A tohle se bude rozmnožovat? No, doufám, že ne
Naprosto sdílím tvůj stejný pohled na věc. Přestože jsem trans, tak mi píše takových můžských výplodků více než dost. Nejdříve ťuťu ňuňu, já tě chci. Po mém odmítnutí, jsem teplá hnusná buzna, od který by něco chytil a proto je prý lepší, ať se jdu zabít.
Samozřejmě za pár týdnu přijde od stejného "Karla" stejná nabídka a stejná odpověď.
Občas přemýšlím, zda to nedělají schválně jen proto, aby měli reakci, aby měli s kým komunikovat, aby jim vůbec někdo odepsal na jejich virtuální nabídky.
Samozřejmě za pár týdnu přijde od stejného "Karla" stejná nabídka a stejná odpověď.
Občas přemýšlím, zda to nedělají schválně jen proto, aby měli reakci, aby měli s kým komunikovat, aby jim vůbec někdo odepsal na jejich virtuální nabídky.
Tak mě když se to stane :) tak pěkně přepošlu komunikaci :) a vyřešeno :D
To jsem zrovna včera udělala s jedním takovým týpkem, poslala printscreen jeho zpráv včetně fotek, které posílal, mimochodem stáhnutých z netu. Začal na mě slovně útočit, že jsem to udělala photoshopem a je to neprůkazné a nahlásil mě adminům. Jaký důvod uvedl netuším, ale moje doporučení jemu bylo = Léčit se.
Tak to jste hodná :) to já se s nimi tak nemažu :D Já na to reaguji vždy ááá psychiatrie dala zase vycházky :))) Mě ty jejich ataky přijdou úsměvné a zasměji se :))))
Vždyť je tu přeci tlačítko Ignorovat 😉
Ano, bez VIP lze bloknout celých 5 profilů přitom i 30 by na ty opakující se nestačilo.
Ty opakující se mne donutili si po pár měsících tady VIP pořídit, už tam dávám nejen "Karly", ale po zdvořilém rozloučení i všechny, kde nechci dalsi kontakt - je fajn mít pořádek ve vzkazníku.
3 měsíce a přes 2000 blokací.
A taky klid na duši
Ty opakující se mne donutili si po pár měsících tady VIP pořídit, už tam dávám nejen "Karly", ale po zdvořilém rozloučení i všechny, kde nechci dalsi kontakt - je fajn mít pořádek ve vzkazníku.
3 měsíce a přes 2000 blokací.
A taky klid na duši
V profilu se dá vymezit kdo může psát.
Neexistuje problém o kterém tu píšete.
Je to jen neznalost.
Jediné holky co poskytují služby to musí nechat otevřené, aby klienti mohli hned reagovat.
Například si jde nastavit, že zprávy mohou posílat pouze přátelé.
Žádosti si probrat, to je snadné. Pokud ji nepotvrdite, nic vám nepřijde. Pokud to je špatně, smažete kontakt z přátel.
Vždyť je to blbuvzdorné... Stačí si projít nastavení účtu a profilu.
Neexistuje problém o kterém tu píšete.
Je to jen neznalost.
Jediné holky co poskytují služby to musí nechat otevřené, aby klienti mohli hned reagovat.
Například si jde nastavit, že zprávy mohou posílat pouze přátelé.
Žádosti si probrat, to je snadné. Pokud ji nepotvrdite, nic vám nepřijde. Pokud to je špatně, smažete kontakt z přátel.
Vždyť je to blbuvzdorné... Stačí si projít nastavení účtu a profilu.
Já to jako problém nevidím;
VIP je cca stovka měsíčně, to je sranda cena, když vezmu ten čas tady ;-)
Základ účet nabízí opravdu základ, když si připlatím, dostanu možnost kvalitněji stránky používat.
Přátelé jsou pro mne o dost jiná kategorie ;-)
VIP je cca stovka měsíčně, to je sranda cena, když vezmu ten čas tady ;-)
Základ účet nabízí opravdu základ, když si připlatím, dostanu možnost kvalitněji stránky používat.
Přátelé jsou pro mne o dost jiná kategorie ;-)
Na VIP je blbý že to tak jako tak musíš otevřít, zablokovat a smazat.
