Ako ženy berú sex na jednu noc

Je to OK?

Dobrý deň. Zaujíma ma, či je sex na jednu noc pre ženy zraňujúci, alebo to berú OK. Stalo sa mi, že som sa s nejakou ženou pomiloval, ale nemal som chuť na opakovanie. Mal som z toho zlý pocit. Zaujíma ma názor žien.
Mňa osobne sex na jednu noc neláka. Potrebujem toho muža mať ako kamaráta, nejako sa poznať. Keď pozriem na muža, ktorého nepoznám, môže zaujať, ale nejako mi to na to, aby som s ním mala niečo viac.. nestačí :)
To závisí od okolností alebo od toho ako to cítim,bud si to idem užiť bez výčitky svedomia lebo mám chuť a chcem sa živočíšne pomilovať a som si vedomá toho že je to nezávislé len na jednu noc a nič od toho neočakávam. Alebo? ženy a muži sme v tom rovnako!
U každej to bude inak asi... na jednej nuda plážovej nočnej chlastačke na Zlatých Pieskoch v bufete na nuda pláži sa okrem iného udialo aj toto: - Bola medzi nami aj jedna vydatá žena, ale s milencom. Túto zaujal iný cudzí muž, ktorého možno tak asi hodinu poznala. Následne sa celý večer snažila motať sa okolo neho, snažila sa o konverzáciu, o dotyky, sa obtierala o neho nahým telom vždy keď mohla a vysielala k nemu žiadostivé pohľady. Ten nakoniec potúžený alkoholom riskol k nej prisadnúť.. Ona mu bez váhania okamžite roztiahla nohy a veselo verejne si tam užívala si jeho prstovanie a fisting. Jej milenec na prekvapenie všetkých nato nijak nezareagoval a súčasne masíroval jej bujné poprsie. Keď sa seansa končila, nepustila ho obliecť sa a zatiahla ho ešte za stan súložiť. Ku koncu sa k nim a ich milostnej hre pridal vypomôcť aj stánkár, ale to sa ani neobťažovala sa aspoň pozrieť, kto sa na ňu zozadu nalepil, bolo jej to asi jedno. Ale nestačilo jej ani toto. Po tom všetkom prišla ešte rozlúčka - už boli oblečení všetci. Madam vytiahla sukňu, rozkročila nohy a jej nový amant ju musel ešte ručne dorábať. O 10-15 rokov mladší fešák sa občasne s potmehúdskym úsmevom obzeral po obecenstve, či to sledujú a bavia sa ako excelentne privádza do šialenstva nadržanú tetku. Jeho náhodná partnerka v ten večer, čakajúca na neho a sledujúc to dianie sa zadúšala smiechom. Plne užívať si to však začala naša swingerska až keď jej tam zasunul zozadu aj druhú ruku, po dlhšej chvíli intenzívnej práce ju konečne urobil, tak potom už len sršala šťastím, smiechom, nekonečnou radosťou. Po chvíli sa šlo domov.
Takže asi ktorá ako...... (отредактировано)
Každý má rád to svoje a je super, že každý si môže to svoje nájsť a dopriať :)
Môže, to máš pravdu....ale je vhodné, či skôr dôležité pri tom neovládateľnom chtíči aj trochu myslieť, že kedy, kde a hlavne s kým. Inak to skončí len ťažkým výsmechom a totálnou nevratnou dehonestáciou osobnosti danej ženy na celej pláži, ako v uvedenom príklade.
Súhlasím, ale to už je na každom človeku... a nech sa akokoľvek rozhodne, je za to aj zodpovedný. Slečna to poňala tak ako poňala. Neviem, nakoľko jej to nevyhovuje, ale i tak na seba stále upozorňuje len v spodnom diele plaviek, čím neviem nakoľko ukazuje svoje cnosti.. môžeme premýšľať čo považuje za cnosti. Ale to je stále na nej.. ako sa rozhodne, čo jej vyhovuje, môže si nájsť :) Mne osobne by to nevyhovovalo ale je len na nej čo a ako si dopraje. Dôsledky svojich rozhodnutí si každý rieši sám a žiaľ.. ľudia vedia byť niekedy veľmi neprajní a zbytočne krutí.
*3*
Tá slečna je veľmi dávno po 50tke, má dospelého syna, ktorého vychoval jej manžel, s ktorým stále býva, keďže u svojho ženatého milenca so sklonmi k cukoldingu inú šancu ako byť jeho hotwife nemá. Svoju rodinu, prácu i karieru pred vyše 15timi rokmi odložila a vymenila za rolu vydržiavanej milenky, - spoločníčky na služobkách, výletoch a dovolenkách. Akurát v spoločnosti by bola rada za dámu, len sa jej to vďaka jej povesti už nikde nedarí. A čas ani činy vrátiť nejde.
Každý má rád to svoje a je super, že každý si môže to svoje nájsť a dopriať :) Nemám čo viac dodať.. očividne jej to vyhovuje :)
Uživa si život spôsobom, aky jej vyhovuje a nas je hovno potom, ako to ona chce. ;-)
Ak by to tak nechcela, alebo sa za to hanbila, ľahko zmeni pláž a skalnú plážovú spoločnosť. :-)
S prvou vetou naprostý súhlas, veď ani ju nik nenúti konať inak. Len či by si toto napísal, keby bola tvojou partnerkou....*3**3**3*
A sama nič už meniť nemôže, len držať hubu a krok, je už roky naprosto existenčne závislá na svojom chlebodarcovi. A ani sa zato ako žije nehanbí, vyhovuje jej to.
Neviem, ako si prišiel na to, že to skončilo ťažkým výsmechom a nevratným zneuctením osobnosti...
Prišiel ? Nie neprišiel, udialo sa.....
Lebo Čech . bufetár v další deň neúnavne veľmi detailne informoval každého prichádzajúceho na pláž nato, - čo sa tam u neho v noci dialo, pridali sa k tomu tiež komické, výsmešné a dehonestujúce opisy jednotlivých scén jej nočnej exhibície od aktérov, aj od divákov- Tie sa rýchlo šírili od deky k deke a stali sa tiež predmetom záujmu a častej bujarej zábavy hlavne v bufete na dlhú dobu, až do dnes občasne. Odvtedy ju väčšina národa na pláži dosť obchádza.
Ona zas asi by sa rada ukázala cnostnou, tak tam teraz stále behá po nuda pláži v spodných plavkách, čím na seba neustále upozorňuje, irituje tým mnohých prítomných a tým nedovolí aby sa nato čo tam predviedla zabudlo,
Pod toto sa môžem spokojne podpísať aj ja... pripadalo by mi to, že ak by som preskočila to, čo k tomu sexu vedie, prišla by som o veľa pekného a vzrušujúceho.
Budem písať za seba:
Určite to nie je zranujuce. Predtým ako mam s niekym sex, chcem o ňom vedieť viac. Musí mi vyhovovať aj mentálne. Aspoň čiastočne. Ak ma dokáže rozosmiať, ma bod navyše. A ak je živočíšny, ma body rovno 2.
A už sa mi stalo ze som sa mu viac neozvala ja lebo to bolo hrozne ... len tam prichádza problém s egom, ktorý nevie mnoho mužov "rozchodiť "...