Chodí někdo tak nějak pravidelně??? Já sem tam teď dlouhou nebyl a pamatuji si že byly problémy s párou.
PS. S kým bych se tam potkal ?? A třeba i trošku pozlobil ?? Nejlépe nějaká žena
Za posledni mesic jsem byla 4x a z toho 2x to tady sexovalo vic paru, je to asi dost o nahode. Jinak klidne bych nekdy brala spolecnost. Obvykle chodim kolem 19h
To je dost tezke... obcas tam chodim a nekdy je uplne klid a nekdy clovek narazi na lidi kteri maji chute zkouset neco vic. Proto nejde predem rict kdy se tam bude neci dit
Tak ve 40 stupních chodí jistě málo lidi, byla jsem ve čtvrtek kdy bylo chladněji a v 18-20 bylo lidi dost .. akorát já tam nechodím sexovat, ale relaxovat 🤷♀️ nebo si zamluvime komůrku v soukromí k tomu 😊
ˇByli jsme tam, bylo to celkem fajn. Ani jsi netypoval kdo jsme? Přišli jsme cca v 18:15 hod. Třeba jsem nezaujala! :-) Nakrátko ostřihaná blondýna - dost často jsem někde sama, někde býváme spolu,úplně se na sebe nevážem. Tak třeba jindy.
ahoj, myslím, že jsme spolu komunikovali o saunach už nevím jaký den, ale bylo to kolem poledne, pak přišel tvůj přítel a šla jsi za ním
jestli jsi to byla ty tak jsi nádherná, musel jsem se pak vyhonit
Dobrý den,
včera odpoledne jsem byla poprvé a myslím si, že bylo vše v pořádku ...
Příjemné prostředí, vše fungovalo, příjemná obsluha, málo lidí takže bylo kam se usadit ...
Jen skříňky malinko zlobily ...
Jistě zas někdy navštívím ...
Dobrý den,
chystám se tam dnes odpo s kamarádkou ... (po 15 hod)
Až tedy uvidíte dvě ženy (jedna hubená a jedna ne úplně hubená) tak se nebojte připojit a zpříjemnit nám chvíle nějakými vtípky ...
(отредактировано)
Tropicana dnes velky zklamani, voda ve vyrivkach byla dost citit nakou chemii a mam z toho zarudlou kuzi po celem tele a pry to tak ma vic lidi po dnesku
On tady pan naháč jen stále po zprávách zjišťuje a vyzvida co se děje v Tropicane, nebo v Holicich. Pak píše historky jak někoho vyvedli téměř ne v poutech a teď se zase snazi být zajímavý svou nenávisti k jiné orientaci. Někdo má prostě nudný život.
(отредактировано)
Tak jsem byl dnes v Tropicane po dlouhé době (cca rok) a jako hodně velký palec dolů.. Asi 3 sauny vypnutý, pára v provozu jen jedna, vířivka funkční jen jedna a ledová(podle paní na recepci má voda příjemných 30° a použila stejnou výmluvu proč je studená jako před tím rokem- měnila se voda a od rána se nestihla ještě víc ohřát)
No, všimli jsme si až později, že tam jsou zamčeně dveře popsané jako “romantický pokoj”, nebo tak nějak, a ten byl ba objednávku na recepci. Psal jsem i dopoledne dotaz, jestli je možné na večer objednat masáž. Tak prý až na sobotu, nicméně uvnitř bylo u tabletu pro objednávání občerstvení bylo napsáno “Dnes možnost masáží bez objednání”. Takže trochu chaos, ale jinak celkem Ok.
Ahojda. Nevíte,jak to tam teď vypadá? Jestli se už polepšili. Jestli tam už je trošku obstojněji( teplo,voda ve výřivce teplá,atd) nebo jestli je to stále stejné,na houby.
ZPŘÍJEMNĚTE SI RELAX S PRIVÁTNÍ ODPOČÍVÁRNOU. CENA OBSAHUJE:
2X VSTUP NA 1,5 HODINY DO SAUNOVÉHO SVĚTA VČETNĚ PRIVÁTNÍ ODPOČÍVÁRNY PRO 2 OSOBY, 2X MALÉ ŠAMPAŇSKÉ, ČOKOLÁDU A VÝZDOBU. AKČNÍ CENA 1290 KČ.
Ahoj, budu v HK nocovat v listopadu a chtěl bych navštívit Tropicanu, a trošku zrelaxovat. Dal bych i třeba masáž. Případně i s někým posedět. Funguje to tam, jak se uvádí na jejich stránkách, stojí to za to?
