Facesitting + piss

Orální uspokojení partnerky

Poslední dobou mě tohle moc láká, jaké s ním kdo má zkušenosti? Uvítám odpověď od dam i pánů.
Сообщение было удалено пользователем.
Pokud se najde někdo, kdo nechá svou partnerku sednout si na můj obličej, budu rád. Mladá Boleslav Liberecko Jičínsko Turnov ČL Mělník.
To věřím, ale kolik je takových, kteří to skutečně myslí vážně a chtějí a nebojí se setkat a uskutečnit to, o čem píšou???
Jelikož jsem celoživotní optimista, doufám, že nemáš pravdu. 👍
Zdarec s přítelkyní si tak to občas zablbnem občas si i ucrkne,máme to místo předehry.
Mam....partnerka to ráda pustí při lízání....chvili to trvalo, ale nevadí ji to a mě se to líbí. Umíme se na to nachystat.
u nás je facesitting skvělá předehra, manželka denně mi sedí na obličeji, třeba jen v kalhotkách nebo nahá, ale nejvíce se mi libí v lesklých legínach, někdy lehnu na zem na lynoleum sedne a vyčůrá, je to super
Facesitting zbožňuju, bohužel přítelkyně v této poloze nedokáže dosáhnout orgasmu, takže to děláme jen jednou za čas spíš pro moje potěšení.
Se současnou přítelkyní to děláme vždy. Navíc umí krásně stříkat a když to jde, pustí mě do pusy vše. Líbí se nám to.