Sex divadlo / predstavenie

Existuje nieco ako sex divadlo?

Existuje nieco ako sex divadlo? Ist si pozriet pekny parik niekde ako maju sex? Sediet vo vlastnej lozi s peknym vyhladom na parik majuci sex. Urcite tym nemyslim dohodnut sa s parikom a prist sa na nich pozriet alebo sa dohodnut vo wellness. Nemyslim ani swingers party/stretavky a podobne. Proste nieco podobne ako kupit si listky na sex predstavenie. Ak by ste o niecom vedeli, tip potesi. Vdaka
Fuuuuuu.... Určite áno. Len pre bežného smrteľníka problém. I ja by som mal záujem. Aj predplatné prosim😁😁
Akoby to bol problém......Ak si zaplatíš, hoci lesbi show ti radi baby urobia.
To nie je to co som myslel. Uplne iny zazitok to mal byt
A aký ?? Veď nám ho vysvetli.
Za peniaze ti doprajú niektorí profi aktéri ukojiť si svoje akékoľvek vyfantazírované chúťky voyera. A ak by si mal to šťastie, že náhodne narazíš na párik silných exhibicionistov, tak možno aj zadarmo, ale tomu moc never.
Takže aký iný zážitok??? (отредактировано)
Chces povedat ze trebars tu na amikoch existuje realny par....podotykam este raz Realny....co by sa s nim dalo dohodnut divanie na nich pri sexe? Mne to pride nerealne. Max. su tu chlapi ktori potom chcu 100€ cok v com je rovno aj cena za profi privat kde to potom prebehne. Normalny realny par na eroticku atmosferu divak/par tu nie je. Teda v BA a okoli isto nue
Ved aj on si to chce zaplatit, kedze pise divadlo/predstavenie. Ak mas predstavu, ze sa na niekoho budes divat len tak pri sexe, este k tomu zadarmo, tak si asi dost naivny, alebo musis mat sakra stastie. *363**363**363*
Kde som pisal ze zadarmo?!? Problem je ze kto sa tu tvari ako par co hlada divaka za FO je solo chlap, ktoremu mas zaplatit profi stetku a mozes sa za to pozriet.
Tak to mas este benefit navyse. Vyberies si chlapa, spolu vyberiete stetulu a mozes sa pozerat. *363**363**363* Keby si isiel len tak na predstavenie, nemal by si ziadnu zaruku, ze sa budes pozerat na ludi podla svojho gusta. *363*
choď do civilizovanej europy a máš to na každom kroku, holandsko dánsko nemecko atď.