Nakonec jsem změnil plán a půjdu si ohřát kosti v pátek od deseti asi do dvanácti. Kdyby mi chtěl nějaký pár nebo žena dělat společnost, nebudu se bránit :)
V sauně jsem byl přes poledne a byl v ní klid, celkem 4 osoby. Pravda je, že vířivka by mohla být teplejší a ochlazovací bazén naopak chladnější, ale co už. Sauny sice nebyly vyhřáté, jak bych chtěl, ale nakonec jsem zalezl do té nejteplejší (Vulkán myslím, že se jmenuje) a ta byla opravdu příjemná, takže za mě nakonec ok. Personál u vstupu byl dobře naladěný, hudba v saunách příjemná. V odpočívárně jsem nebyl, protože jsem raději šel na venkovní terasu. Příště vyzkouším Flošnu, kterou jsem nikdy nenavštívil.
Dali je prý. Protože nechtěli, aby z toho byl hampejz. Spousta lidí si tam chodí užívat Jim vadilo, že tam mohli být děti, které by vše slyšeli nebo viděli. Proto je oddělali. Podle mě udělali blbost a čas ukáže zda tomu tak bylo nebo ne. Občas jsme noční místnost využívali.
Při každé naší návštěvě tam žádné děti nebyli ...
Nevíme jak o víkendu, v týdnu to bude slabší než třeba v dubnu, květnu. Teď prý často mají mimo provoz dvě sauny, solná sauna je v dost mizerném stavu a eukalyptová už delší dobu nefunguje. I ve vířivce chladnější voda než bývala. Návštěvnost nic moc. Asi šetří.
Ano bohužel. Přesně tak jak píšete. A vířivka, voda není chladná, ale už přímo studená. Tropicana ztratila svůj půvab a myslím že ztratí i hodně svých návštěvníků. Teď jsme to ještě zkusili a příště jdeme jinam.
Půjde někdo teď ve čtvrtek 21. Dopoledne? Žena nebo pár ke komu bych se mohl přidat a mohli jsme třeba i něco podniknout? Díky za odpovědi nejlíp do vzkazů 😉🙂
Děkuji páru se kterým jsem se tu domluvil a opravdu dodržel slovo a vzal mě sebou na mou první návštěvu tropicany. Zároveň děkuji všem za palce dolů a mnoho negativních zpráv
Zůstal jsem včera v Tropicane koukat na změnu ceníku.
A také v pokoji s postelí chybí dveře. Prý z důvodu, že si to tam návštěvníci pletli s hodinovým hotelem.
Cena 300 za dvě hodiny je už delší dobu. Oddělené dveře u místnosti s postelí jsou cca měsíc. Právě proto se tam chodilo, že byla možnost se zavřít, užít si v relativním soukromí před zraky jiných návštěvníků včetně dětí. Dle vyjádření vedení si za to můžou lidí sami. Nerespektovali pravidla slušného chování. Někteří to dělali i přes upozornění obsluhy, ve vyřivkách a jiných prostorách, před dětmi. Nechtějí z toho mít bordel, ale slušný podnik. Proto toto opatření. Za mých návštěv se v žádných prostorách děti nenacházeli. Ale je pravda, že ona místnost byla využívána :-)
Pravdou je, že to tam opravdu začíná pokulhávat, jak po stránce úklidu, tak i údržbář by se tam hodil. Je to škoda, jezdíme tam rádi, ale pokud to takle půjde dál...
my byli v nedeli a to tam dvere nebyly, nicmene jedna sauna, ve ktere je uplna tma poslouzila take dobre, a na druhe kolo se osvedcila para, kdyz neni videt na metr, take se da leccos podniknout😈
Já osobně chodím raději do Saunie. Je tam čisto, teplo, přijde mne tam příjemnější prostředí. Ale. 100 lidí 100 názorů. Zase na druhou stranu Tropicana mne přijde lepší zašivárna
Nevíme jak teď,ale my tam byli několikrát a vždy tam bylo celkem chladno, včetně studené vířivky,ale co nás nejvíce překvapilo,že tam byli lidi normálně v plavkách.
Naprosto souhlasím byly jsme včera a i před měsícem vířivka studena ta snad neměla ani 30 C a prostory a podlaha naprosto chladne akorát o nastydnuti.Když jsem
se ptal, bylo mě odpovězeno,že zrovna vířivky se čistili byly jsme i před měsícem a úplně to stejné, takže náhoda asi tohle už nebyla. V tomto
případě rozhodně doporučujeme Holice.
Dneska super zážitek s párem. On vysoký Holohlavy, ona drobná s nádherným zadečkem. Pokud by jste ti náhodou byli, rád se s Vámi potkám znovu.
I moje žena by se ráda potkala.
