Někdo dneska na kafe pivo ? Žena nebo pár
Je tady ta kráska co byla na štěrkovně se opalovat v pátek a odjížděla něco po 15 hod červeným autem . Čekám že se ozveš krásko 🥰
Tam je hodne krásných žen:) jen asi se neozvou
Jezdili jsme celý srpen s kamarádkou nonstop, tak doufám že letos bude vše ok
Nikdo nic nepíše, ale tak snad letos nudisty moc neutiskují a pláž i po rekonstrukci štěrkovny má stále své kouzlo a trochu soukromí. Podám referát, jakmile tam projedu na kole a zastavím na koupání.
Ja jsem tam letos uz byl hodněkrát a je to porad stejne.. Dnes jsem si dokonce vsiml drevennych laviček, které přibyly. Ale jsou jenom 2. Zalezi na počasí a denní době, kolik je tam lidi. Ja většinou chodit dopoledne, nebo později odpoledne a to tam je v pohodě, hodne místa, atd. Za me porad hodne dobre
Akorát hodně důchodců což je smutné a hafo Poláků . Jinak paráda
Ja Jezdívam na Nuda Plaž už 3 Rokem k Antošovice mam tam vyhlednute svoje misto utulne přimo u vody a kde se i neplati vstupne a je vše na pohodu ja jezdivam spiše s klukami nebo chlapami jsem gay
Prosimte o tobě už každý ví tady ze jsi debil. Nemusíš to omylat pořad dokola jak lopata
Jj souhlasim s tebou. Ale prostredk je tam supr
Tento týden dvě mladé ženské a hned 5 důchodců kolem nich a začali je mazat 🤣🤣 bože to vypadalo směšné
To jsi me pobavil.. to muselo vypadat. Ted uz se tam vybira vstupné, tak jsem zvědav, kolik lidi tam bude jezdit,
50 Kč není žádná pálka a kde můžeš za 50 Kč ležet nahý 🤣
To mas pravdu, souhlas. Navíc jak jsi tam cely den, tak je to skoro nic :)
Jsem tam byl minuly týden a vypadá to pořad stejně na nuda
Stále funguje, stále klid a mír
Jak se tam dá dobře dostat z Opavy, prosím? Přes Hlučín, nebo Děhylov? (vlak/autobus) Díky!
také se tam chystáme, jak bude dostatečně teplá voda.
Voda 22 stupňů cca 10 paru 22 kluku 4 ženy dvě rodiny
To máš tedy hezky spočítané. Hi.
Těch páru bylo možná vice ale dost lidi na to ze bylo polojasno
Kdy? Včera? A v kolik cca hodin? Jak tam jsem tak tam nikdo nějak není, max poláci.
Ahoj. tak jak to vypadá na nuda v Hlučině na Štěrkovně? Chodí tam někdo?
dneska otevřeli...byli jsme a prima...voda super..na 18 mužů 4 páry a 2 ženy...normálka...😉
Také jsme dnes byli, ale těch páru tam bylo mnoho víc nežli se tu uvadí záleži v jakou hodinu. Určitě bychom napočitali takových 10 páru . My byli 14-17h . Voda teplá.
...tak to jsme se minuli😀 ... my byli až od 17. hod. do 19 ... ano voda super, zkusili jsme i Benešov..ale tam nic moc... zkusili jsme o víkendu Větřkovice.. zklamání... Hlučín letos vede🤗
No manželka už tam nechce chodit, poslední dobou tam je málo páru a spousta chlapů. Dopadne to jak ve Vetrkovicich a na Olešné. Gayplaz. Nebo jsme možná jen přišli ve špatnou dobu. Takže chlapi vemte si sebou manželky nebo kámošky ju !!??
Je to přesně tak. Chlapi, my tam šukali několikrát, ale vždy, když tam nikdo nebyl. Je to veřejné místo a už jsem tam před cca 15 lety zažil jeden exhibicionistický pár, který si to natvrdo rozdával uprostřed oné pláže, kde bylo plno lidí. Skončilo to tak, že někdo zavolal PČR. Jako proč ne po dekou, ale taky nám to vadí. Před nedávnem nám nějaký honič nabídl svou existenci u Ostravice. Žena ho vy.... (slušně vykopla).
