Pokazeny vibrator

Nejde sparovat dialkove s vibratorom....

Nepamatam odkial sme ho kupovali a teda neviem sa dopátrať ani na nejaky navod.... Pamatam ze keď prišiel tak rovnaky problem sme riesili pri 2 pouziti.... Vtedy sa poslal naspat a nejako to sparovali a bolo po probleme.....

Neviete poradit? Vdaka
Ahoj,
Podľa skúsenosti to bude v diaľkovom ovládači. Malo by mať baterku. Ja by som ju vybral a nedával ju naspäť celý deň. Možno ju aj premeral, či nie je vybitá, prípadne dal potom novú.
Ak to nepomôže, tak premerať, či diaľkové vyžaruje signál. Často býva problém v elektronike vysielača diaľkového.
Ak je to infra vysielač ako na diaľkovom napr. od telky, namier to na kameru mobilu a mal by si vidieť blikanie. Ak to vysiela na inej frekvencii, potrebuješ ešte nejaký senzor.
Skúste najprv zapnut ovládač potom vibrátor alebo opačne neviem ktorý postup robíte ale u väčšiny hračičky druhý postup nefunguje iba jeden skúste tak alebo naopak najprv to a potom to
Fakt sme skusali vsetko.... To nie ze od nova nefunguje....
Tiez uz som mala problem sparovat hracky. Nepresne a nejasne navody. Treba skusat.. nakoniec mi to slo nastastie vzdy
Ale tento nema ovladanie cez bluetooth.... Je k tomu normalne infra alebo radiove dialkove ovladanie ... Nemq to ovladanie ani cez mobil
Uz len potom skusat. Take som mala dve hracky a sli jednoducho.. uz potom je to skor asi vyrobna chyba.. Skus sa mozno spytat v kamennom obchode
Skočte hocikam.. akože chcete kúpiť, popýtajte sa a budete vedieť. A možno si rovno kúpite aj niečo nového :) Nezabudnite to kamennej predajni vyskúšať, či funguje.. lebo asi máte na to šťastie :)
Hovoriac zo skúsenosti, to bluetooth pripojenie je dosť na figu u lacnejších aj drahších "zariadení" (100+EUR) ...

Všetko je fajn, ak si s tým mobilom/ovládačom veľmi blízko (tak do metra) a nie sú žiadne prekážky, ale to tak trochu popiera celý zmysel zábavky (ovládať to bez toho, aby vedela, že máš niečo v pláne...) a keď si pri nej, tak to, že si musíš dávať pozor, aby to nestratilo pripoijenie a párovať to znova dosť kazí atmosféru...

Ale možno sme len mali smolu a ten váš vibrátor funguje parádne, po tom, čo sa ho podarí spárovať...
Nafoťte si tú hračku a dajte si záber do Google do voľby "vyhľadávanie obrázkov". Je dosť možné, že ujo gúgel ju pozná tiež a prezradí vám presný názov, model aj výrobcu. Potom si už ľahko dohľadáte návod podľa názvu modelu. Asi tam bude možnosť zresetovať ju do výrobných nastavení a potom znova spárovať s mobilom.
Ahoj, práveže mi vyhodí len pár eshopov ... nič viac.. .takže nikde som sa nepohli :/
Skús iný uhol záberu. Ja som si nedávno takto našiel náhradný diel na elektroniku.
Tak zas tých modelov bluetooth vibrátorov nie je až tak strašne veľa. Skúste najprv spárovať s iným prístrojom ako terajším mobilom - napr. iným mobilom alebo notebookom. Ak to funguje, potom treba vymazať na mobile terajšie nastavenie párovania a skúsiť spárovať odznova. Bola by škoda ten vibrátor vyhodiť, lebo je dosť možné, že bude normálne fungovať. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, napíšte mi súkromnú správu.
ono to nemá ovládanie cez mobil .... je k tomu bezdrotove dialkove.... a nič mi nenajde ked dám hšadanie BT zariadeni
A na diaľkovom ovládači nie je nejaké číslo? Pod baterku napríklad? Srdečný pozdrav všetkým, ktorí dávajú mínusky*27* Snáď aj vy raz budete potrebovať pomôcť alebo poradiť.
Ahoj a ako vizera nemáš fotku niako poslať ak chces teda
Pekny :D odfotim a poslem do správy.... Manzel skusal vsetky sposoby parovania, ktore pozná a aj take, ktore nasiel na nete