Přes ty povolení je to snazší.
Navíc, debil ti do přátel nepůjde. Kdo opravdu chce něco řešit, nemá problém. I tahle psychologie funguje.
Po vyřešení ho můžeš odebrat a i on tebe u svych, pokud zjistí že s tebou nechce dál nic řešit.
Přes ty povolení je to snazší.
Navíc, debil ti do přátel nepůjde. Kdo opravdu chce něco řešit, nemá problém. I tahle psychologie funguje.
Po vyřešení ho můžeš odebrat a i on tebe u svych, pokud zjistí že s tebou nechce dál nic řešit.
Debil ti do přátel nepůjde? Jsme opravdu na stejným webu? :-))))))
Nin takhle starej a furt jsem naivní :-)
Když vezmu, od koho ty žádosti o přátelství chodí, tak zůstanu u vyzkoušeného
Jenže tahle tvoje neznalost má háček - to, že ti můžou psát jen přátelé neznamená, že ti můžou psát jenom ty, co máš reálně přidaný v přátelích, ale všichni, se kterýma už jsi nějakou konverzaci načal. Takže kdokoliv, kdo ti kdy napsal byť jen 'Ahoj' se s tebou může spojit i když máš nastaveno 'Pouze přátelé'. Tohle se ruší, pokud protistrana smaže konverzaci nebo si uživatele zablokuješ. Jenže nechávat si konverzace je náramně užitečný a blokovat postupně tisíc lidí?
Jo, a jde tam volba jinak na inzerát, tam můžeš nechat vsechny, nebo jen holk, pary... a jinak to můžeš nastavit na normální SZ.
Pošle žádost a pokud se ti zdá ok, potvrdis.
Já mam tohle na muže a páry jen, holky mám volně protože nepisou samy od sebe.
Dá se to průběžně řídit, měnit.
Debily to vyřeší, v inzerátu se to dá napsat. Stejně tam máte litanie o tom kdo vsechno vám nemá co posílat.
Na chatu to nemá vliv, pokud tam jsi tak ti můžou adresovat příspěvky nebo šept.
Já mam tohle na muže a páry jen, holky mám volně protože nepisou samy od sebe.
Dá se to průběžně řídit, měnit.
Debily to vyřeší, v inzerátu se to dá napsat. Stejně tam máte litanie o tom kdo vsechno vám nemá co posílat.
Na chatu to nemá vliv, pokud tam jsi tak ti můžou adresovat příspěvky nebo šept.
Samozřejmě že to tak jde, u novýho profilu. Nastavit ihned a tvrdě. My lidi, co tu máme profil dýl, se stejně budeme potýkat s už otevřenýma komunikacema.
Já mám třeba v přátelích jen lidi, co znám osobně, ale to je moje věc. Nicméně dávat si do přátel jen lidi, který se ti zdají ok a zkoumat zbytečně prázdný a nechutný profily? Už jsem tu několikrát psala, že nejzajímavější lidi tady neměli ani galerii, ani popis. Jak známo, lidi tu popisky nečtou. A jak jinak o sobě dát vědět, než vzkazem? A vzkazy už jsem zakázaný taky měla a žádost o přátelství v tý době posílala drtivá menšina z původního počtu a rozhodně se mi nechce navazovat kontakt s někým jen na základě fotek - nebo podle čeho ty posuzuješ, jestli to stojí za to? Mozek se pozná jenom podle vzkazu (maximálně podle popisku, kterej tu stejně málokdo vede). Škoda se ochuzovat o zajímavý konverzace, protože zajímavý lidi tu jsou.