To jsem prekvapena. Ja tam byla teda jen jednou, ale byly tam hlavne smisene pary, party lidi ruznych pohlavi, zenske spolu a i nekolil rodin s detmi. Prislo mi to tam strasne fajn.
Zdravim a kdy tam zavitate ze bychom se tam setkali..
Jj Hlučín je fajn chodím pravidelně
Jj přesně... Záleží kdy tam člověk jde... Někdy je to tam jak gay pláž a někdy normální... Důchodci páry ženy a muži.
Včera to tam bylo fajn 6 páru pár mužů a žen... Žádný důchodce ať náhodou nenachladne... Byl prostor i pro postranní úmysly...
Včera to tam bylo fajn 6 páru pár mužů a žen... Žádný důchodce ať náhodou nenachladne... Byl prostor i pro postranní úmysly...
Chodim s manželem i častěji a jak kdy, mužů je víc to ano, ale zase je tam i dost páru, záleži který den.
...o víkendech je víc lidí...ano chodite často 🤗, skoro vždy když tam vyrazíme , tak Jste tam.také😉
...máš asi pravdu ... naposledy, co jsme byli bylo dost singl opálených chlápků....jestli teploušků nebo šmíráků...těžko oddělit ..
to ano, chodi dost lidí voda teplá , jen to pakroviště nebude stačit
Dnes teď aktuálně cca 20lidi. Páry, muži...
Dík za info . A už to bude cele opravené? Na jaře to moc na to nevypadalo.
a nudá pláž tam už jako bude v provozu. ? Byli jsme se tam kouknou na jaře i od kempu od Kozmic a byla tam kolem vody udělána kamanitá cesta pro nakladni auta a moc na to, že by to mělo být za nějakou dobu hotové to nevypadalo, nevíme proč tam kolem vody jezdili nakladními auty? U kempu byly hromady hliny někde vytěžené v areálu asi?
Mela by byt pristupna od 1.6 pro rybare ze strany od reky Opavy a z hlavni cesty smer dehylov oznaceno tabulemi prace budou probihat na vypustich je tam ale zakaz stani vozidel jak to je s arealem a parkovanim nato nebyla odpoved prislo mi to meilem z mesta Hlucin
Ahoj, včera jsme byli na sterkovne s bylo to moc fajn až do doby kdy jsem si vsiml ze nějaký debil si fotí moji ženu… mužů poprosit o radu co v takové situaci dělat? Jsem o tom přesvědčený na 99% ale vždy když jsem sel okolo abych mu nenapadne koukl do telefonu dělal ze se divá v mobilu na něco jiného.. několikrát na nás mířil telefon a mackal tlačítko spoustě jak blázen…. Ach jo ať se klidne podívá ale Proc si nás / ji fotí 😳??
Aby mel doma nad cim honit :)
Tak ať si vyhoni tam a da pokoj 😳🤷♂️příště mu ten telefon vezmu a hodím do vody stejně jako se to dela na FKK Punta Kriz v Rovinji…. Užívejte jak chcete, ale bez mobilu…
Půjdu to tento týden vyzkoušet na tu nuda, tak uvidím..snad se tam dostanu a snad tam i někdo bude
Ahoj jdi kouknout, také nás by to zajimalo, ale byli jsme se tam podivat v listopadu minulého roku a nevypadalo to tak, že by letos už sezona byla normální kolem břeh u nuda plaže byl udělána cesta pro nakladní auta a vypadalo to tak hodně špatně.Stali jsme u auto kempu a kousek si to tak prošli u auto kempu i dovnitř .Spíše devestace nežli, že by to vypadalo na to, že se to chýli ke konci.
sexovat jsem tam nikoho neviděl, párkrát jsem si tam bokem pohonil. někdo podobná zkušenost?
Ja jezdivám na nuda Pláž Antošovice s mim Kamošem mam par diskretnich mist kde neni vidět jak si to spolu rozdávame a da se opalovát diskretně sme jem mi dva nahati spolu na dece da se tam dojet autem,na ciklo kole,i autobusem od autobusu pěšky pul kilometru,my jdeme s kamošem tuto sobotu ma byt teplo
Taky se tam chystám někdy přez týden od rána.. vím že je tam rekonstrukce, ale loni to taky normálně jelo...😈😍
Prý zavřeno, ale podívejte se na web Hlučína. Jinak držím palce ať něco najdete.

FKK šterkovna Hlučín
Je otevřená nuda pláž Hlučín?