Mám od 40 ,jede se dál,nic se nezměnilo. Řekl bych že větší klid a poholí
Zkušenosti mám a rozhodně bych do toho šel znova. V principu se nic nemění - pokud už děti máte a neplánujete je. Naopak je to nejlepší antikoncepce. Největší problém u hormonální antikoncepce je to, že je hormonální. Tím pádem to má u ženy vliv na spoustu věcí. Žena bere antikoncepci aby si užila sex, ale paradoxně přichází o chuť na sex, o vzrušivost. Prostě má to víc negativních dopadů než pozitivních.
Po vazektomii - se prostě nic nezmění. Vše zůstává při starém, je muž není plodný. Jak říkám, šel bych do toho znova a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí a investic.
Po vazektomii - se prostě nic nezmění. Vše zůstává při starém, je muž není plodný. Jak říkám, šel bych do toho znova a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí a investic.
moje řeč, hlavně v hlavě máš při šukání klid a nemusíš nic hlídat. Více k tématu v blogu.
Сообщение было удалено пользователем.
najde sa este niekto kto ma stym skusenosti? A co si o tom myslia nase nezne polovicky?
Pokud vim po preruseni-prestrizeni je vse stejne, stoji, strika funguje .Jen v tom uz po par týdnech chybi spermie, coz nepoznate,jedine mikroskopem.
Dela se to ambulantne,zadny velky zakrok to není.
Dela se to ambulantne,zadny velky zakrok to není.
Bol som na tom v Trencine a pred 3 rokmi to stalo 8000 SK a trvalo to asi 30 min
Je to bobra vec ale treba to dobre zvažiť pretože nikdy nevieš čo ťa čaká...
Je to bobra vec ale treba to dobre zvažiť pretože nikdy nevieš čo ťa čaká...
Zvažuji to také. Jen mne zajímá jaké je to potom, co erekce, výstřik atd. Dík za odpověď. Jaryn
Jen ta cena, ta mě trochu zaskočila.
Hezké, jak sis sám odpověděl. Jinak koho téma zajímá, v mém blogu je něco víc i k vasektomii.
ja hladam nieco v Bratislave. Mal si pri tom aj nejake komplikacie? My sme to uz zvazili a manzelka ma v tom plne podporuje a ja s tym suhlasim pretoze si myslim ze aj zeny robia vela pre chlapov hlavne to ze beru ATB a ine veci ked si chceme uzivat. tak preco nie spravit nieco aj my pre nich a odbremenit ich od chemie a inych veci. myslim si ze tento zakrok je urcite lepsia investicia ako to ze beru chemiu a pritom si nicia viac zdravie.
Představa,jak mě žena vede na kastraci,což v podstatě je totéž co vasektomie,protože je to prakticky nevratné mě strašně rajcuje. Za kule by mě dovedla kamkoli,male přd kastrací bych jí ještě nastříkal kundu mrdkou....
kompikacie neboli žiadne len tym že je to nezvratne ma obcas napadnu všelijake myšlienky.Ale v podstate som rad že som sa takto rozhodol hlavne z dôvodu zdravia mojej polovičky.A to ci je to aj v BA neviem ale ja som po zakroku v pohode sam siel autom 150km ....takže nie je to ziadny problem(aspon u mna nebol)

vazektomia