Čau,Saunia včera a docela opraz.Fungovaly jen suché sauny 3x,z toho jedna velmi málo.Parní úplně vypnutá.Není tam welness bazének na zaplavání ani výřivka.Pro mě asi top je Flošna,Holice
S očkováním a s covidem......jelikož očkování neznamená že to nemůžeš dostat či roznášet.....to jen pro vládu jsi VIP a to ještě jen pro to, že jsi se podrobil nařízením byť by byly sebenesmyslnější.....
POZOR! Nejsem antivaxer, jak je dnes v modě nazývat každého kdo má jiný názor, mám dosud veškerá vočkování (krom chřipky) a až tato vakcína bude plně schválená, nechám si jí též píchnout. Až budou mít nařízení charakter skutečné ochrany lidí před covidem, neřeknu ani "popel", ale tuto hru s nima hrát nehodlám, jelikož jim o naše zdraví vůbec nejde, ba naopak, proto byl covid vyvinut a vypuštěn....ale to už se pouštíme do konspiračních teorií a to vážně nechci, nechci tomu věřit, na tož aby to byla pravda.....
(отредактировано)
Aha tak proč tohle stupidní nelogické nařízení nemající nc společnného ani s bezinfekčností ani se zdravím? Problém nebo spíš důvod bude jinde... a to je to o co jde
Tak jestli máš dobré zkušenosti s viagou tak OK, to já bych třeba nechtěl mít potřebu viagry a nechtěl bych zkoumat jestli jí třeba nepotřebuji právě po vagíně...vakcíně...No a jestli je pravda jak říkáš že vyvinuli viagru, tak tím bych se nechlubil, jelikož byla prímárně vyvinuta úplně na něco jiného než jí dnes všichni nemocní používají.......tak aby se po čase nezjistilo že se dá vagína použít tak maximálně na mužské klimaktérium....
V žádném případě se nerouhám a jsem si vědom závažnosti nákazy, proto mě znepokojují chaotické a nikam nevedoucí restrikce mající pouze jeden cíl......potlačení nákazy to bohužel není...
Wellness Tropicana HK
Wellness
Neustále dokola se ptáš jestli půjde pár.
PS. S kým bych se tam potkal ?? A třeba i trošku pozlobil ?? Nejlépe nějaká žena
jestli jsi to byla ty tak jsi nádherná, musel jsem se pak vyhonit
včera odpoledne jsem byla poprvé a myslím si, že bylo vše v pořádku ...
Příjemné prostředí, vše fungovalo, příjemná obsluha, málo lidí takže bylo kam se usadit ...
Jen skříňky malinko zlobily ...
Jistě zas někdy navštívím ...
chystám se tam dnes odpo s kamarádkou ... (po 15 hod)
Až tedy uvidíte dvě ženy (jedna hubená a jedna ne úplně hubená) tak se nebojte připojit a zpříjemnit nám chvíle nějakými vtípky ... (отредактировано)
https://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz=p%E1r
ZPŘÍJEMNĚTE SI RELAX S PRIVÁTNÍ ODPOČÍVÁRNOU. CENA OBSAHUJE:
2X VSTUP NA 1,5 HODINY DO SAUNOVÉHO SVĚTA VČETNĚ PRIVÁTNÍ ODPOČÍVÁRNY PRO 2 OSOBY, 2X MALÉ ŠAMPAŇSKÉ, ČOKOLÁDU A VÝZDOBU. AKČNÍ CENA 1290 KČ.
V kolik se chystate do sauny?
Při každé naší návštěvě tam žádné děti nebyli ...
A také v pokoji s postelí chybí dveře. Prý z důvodu, že si to tam návštěvníci pletli s hodinovým hotelem.
Myslím že v Holicích bude narváno
se ptal, bylo mě odpovězeno,že zrovna vířivky se čistili byly jsme i před měsícem a úplně to stejné, takže náhoda asi tohle už nebyla. V tomto
případě rozhodně doporučujeme Holice.
I moje žena by se ráda potkala.
Napište
mohu se zeptat jak to v tehlech saunach chodi? Dekuji za info. Martin
Většinou chodím sám, někdy i s manželkou a to si to umíme užít moc dobře.
POZOR! Nejsem antivaxer, jak je dnes v modě nazývat každého kdo má jiný názor, mám dosud veškerá vočkování (krom chřipky) a až tato vakcína bude plně schválená, nechám si jí též píchnout. Až budou mít nařízení charakter skutečné ochrany lidí před covidem, neřeknu ani "popel", ale tuto hru s nima hrát nehodlám, jelikož jim o naše zdraví vůbec nejde, ba naopak, proto byl covid vyvinut a vypuštěn....ale to už se pouštíme do konspiračních teorií a to vážně nechci, nechci tomu věřit, na tož aby to byla pravda..... (отредактировано)