Chápu, že mužským profilům tohle může vyhovovat vzhledem k počtu a charakteru došlých zpráv, ale u ženský to fakt aplikovatelný není a funkce je z tohohle pohledu úplně k ničemu. A já si inzeráty nedávám a na chat nechodím, takže způsobů, jak filtrovat nový konverzace, moc nemám. (отредактировано)
Já mám třeba v přátelích jen lidi, co znám osobně, ale to je moje věc. Nicméně dávat si do přátel jen lidi, který se ti zdají ok a zkoumat zbytečně prázdný a nechutný profily? Už jsem tu několikrát psala, že nejzajímavější lidi tady neměli ani galerii, ani popis. Jak známo, lidi tu popisky nečtou. A jak jinak o sobě dát vědět, než vzkazem? A vzkazy už jsem zakázaný taky měla a žádost o přátelství v tý době posílala drtivá menšina z původního počtu a rozhodně se mi nechce navazovat kontakt s někým jen na základě fotek - nebo podle čeho ty posuzuješ, jestli to stojí za to? Mozek se pozná jenom podle vzkazu (maximálně podle popisku, kterej tu stejně málokdo vede). Škoda se ochuzovat o zajímavý konverzace, protože zajímavý lidi tu jsou.
Chápu, že mužským profilům tohle může vyhovovat vzhledem k počtu a charakteru došlých zpráv, ale u ženský to fakt aplikovatelný není a funkce je z tohohle pohledu úplně k ničemu. A já si inzeráty nedávám a na chat nechodím, takže způsobů, jak filtrovat nový konverzace, moc nemám. (отредактировано)
Přátelé na webu je jen technický název... Tak to chce brát.
Já jsem tu přes 10 let a zaváděl jsem to taky postupně.
Navíc se to dá průběžně přepínat, není to natvrdo.
A ono to i hodně lidí používá, to mě napovedelo
Já jsem tu přes 10 let a zaváděl jsem to taky postupně.
Navíc se to dá průběžně přepínat, není to natvrdo.
A ono to i hodně lidí používá, to mě napovedelo
Kromě důvodů, který jsem napsala vejš - zavádět postupně znamená blokovat několik tisíc uživatelů. Pro mě zase blokace většinou znamená, že už se ten člověk chová jako opravdovej kokot. Většinou tam jdou ty, který jsou schopný psát jednu zprávu za druhou (a tím myslím dvacet a vejš), ačkoli už jsem se s nima rozloučila. Pak ty, co stejným tempem chrlí nadávky (menšina) nebo mě otravujou všude, kde se hnu (ten byl jeden :-)))). A pak bez pardonu ty, který si udělali po blokaci novej profil a já přišla na to, že to jsou oni. Přijde mi teda docela sprostý blokovat lidi jenom proto, že už se mi s nima nechce bavit. U mě dostanou hvězdičku a vím, že tam už jsem se snažila dost. Ale zprávy od nich teda chodí furt, buď jim to nedojde nebo si mažou historii.
Já nevím, možná si chvíli představ, že tu máš vzkazník jako ženská, ne jako ty. :-))
Já nevím, možná si chvíli představ, že tu máš vzkazník jako ženská, ne jako ty. :-))
No, i já mažu historii.
Pokud někoho oslovim a vidim ze četla, nebo i napíše že nemá zájem, tak to smažu.
Ale pak je tu další technikalie, než smažu, dam ignorovat. Protože jen tak ji za měsíc nenapíšu znova. Stačí aby ji zmenila nick nebo fotku a už ji nepoznám, otravoval bych.
Zase, to není osobní. To je jen softwarové řešení.
Jsme jen na webu ve virtuálním světě. Přátelé a ignorování jsou jen informace pro zařízení jak se v daném případě má chovat.
Pokud je někdo skutečně pritel, člověk, tak na něj mám mobil a známe se. Ne?
A pokud je někdo virtuální přítel v síti, tak je to ale stále jen hromádka dat.
Pokud někoho oslovim a vidim ze četla, nebo i napíše že nemá zájem, tak to smažu.
Ale pak je tu další technikalie, než smažu, dam ignorovat. Protože jen tak ji za měsíc nenapíšu znova. Stačí aby ji zmenila nick nebo fotku a už ji nepoznám, otravoval bych.
Zase, to není osobní. To je jen softwarové řešení.
Jsme jen na webu ve virtuálním světě. Přátelé a ignorování jsou jen informace pro zařízení jak se v daném případě má chovat.
Pokud je někdo skutečně pritel, člověk, tak na něj mám mobil a známe se. Ne?
A pokud je někdo virtuální přítel v síti, tak je to ale stále jen hromádka dat.
