme subjektivni ? A v ten moment prece nejde o to jestli je pro okoli nekdo atraktivni, ci naopak, ale o to , zdali se ta osoba libi Tobe, nebo ne ?
Hned na začátku jsem psal 2x "sex se ženou, která se vám nelíbila".
Pod ošklivým ksichtem zpravidla pěknà kunda zahálí, takže neřešit a *368**368*
Hospodské kecy.... Po třech rumech je prý každá krásná 🙂
Ok .............................................................................................
Ale naštvat jsem té určitě nechtěl. Spis jsem chtěl začít konverzaci. Ale asi se mi to nepovedlo :(
Naštvat ? Jak se to pozná, že jsem naštvaná, jen jsem ukončila debatu neb jsme si to vysvětlili... hezký den
S ošklivou ?
Do kundy
Do prdele
Do pusy
Domů
👍😁
Tomu se říká "kojotí žena"
Tak jako si kojot raději ukouše pracku, aby mohl uprchnout, když se chytí do pasti, tak podobně, když se chlap ráno vzbudí a vidí, co mu spí vedle na paži, raději si ukouše ruku a zmizí, jen aby ji nevzbudil....
👍Už na základce jsem se setkal s výrazem "na cibuli". Ohrnout sukni přes hlavu, zavázat a ojet. Jenže dlouhou sukni už dnes skoro žádná nenosí🤔
Jo tak. Já si toho po alkoholu moc nepamatuji. Kdyby to ale byl sex se ženou, která se mi nelíbí, a ještě by to byl FUJ sex, tak bych si to možná pamatoval.
ne, nevyhledávám jednorázový známosti, takže ženy, s kterými spím se mi líbí vždy. Samozřejmě nikdo nejsme dokonalej, důležitější než fyzický vzhled jsou duševní vlastnosti - inteligence, smysl pro humor atd. Samozřejmě vše má svoje hranice. Ale pokud moje milenka neodpovídá mainstreamovým představám o kráse je mi úplně jedno 🙂
Měl a ne jednou. Nedělá to dobrotu. Pokud se ti žena nelíbí, nespi s ní, ber ji pouze jako kamaráda, se kterým chodíš na pivo.
A platí jedno pravidlo. Obléknout a nalíčit se může, svlíknout musí. Tam se rozhoduje, jestli tě přitahuje nebo ne.
Každá žena je něčím krásná a málokterá je krásná vším, takže ta otázka nemá moc logiku,. Pokud ti něco moc vadí, tak do toho nelez. Pokud to dokážeš zkousnout, jsi na dobré cestě zabodovat. Jestli ti někdo jiný říká, že je ošklivka, tak je to jen jeho věc a ty máš snad svoji hlavu.

My také nejsme jen "dokonalí býci".
Šlo mi sex muže se ženou, která se mu moc nelíbila. Netvrdil jsem, že se nesmí líbit nikomu. Takové naštěstí nejsou, nebo je jich velmi málo.

Zkrátka mě zajímalo, jestli někdo zažil lepší sex, než čekal, se ženou, která se mu příliš nelíbila. Asi jsem to mohl lépe formulovat.
Takže to bych otočil. Zažil jsem s krásnou to, co už nechci nikdy zažít ... nazval bych to "nafrněné prkno", ale třeba z toho jednou vyroste.

Řekl bych, že obvykle se ty méně "modelkovité" více snaží a výkon bývá lepší.
DigDag
DigDag Неактивный 5 лет назад