Fisting (vaginální) a Squirt

Rady, zkušenosti, vaše příběhy

Zdravím všechny,
Nedávno se nám s chlapem povedl úplný fisting. Po dlouholetém tréninku. Od té doby jsme to už dvakrát zopákli a musím říct, že nic silnějšího a lepšího jsem v sexu nezažila…Jaké byly vaše začátky? A další dotaz - ráda bych se naučila squirtovat, je to možné? Nebo mi jen nebylo od přírody dáno?
Děkuju všem☺️
Není potřeba většinou ani trénink jen najít správné místo, pomohou hračky na bod G. Prsty je nejlepší poloha v sedě, směr vzhůru na vag. stěnu. Chce to postupně lehne tlačit a dráždit místo, pokud začneš pociťovat pocit, že potřebuješ na wc je to to správné místo. Stačí chvíli dráždit a pro výstřik je potřeba trochu zatlačit.
Taky se mi to podařilo v sedě a třemi prsty hodně rychle :) Bohužel ale sama to nezvládnu a zvládl to zatím jen jeden muž.
Je vidět že jsi zkušená já to s přítelkyní taky dlouho nemohly na to přijít a teď už to jde skoro samo
Zdravím , má zkušenost s fistem je o uvolnění partnerky a trénovani než se mi tam vešla celá ruka používaly jsme všelijaké hračky a hlavně mazat ,sguirt přijde sám je to o vzrušení a uvolnění partnerky . Taková je moje zkušenost.
ked vosla jedna a paci sa ti roztahovanie, pribudne hadam aj druha ruka :) a ako na squirt, nech si pozrie tvoj chlap videa na youtube, instruktazne *3*
To asi nevejde- už s tou jednou mám pocit, že se roztrhnu… I s tou jednou to tedy bolí hodně- ale je to taková ta vzrušující bolest…
Сообщение было удалено пользователем.