sex po telefonu

zkoušeli jste?

Zkoušel někdo z Vás sex po telefonu? Povídat si jak to máte rádi atd. o svých perverzních představaách... Kdo to tak rád dělá, pište svoje postřehy.
jj na Stredni sem se takhle delal pred maturitou s jednou holcinou mel sem volani zdarma v siti bylo to dobre uvolneni.
Nemám rád ten název "Sex po telefonu" - to dělá někdo za peníze! Milování po telefonu (na všechny způsoby vč. perv. a pod.) je něco unikátního. A kouzlo má i to vzájemné kontaktování a hledání. Navazování důvěry a pod. Krásně se zde stírají zábrany, rozdíly všeho druhu a hlavně zcela bezpečně objevuje vlastní sexualita aniž by hrozilo nějaké nebezpečí.
ahoj ja to zkousel a udelali jsme se oba...s neznamou zenou..nejdriv sms a potom..je to pekne vzrusujici..
uz jsem to skousel a sex po telefonu je bomba Pekne vzrusujici Doporucuji vsem
Najerotickejšie, ked ste sa s druhou osobou nikdy nevideli ani fotku, video...nič..Viac krát som to prežila, ale úplne najlepšie to bolo pred pár rokmi, s mužom, s ktorým som sa náhodou zoznámila omylom cez sms..preživali sme to veľmi dlho,pár mesiacov a bolo to nádherné...vôbec ma dodnes nezaujíma,ako vypadal, bol úžasný...
Rad to delam jakkoli a kdekoli.Miluji sex a nevynecham ho ani po telefonu.Je uzasne si rikat prasarnicky a onanovat
Asi dva roky po svatbě mi do postele vlezla mladičká švagrová, že se rozhodla semnou přijít o panenství. Chvíli jsem jí to rozmlouval, ale pak podlehl jejímu nátlaku a udělal jí to. Tak jsem se stal jejím učitelem sexu a úplně jsme tomu propadli. Nebyla v tom žádná láska, pouze divoký a vášnivý sex, který ona vyžadovala čím dál tím víc a po roce jsme již souložili skoro každý den po celých 9 let, než se vdala. Pak už jsme to museli omezit a scházíme se tak 3x týdně. Vydrželo nám to už celých 27 let. Její manžel nic netuší, a když náhodou zavedu řeč na toto téma tak řekne, že se nebojí její nevěry, protože o ni by si nikdo ani kolo neopřel. Tak si je jistý. Kdyby jen věděl co se odehrává v jeho ložnici když je na noční....... Nedovedu si představit, že by to mělo někdy přestat. Doma mám také perfektní sex a ženu v žádném případě nešidím, dokonce se jí líbí nás pozorovat a přitom se sama udělá. Říká, že je ráda, že má takového samce. A co vy a švagrové?,,,
...... to hlavní k tomuto tématu jsem nenapsal. Vždy když švagrovou ojíždím a švagr je na noční tak vytočíme jeho číslo a ona mu po telefonu povídá co si zrovna představuje, že se jako onanuje a jak si užívá ve svých představách s cizím chlapem.... já ji zatím mrdám a lížu a on aniž by tušil nám při tom sekunduje. Jeho vzrušují tyto aktivity, doma na svou ženu vleze tak 1x za měsíc, prý mu vyhovuje sex po telefonu.
To je perfektné, to by sa mi páčilo...Len by som nechcela zažiť, ak by to prasklo...
real je real ale k uvolneni pretlaku je to prima,i kdyz jen po hlase ale aspon tak jsi v kontaktu s zivym clovekem a k tomu trocha fantazie pripadne vymena mms.
Mám jednu "přítelkyni" na sex po telefonu. Dlouho jsme se už neslyšeli, ale je to fantazie, když člověk popustí uzdu fantazii. Dlouho jsem hledal protějšek pro takový sex, protože mám rád ostřejší výrazivo a líbí se mi, když to na druhé straně hezky mlaská. Dělám to už dlouho, parádně mě to uvolňuje a vzrušuje. Někdy bych chtěl zažít telefonát s pěkně rozjetým šukajícím párem, mluvit s tou ženou, který by mi popisovala, co zrovna dělá a co u toho prožívá. Chce to ale absolutní diskrétnost a odvahu. Závěrem, sex po telefonu je fajn, mě se líbí...
myslím si, že muže to hodně vzrušuje,ale neznám osobně jedinou ženu,které by to stačilo.Já takové nabídky odmítám (samozřejmě, že s přítelem je to o něčem jiném).
jj, muže to hodně vzrušuje... ale neznám jediného, kterému by to stačilo ;-)
protože jsi ještě zajíček:-))Výzvy na chatu typu :..kdo mě udělá po telefonu??..píší na sklo z 90% muži, ostatních 10 % jsou dívky školního věku,kteří ti budou šeptat za kredit,ale pochybuji, že se u toho udělají.
no jó... ale že se muž udělá neznamená, že mmu to stačí. ;-)
Ahoj moc rád to takhle dělám je to moc příjemné uvolnit se a nechat se unášet fantazií. Pavel
Ahoj co děláš teď nechceš pokecat pohonit spolu jsem nadrzenej hodně
Co by dělala , 17 roků čeká až ji napíšeš .
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
myslim,ze sex po telefonu,je velice hezka vec,taky si myslim,ze hned po realite druha forma krasne prozitych chvilek,je taky super,kdyz si takhle dva sednou a volavaj si casteji,ale nesmi clovek natrefit na vola,co se nedej boze udela driv a hned po tom,co se udela zavesi a pak se divi,ze ty uz to s nim po druhe nechces...:-)))
ahoj, moc rád bych tě někdy krásně udělal po telefonu, nebo skype...
mooóc se mi líbíš :-)
Ahoj,
už asi dva roky mám priatelku, s ktorou sa stretávame na netu a skoro pravidelne po telefone.Nikdy sme sa nevideli, ale sexuálne zážitky sú fantastické.Nie každý to ale po telefone dokáže.
Jakub
Ahoj,velmi rád si to dělám po telefonu a často,najdeli se žena,která také ráda sexuje po tel. ať se ozve na mailu vord@seznam.cz Pavel.
rad si ho honim a predstava ze si pri tom s nekym povidam je prima. dnes odpoledne a vecer bych to zkusil. chcete nekdo? petrzlin@volny.cz
Ahoj jeto moc prijemna vec jeste ktomu pripojit autoerotiku
ahoj rad se stebou udelam hledam nekoho kdo to po sms opravdu ovlada.roman,dachovsky@seznam. cz nebo cislo 776078220.budu se tesit je mi 28
Já jsu pro pošli mi číslo na meil a dohodnem se pak po sms ju
psát se o tom dá těžko...chce to zažít, dlouhé a krásné vzrušování....
Ahoj, udělal jsem už hodně žen po telefonu. Líbí se mi poslouchat, jak prožívají orgasmus. Většinou nejdřív chatujeme a nakonec si zavoláme.
Jo rád to tak dělám jsem dominantní a rád holku po tom telefonu vedu co má dělat