Lákavé, avšak výsledek nejistý, tak trochu loterie!
Za mě zajíčci ano, ale samozřejmě jak kteří.
Mám to stejně se staršími ženami mám určité hranice kterých se držím ale zatím jsem neměl moc poznat starší ženy což mě trošku mrzí ale věřím že časem se to zlepší 😏
Až mi bude pětapadesát, čtyřicetiletýho chlapa si asi dovedu představit. S tím se dá mluvit.
O patnáct let mladšímu ke mně by teď bylo dvacet. Dvacetiletý jsem měla třeba kolegy a pardon, to jsou fakt děti. A jednou jsem se s dvacetiletým tahala a nebylo to ani roztomilý, jenom otravný.
Já si už teď (až na pár extra výjimek) nemám co říct ani s klukem pod třicet.
Tak by mě zajímalo, kdo je teda vlastně zajíček. Je to stav konstantní pod nějakou věkovou hranicí, nebo je to ve věkovým rozdílu mezi partnery?
(отредактировано)
O patnáct let mladšímu ke mně by teď bylo dvacet. Dvacetiletý jsem měla třeba kolegy a pardon, to jsou fakt děti. A jednou jsem se s dvacetiletým tahala a nebylo to ani roztomilý, jenom otravný.
Já si už teď (až na pár extra výjimek) nemám co říct ani s klukem pod třicet.
Tak by mě zajímalo, kdo je teda vlastně zajíček. Je to stav konstantní pod nějakou věkovou hranicí, nebo je to ve věkovým rozdílu mezi partnery?
(отредактировано)
Nechceš tím snad říct že být mladý znamená být dement a neschopný jakéhokoliv vztahu tohle je hodně špatný názor 🙄
Napsala jsem svůj názor a napsala jsem, že dvacetiletý kluci jsou z mýho pohledu děti. Jestli to podle tebe znamená, že jsou dementi a nejsou schopný vztahu, pro mě za mě si to mysli, ale mě do toho netahej.
To je přímo hloupý a omezený názor... stejný, jako , že všichni staří lidé jsou moudří ....
Ano přesně tak nic není černobílé jde o to jak si ti dva sednou 😏
Ahoj, je to velmi relativní stav.
Mě moje, jen o pár let starší, milenka říká, že jsem její zajíček...
Mě moje, jen o pár let starší, milenka říká, že jsem její zajíček...
Tak to možná proto že šukáš jak zajíc...10 vteřin rychlého přirážení,pak zafuníš a svalíš se na bok...no a je po všem.
Mají v reálu málo odvahy. Takže mohou i zklamat
Náhodou nějaká žena okolo nymburska co by něco podnikla se Zajíčekem ??
Starší jsem nezkoušel a ani mě to nijak extra neláká.
kdysi dávno nákej úlet s mladším byl...ale ne ni to pro mě...
pak sem dala další šanci,a jen se mi opět potvrdilo,že to prostě neni pro mě...at už úlet nebo vztah,tak potřebuju někoho minimálně o dva roky starší,i víc....lidi kolem 40.to v hlavě maj většinou už srovnaný...u mě to bylo vždy plus deset let....
co se týká tady....tak to je dost bída...jen se to honí do postele a málokdo tady i pokecá normálně...
zlatej padesátník,kterej tady něco hledá a ví,že něco dlouhodobě,pravidelně,klidně s jednou mu stačí...a neni to jen sex....
a čemu se fakt musim smát....chápu,že je někdo dominantní už odmala,vůdčí typ....ale když mi 25letej floutek napíše že je DOM,Pán...no tak se prostě musim smát...dnes je dom a sub uplně každej..nějak to hodně vešlo do "módy" a většina si myslí,zrovna to,o čem bdsm neni... ..
dřív se každej ptal na koníčky,a ne na to,jestli je sub nebo dom...
tak to jen tak....zajíce a stejně starý prostě nebrat....
pak sem dala další šanci,a jen se mi opět potvrdilo,že to prostě neni pro mě...at už úlet nebo vztah,tak potřebuju někoho minimálně o dva roky starší,i víc....lidi kolem 40.to v hlavě maj většinou už srovnaný...u mě to bylo vždy plus deset let....
co se týká tady....tak to je dost bída...jen se to honí do postele a málokdo tady i pokecá normálně...
zlatej padesátník,kterej tady něco hledá a ví,že něco dlouhodobě,pravidelně,klidně s jednou mu stačí...a neni to jen sex....
a čemu se fakt musim smát....chápu,že je někdo dominantní už odmala,vůdčí typ....ale když mi 25letej floutek napíše že je DOM,Pán...no tak se prostě musim smát...dnes je dom a sub uplně každej..nějak to hodně vešlo do "módy" a většina si myslí,zrovna to,o čem bdsm neni... ..
dřív se každej ptal na koníčky,a ne na to,jestli je sub nebo dom...
tak to jen tak....zajíce a stejně starý prostě nebrat....
Ano, skoro každý druhý,který si píše o seznámení prohlašuje, že je dominant. Má drahá má milemce, který je opravdový dominant, takže vím, jak se dominant chová a jak hluboký vztah mají a jakou úroveň důvěry to obnáší.
Představa, že přijde někdo "z ulice", řekne "já jsem dominant" a začne mlátit mou ženu, tak bych mu asi ukázal jaký jsem dominant já a to dominant nejsem
Představa, že přijde někdo "z ulice", řekne "já jsem dominant" a začne mlátit mou ženu, tak bych mu asi ukázal jaký jsem dominant já a to dominant nejsem
jako bych to psala já 
mám to úplně stejně
mám to úplně stejně
Zajíčci jsou skvělí svým způsobem, ale geneticky jsou naprogramování na mladší ženy. Ať si říkají co chtějí.
Každý je individuální. Já osobně si víc rozumím a přitahují mě,ženy ode mě starší
Bože ty máš úsměv 😍😍😍 To by se líbalo!!!
kdyby nějáká žena měla zájem, napište.
Сообщение было удалено пользователем.
Ale tak výhodu by to mít mohlo , jelikož je známo, že muži začnou být dříve neaktivní , ted myslím celkové v životě. Ženy po padesátce dost často sportují , alespoň občas a muži po padesátce akorát tak válí sudy na gauči s lahváčem. Takže když je ženě 55 a má chlapa 40 , je to akorát, můžou třeba na lyže :-)
Tak s tím si dovolím nesouhlasit,mladiku 😉
Rozhodně ne; nepamatuju, že by mi na nich přišlo někdy něco přitažlivého, budí ve mně spíš rozpaky...
Tomu rozumím, ve mně zase budí rozpaky to, když někdo leze na ženskou, která už má odžito.
Za mě už zajíček ne. Vždy jsem dávala přednost mladším mužům (aspoň o 10 let) a poslední rok se to otočilo a naopak mi přijdou neodolatelní muži okolo 50. :)
Já to mám přesně naopak. Čím jsem starší, tím víc mě přitahují mladší. Už mi je tolik, že i o 10 let mladší kluk je ve věku, kdy si s ním lze nejen zasoulozit, ale i zajímavě popovídat.
Zajíček ANO, má dlouhou výdrž a hned se neunaví!!
Jsem rád, že první dáma už odpověděla .
Ta sedla 🤣🤣🤣
smích :DDDDDDDDDDDD to zabil Ptejse GOOD :DDDDD
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH
to je sranda co
to je sranda co

Zajíčci - ANO/NE
Rozhodněte dámy