Manželka zistila

Nosim jej spodne pradlo

Vcera mi upratovala v skriny a nasla tam jej plavky, nohavicky, silonky, podprsenku co chcela pred casom vyhodit...nevedela ako a co nato povedat..ale pochopila to a prijala to..povedal som jej ze rad nosim jej spodne pradlo..je tu niekto co ma tiez taku skusenost?
stalo sa mi to isté, ale radšej mi klamal ako keby mi mal povedať pravdu
Ahoj. A aká by bola tvoja reakcia, keby ti to bol býval vtedy povedal?
Ťažko povedať, v tej situácii už nebudem.... nie, že by sa mi to už nemohlo stať, ale predsa len mám viac rokov, pozerám na všetko inak.
Možno sa jej dotklo, že jej veľkosť sadla aj tebe *22* aby to nezobrala tak, že jej niečo naznačuješ
Stať sa mne niečo takéto, aby si môj partner tajne obliekal ženské spodné prádlo, tak u mňa v tú ranu skončil. Nedokázala by som si už nikdy takúto úchylnú chorú hlavu vážiť a uznávať ako môjho partnera a spoločníka . Nech by hoci bol vynikajúci vo všetkých iných veciach.
Povedala Janka 18, ktora mala raz frajera na zakladnej skole 😉
Toto sa mi zdá trošku silné vyjadrenie... len kvôli tomu, že si oblieka ženské prádlo je úchyl? Ja by som si nikdy nedovolila nikoho nazvať úchylom, nech by robil čokoľvek.
A tak ma napadlo, keď Ty nosíš chlapské oblečenie, to nie je úchylné???
Svet nie je čiernobiely, takže tiež súhlasím, že povedať nikdy ... nebýva to najlepšie riešenie.
Na druhú stranu, ak žena zistí že jej muž si oblieka jej šaty a v tomto príde autor príspevku hľadá niekoho, komu by na WC vyfajčil...tak ja pochybujem, že má vôbec manželku.
Este pockaj, ked si pozrie Tvoj profil a precita si osobny popis a uvidi tam, ze hladas muza, to bude zabava. Mozes o tom potom zalozit aj temu. *4*
Aj mne by sa to páčilo keby ma manzelka obliekla do jej prádla, skúsit na chvílu sa citit ako kurvička. Inác nie som toho vyznavač.
Cize ak ta obliekla do jej pradla ,naznacila ze by sa jej pacilo ak by ta vytrtkal muz,alebo mal.s vami bisex ??