Jak naznačujete zájem o sex?

Jak začínáte s partnerem sexuální hrátky?

Ahoj, jak u vás doma dáváte impulz k sexuálním radovánkám? Domluvíte se dopředu, nebo máte svá “hesla” a nebo triky jak partnera nažhavit ? :-)
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Неактивный 3 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
Tvl. Co odpověď ,komentář to perla *22**22*. Ty jsi se opravdu nenarodil ale vyskytl v nesprávnou dobu na nesprávném místě *22*. Tuším že nejdřív jsi byl Ty a pak dinosaury *22*
Uz jsem myslel ze jsem jediný chlap co nemá sex s manželkou. A vidím že je nás víc 😁. Jináč pokud mám chuť tak se snažím k ženě v posteli pritulit a lehce osahavat a to už poznám jestli má chut nebo ne. Bohužel je to velmi málo tak jsem z toho trošku na nervy. Sexy prádlo nechce s hračkama si nehraje a se mnou vlastně taky ne🤷‍♂️
Že zrovna ty komentuješ něčí vzhled je mi záhadou…
Nikdy není lehké dívat se pravdě do očí. *197**197* No Škoda slov na takové ubožáky.
Chacha, Méďo Béďo, ale porad hezci nez ty *3* (отредактировано)
Jasně Méďo Béďo, že jsi krásnej. Na tvé profilové fotce je dokonce adresa kde tě …. hmmm…. “zkrasnili”.
K těm heslům. Žena/já přijdeme domů a zahlásíme. "Tak děti máme ve školce, u babičky..." *1*
Manželka začne vysílat kouřové signály a já zahájím ptačí tanec.*4**13*
U mé ženy se nesmí ani naznačovat. ..................................
Nenaznacuju, nema to smysl. Panove prominou, ale v tomhle jste proste natvrdli 😁. Takze, bud jdu rovnou na vec - sahnu mu do rozkroku a vytahnu mu pero. Pokud jsme v posteli, vlezu si na neho a sundam kalhotky. No a nebo stare dobre "bude sex/jdem sukat?" 😁.
At to neni jen jednostranne, kdyz chce on, posledni veta je stejna, nebo me chytne za ruku a vede/odtahne/odtlaci do loznice no a nebo ze me serve perinu, vyslece me a ani se moc nepta 😁.
Amen ! To je smutne trefne :D
Nejednou me bylo receno,ze prece vysilala jasne signaly . . . . Muj prijimac je vetisnou rozkodoval spatne :D
Ruzny frekvence, aj to se stava 😁😁. Nebo byly jeji signaly az moc zasifrovane 😁
Tak to už je ale zlý, to chce aktualizovat knihovnu s dešifrovacíma klíčema a postupama, na nejnovější model, třeba to pomůže :D.
Obavam se, ze i pres aktualizovani knihovny, me stale schazi nejake "dependency"**385*
Tak tady jsem uz v pasti a nevim, co napsat 😁 vzdavam se dobrovolne, bez boje 😁
I Tak dekuji za snahu pomoct mi ovladnout a pochopit taje naznacovani a jejich vyznam :)
Okoupu a uspim deti uvarim ji dobrou večera kdyz prijde z prace sem tam koupim kytku zaplena svicka napustim ji vanu s penou /relaxacni soli nebo jinou kravinu aby si odpočinula a nakonec …… stejne zkoncim s ptakem v ruce stylem pomoz si sam joo a nekdy se 1x tak za 3-4 mesice zadari ze jo
Bydlíme spolu.. takže se buď víc přiulíme jeden nebo druhý a ono to samo vyplyne nebo si to řeknem na plnou.. vzhledem k tomu ze máme doma i děti je třeba obcas mít plán.. takže ano.. někdy padne.. až uspíš děti.. dáme sex.. nebo.. zlato.. děti nejsou doma.. víš co to znamená.. vlastně každá chvíle bez dětí znamená sex 😀
Pokud neřeknu vyloženě “pojď mě ojet”, tak náznakem nefunguje NIC…poslední snaha naznačovat byla už někdy dávno, kdy jsem si koupila krásné krajkové body. Oblékla jsem se, přichystala, namalovala…jdu za ním a on mi říká: “Uhni, nevidím přes tebe”… šla jsem tedy k němu na gauč a nic…asi po hodině mi říká : “co to máš na sobě? Jak se to sundává, když půjdeš na záchod?”

Přešla chuť i mně. 😁
To snad není pravda, nechápu jak někdo se dívá na televizi místo aby se věnoval své ženě ….prostě nechápu.
No já myslím, že to není ojedinělé a že zo je bohužel i naopak…
Naopak to znám … ale chlap prostě obvykle prostě potřebuje častěji 😀
No a já bych dal nevím co, kdyby tohle dělala ta moje. (отредактировано)
Koupit ji prádelko, třeba pak hned bude mít chuť ti ho ukázat. 😊
To já ji už koupil, ale většinu jsem na ni ani neviděl. ☹️ Přitom mě pěkné prádlo hodně rajcuje.
Jj, už několikrát naznačil, ale ona je v tomhle směru hodně pasivní.
Viz můj komentář, nenaznačovat.. říct nebo se zeptat na přímo…
Přijdu domů, třísknu se dveřma a zařvu na ni, ať se neschovává, že jdeme provozovat sex. Ona přijde, zapichnu do ní penis a je to. Takže tak.
Spíš jak to naznačit kolegyni, že chci sukat s ní? Nebo sousedce o 2 patra výše
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Неактивный 4 года назад
Tak mě - jako ženu by spíše zajímalo jak muži naznačit, že mě zaujal?!
S muzem nemusis hrat caviky jak my s vama. Nemusis vymyslet pokazde originalni osloveni atd...

Proste ho libovolne oslov nebo dokonce vyzvi na treba jen kavu. Pokud neni debil, tak prebere iniciativu sam. Os muze se zpravidla nemusis bat jednoslovnich odpovedi, opovrzeni atd, teda pokud nejsi jeste na stredni.
Hmmm…, po pivku dýchneš svému protějšku do obličeje; ten/ta na tebe hodí šavlu; ty se u toho uděláš a je konec s “ Jak naznačujete zájem o sex?”, nebo?
Noo... To jsem někde viděl.
Není čas ztrácet čas.
Sebrat si co mám a hurá vstříc lepším . A radši dřív než později.
OK, to je sice na pi.. ééé smutné ale to téma je: Jak naznačujete zájem o sex?
Ženské znamení:místo flanelové noční košile, košilka saténová
Mužské znamení: prostě se řekne je chuť.
Už jsme dost velcí na nějaké náznaky.
no ted uz tezko , posledni serie skoncila a novy nebudou :)