Nahé aktivity

Čas v nahote

Ahojte rad by som spoznal partiu nudistov, ľudí ktorý sú radi nahý alebo takú partiu dat dokopy a stretávať sa za účelom spoločne stráveného času v nahote... Spoločenské hry, opaľovanie, masáž, karty, pokec, a tak... BRATISLAVA bol by záujem?
Сообщение было удалено пользователем.
pravdu mas s tymi muzmi. nahlasenych 20 muzov, 10 parikov a 5 zien a v reale stretnes 10 parikov, 10 zien a mozno 8 muzov...
Rád pomôžem žienke domácej ako hodinový manžel bez , západné Slovensko stačí napísať spravu
Tak ja takuto skusenist nemam, skor naopak, vela reci tu, v skutocnosti ticho, takze skoda, ale hadam sa to raz podari
Ak by ti to nevadilo tak sama kým sa nenájdu ďalšie.
Tak dúfam, že sa nájdu aj ďalšie...rada omrkám aj ja
ja sa bavím aj tak, že robím práce ako hodinový manžel. a pracujem nahý :)
Môžeme skúsiť duo len my dvaja a keď bude dobre zavoláme ďalších a ďalšie nech je ešte lepšie.
Rad by som sa pridal do takej partie, velmi sa mi to paci. A nemusi stale ist len o sex, klidne pri ☕️ alebo pri 🥃 alebo len tak na pokec. Je to super
Ja som veľakrát organizoval stretnutia v saune, ale úspech žiadny. Čiže len veľa slov a každý by šiel, ale nik nepríde. Čiže už len jednotlivo, to ma väčší úspech 😉
Pekná predstava len pochybujem ze sa to podarí, ak áno pridám sa.
Máš to ťažké a smutné.... Ja si profil vypĺňam postupne ako prvé si pozri dátum registrácie užívateľa, potom sa zamysli pred tým ako začneš urážať a po tretie tiež som sa nechal nachytať na pokec a prišiel som na naked hiking a namiesto 15 ľudí som tam bol iba ja.. Preto som po dlhom čase skúsil znovu šťastie no tento krát na portáli kam chodia skôr inteligentnejšie a uprimnejsi ľudia.
Zamýšľam sa nad tým ako dátum registrácie súvisí s vyplňaním základných informácií o sebe? Že by na jar ľudia boli menej otvorení a až v lete vyplnia o sebe niečo viac?......*3*. No máme sa čo učiť.......*22*
To by som bral.Hlavne mať IQ a spôsoby.Dufam že sa to podarí.Drzim palce.
Dúfam že sa nájde kolektív ľudí ktorým nejde o sex ale práve o slobodu tela a pritom zábavu.