Miluji ji ,ale podvedla mně

Podvedla mně přítelkyně

Nejdřív bych zjistil, jestli vůbec stoji o tvoje odpuštění. Možná budeš řešit, jak na ni zapomenout,,,,
Сообщение было удалено пользователем.
Jo hele nevěra patří k životu hold máš Parohy na jaře je sklepneš a život jde dál vím ze své zkušenosti. Hlavně nedělat píčoviny
Nebul Pavlíku, buď trochu fotbalista, v době kdy je normální mít manžela a k tomu legálně ještě dva tři milence to není žádná katastrofa. Udělej si nějakou radost, kup si třeba nový elektromobil nebo nového ufouna a zase ti svět zrůžoví.)))) Musíš jít s dobou, ještě pár let a kdo nebude mít tři pohlaví a víc partnerů nebo partnerek bude úplně v autu.))))
A chlapi nepodvadeji? Vy to mate v krvi vic nez my zeny
.tak nemel nesmysly
Plácáte oba nesmysly. To není o tom chlapi vs ženy ale o každém jednotlivci...
🤣no ty vis taky prd. Podivej se na nejake statistiky,muži podvádějí daleko vic nez zeny
Ano,zadané zeny jsou vic věrné nez zadani muzi.To neni moje statistika,ale je to vseobecne znamy fakt. Nedelej blbeho. (отредактировано)
*4**4* ty me fakt bavis. Nebavíme se tady o promiskuite pred vztahem . Spis to vypada na to ze jsi spadl z jine planety. Vseobecne znamy fakt na zeměkouli.ty to popiras. Nech uz toho prosimte
Ty placas nesmysly.kde jsem psala ze podvádí jedno pohlaví vic nez druhe?
Lu-mar psala jsi že to mají víc v krvi. Nikdo nemá nic víc v krvi....
Takže ty jsi na amatérech za účelem hledání žen na sex (informace z tvého profilu - se staženou profilovkou mimochodem) a stěžuješ si, že tvoje přítelkyně má někoho na sex? *8* a nenapadlo tě zamyslet se nad příčinou a ne nad následkem? Asi nešukala s jiným, protože se zrovna nudila...
V tomhle může poradit jen někdo kdo vás oba dobře zná.
A co ty? Nikdy jsi ji nepodvedl?

Hmmm…, podvod, podvod…. Mate na to nějakou smlouvu, že budete šukat jenom spolu?
Jo přesně tato otázka mi také vrtá hlavou. V čem je ten podvod???
Podvod je v tom, že ona “podvedla” jeho. Když podvede on jí tak to podvod není.

Juuuu heleeee tolik palcu dolu - to je krása :-) Jsou to ti co teď přišli na to, že s tou svoji šuknou taky nemaji žádnou ona-šuka-jen-se-mnou-a-ja-šukam-vše-co-neni-do-tři-na-stromě smlouvu? (отредактировано)
Buď to za to stojí, tak drž hubu a krok, nebo ti za to nestojí, tak jí nech plavat...

Podvést tě mohla buď že jí někdo přitahuje víc, nebo že se někdo chová líp než ty. Nebo z tisíce jiných důvodů... "Hledejte a naleznete..." (отредактировано)
Co si budem. Nově založený profil to zkusil stylem, oproti kterému jsou dlouhodobější uživatelé už imunní. "Mám to těžké, tak mě politujte a třeba se dočkám styku ze soucitu"
Nemyslím si, že v tomhle jde poradit. To má asi každý jinak. Někdo to odpustit nedokáže a někdo zase ano. Asi to je o každém jedinci a nedokážu si představit že Ti v tomhle půjde poradit. Budeš to muset zvládnout sám, každopádně než nějaký krok uděláš chce to dát si čas. Ale pokud nedokážeš odpustit, tak nemá cenu držet vztah dál protože není nic horšího než aby jsi do konce života při každé hádce vytahoval to, že ona udělala tohle...