Сообщение было удалено пользователем.
No asi len pomerat obvod penisu a vybrat podla toho. A tiez pomerat miesto od korena penisu popod gule... Nesmie to prilis skrtit. Len tak prijemne tahat. Ale na eshope isto najdes bohate ponuky. Rozne velkosti. A potom to neprehanat s dlzkou nasadenia. Len par minut radsej. Prilis dlhe zaskrtenie moze byt bolestive a moze narusit tkaniva. Tak s rozumom pouzivat. A pred vystrekom davam dolu
(отредактировано)
Vyborna vec. Tvrde gule citlive na dotyk dlhsia vydrz penis sa riadne prekrvi. Pouzivam casto. Kukni moje galerie. Ak chces pytaj sa.
je to super vecička. Sám som ho používal vlastnoručne navrhnutý a vytlačený (3D tlač) fungoval dokonale avšak si treba dať pozor na veľkosť. +1 mm na šírke pri koreni je málo 
nekupoval som lebo som chcel skúsiť na mieru vyrobený. Jediný problém bol pri dávaní dole keďže penis sa zväčšil asi o 0.5 priemeru. Bolo potrebné ho dať pod studenú vodu alebo použiť lubrikant , keďže sa zmenšoval len veľmi málo.
lepšie používať elastické avšak s tými skúsenosti nemá.
oddialenie vyvrcholenia som nezaznamenal avšak partnerka si nový pocit pochvaľovala. (отредактировано)
nekupoval som lebo som chcel skúsiť na mieru vyrobený. Jediný problém bol pri dávaní dole keďže penis sa zväčšil asi o 0.5 priemeru. Bolo potrebné ho dať pod studenú vodu alebo použiť lubrikant , keďže sa zmenšoval len veľmi málo.
lepšie používať elastické avšak s tými skúsenosti nemá.
oddialenie vyvrcholenia som nezaznamenal avšak partnerka si nový pocit pochvaľovala. (отредактировано)
Celkom super vecička viac sa prekrvy penis dlhšia výdrž obmedzené dĺžkou používania ja cca 30 mín max
Aj ja používam erekcny kruzok viac menej pravidelne
To je take nieco jak ten vibracny kruzok?
Ja to nepouzivam preto potrebujem poradit

Erekcni kruzok
Skutočná skúsenosť a pomoc