Ani hromádka dat si nezaslouží blokaci bezdůvodně, podle mě. Vidím, že k tomu fakt každej přistupujeme jinak.
No jasny, ale to ti zas dost omezuje pohodlnost v ziskavani zajimavych lidi. Neni to tak jednoduche,ale zaroven je tu snad to vip na tyhle veci. My cesi jsme jen hrozne neochotni za cokoliv takto platit a to i male castky, ikdyz i to se meni pomalicku,ale to resit nechci.
Spousta muzu je tu uplne mimo nebo obcas uplne mimo, ale to stejne plati o zenach a troufam si rict, ze ta mira nebude o tolik jina. Jen se to projevuje uplne jinak. Krasne je to videt treba v seznamce. Treba se mi vzdy libi, kdyz nejaka zena (ci cerveny nick) si da velmi obecny inzerat, nema ani moc info na profilu a pak se divi, ze ji pise stovky muzu a samozrejme o to vic muzu, kteri jsou uplne mimo. Samozřejmě, kdyz napisi inzerat velmi specificky, tak i tak dostane mnoho vzkazu, ale kvalitni muz rozhodne neodpovi vazne na inzerat a profil, kde se nic nedozvi. Dost veci si tu zeny bohuzel zhorsuji,ale muzi jim to uplne neulehcuji. Vo tom zadna. A rozhodne nechapu, ze tu (dle fora) tolik zen vubec s temi blazny ztraceji cas. Akorat je tim podporujete. Blok nebo uplna ignorace je jedine reseni. Vubec nekomunikovat. Mnoho lidi proste bavi vysirat a tohle jim akorat dava prostor
I tak se zde da najit zajimave lidi
Spousta muzu je tu uplne mimo nebo obcas uplne mimo, ale to stejne plati o zenach a troufam si rict, ze ta mira nebude o tolik jina. Jen se to projevuje uplne jinak. Krasne je to videt treba v seznamce. Treba se mi vzdy libi, kdyz nejaka zena (ci cerveny nick) si da velmi obecny inzerat, nema ani moc info na profilu a pak se divi, ze ji pise stovky muzu a samozrejme o to vic muzu, kteri jsou uplne mimo. Samozřejmě, kdyz napisi inzerat velmi specificky, tak i tak dostane mnoho vzkazu, ale kvalitni muz rozhodne neodpovi vazne na inzerat a profil, kde se nic nedozvi. Dost veci si tu zeny bohuzel zhorsuji,ale muzi jim to uplne neulehcuji. Vo tom zadna. A rozhodne nechapu, ze tu (dle fora) tolik zen vubec s temi blazny ztraceji cas. Akorat je tim podporujete. Blok nebo uplna ignorace je jedine reseni. Vubec nekomunikovat. Mnoho lidi proste bavi vysirat a tohle jim akorat dava prostor
I tak se zde da najit zajimave lidi
Taky tam máme dost narváno 😋.
Máme dost podobných zkušeností, jen s jinými nicky. Bohužel jsou muži, co si myslí, že jsou středobodem světa a když si řeknou o sex, každá žena bude okamžitě nadšeně souhlasit. Oni jsou tak sebestřední, že ani nečtou řádně vyplněný profil, kde má člověk detailně vyplněné co hledá a co ne. Následné odmítnutí, nebo odkaz na profil dopadne podobně jak popisuješ. Naštěstí většina mužů je slušných a není s nimi žádný problém a i po odmítnutí si slušně píšeme pořád.
“ Bohužel jsou muži, co si myslí, že…”
To slovo myslí se tam nějak nehodi. Nevěřím tomu, že ti Karlíci opravdu myslí ;-)
To slovo myslí se tam nějak nehodi. Nevěřím tomu, že ti Karlíci opravdu myslí ;-)
Сообщение было удалено пользователем.
Já Vám řeknu proč si nepamatují :) protože oni to hned mažou vše :D a na druhy den či za nějakou dobu projíždějí inzeráty a profily a bum jééé nick červený napíši :DDDD a nejostřejší pastelka z penálu je na světe :)) A to se děje všem zde ženám bez ohledu na inzeráty, galerie, vyplněné profily či ne :))

KDYŽ CHYBÍ ROZUM
Bez komentáře