Сообщение было удалено пользователем.
To je snad samozřejmé, že to nikomu nebudu říkat... Neb přece respektujeme soukromí druhých. A jinak... Co na tom je... Byt tady???? Nic.
Hodně let zpátky jsem tady narazila na mámu 
. Už se mi moc nechce zkoumat, jestli tady je pořád, ale ten nick si pamatuju dodnes
Je tu opravdu spoustu lidí z mého okolí
Ano, pár lidí jsem tu potkala - bývalého kolegu z práce, kamaráda, kamarádku,taky jednoho tatínka se kterým jsem se potkavala ve školce (chvíli jsme si psali) a a majitele firmy, který měl u nás externí pracovníky. I ty celebrity jestli se to o nich dá říct. Dominika a Dana z Big brotheru nebo Vyvolených, nevím přesně kde byli.
dá se i @Bigpeet považovat za celebritu? 
A řekla jsi jim, že jsi je viděla? :) Nebo jsi držela tajemství? :)
Ano řekla, bylo to takové vzájemné. Prostě něco jako: "No čau Franto, tvl ty jsi tu taky jo? To jsem já, Máňa, jak jsme spolu makali" a tak podobně. Ale já tu nemám erotické fotky, to bych jinak dělala mrtvého brouka
Bohužel, nikoho. Obráceně ano, občas se někdo ozval, že poznal.
Hele o něco výše píšeš že víš o dvou,nyní už o třech.Je zajímavé,že když se sem celebrita přihlásí,tak to dá vědět hlavně tobě (asi je to tím tvým kuchařským uměním).Jinak i v jiných tématech píšeš jak vždy víš,kolik kdo má profilů apod.Jak to prosím tě zjišťuješ?
Jeden pár z naší vesnice tu hledal pár. Ale naštěstí jsme to odhalili brzo a radši jsme to zahráli do autu. Byli to nějaký nový přistěhováný a ne moc sympatický. My jsme zůstali naštěstí v utajení.
...tak celevrity tu jsou určitě 🤣🤣🤣
Náhodou, já už tu potkal alespoň čtyři Brady Pitty, pět Kate Winslet a padesát Rosenbergu 
Už je to několik let. Jedná z odpovědí na náši poptávku po muži do trojky přišla od kolegy z práce. Vedli jsme komunikaci cca tři dny než poslal fotku. Super překvapko.!
Přesně to samé se stalo i mě, když jsme hledali s kamarádkou muže 😁 Jen on poslal fotku hned..
hezký :) A jaký byl výsledek, klaplo to? :) Nebo jste se neodvážili? :)
No, odvaha bohužel nebyla, přeci jen, co je v domě.... Znáte to. Komunikaci jsem s ním omluvou ukončil. Do dnes netuší že mi chtěl souložít manželku
Ano jednu kamarádku ze základky se kterou jsem dřív něco měl
Tatínka jednoho dítěte ze školky a pak manžela kamarádky, ke které jsem běžně chodila domů.
No jejda. Několik.......
Souseda, spolužáka ze střední, známého a synovce.
Ja ne,ale me tu poznal jeden rodinný známý. A je mi to fuk 😁
Kolegyni 2x , jednu slečnu co znám od vidění (té jsem tu i normálně psal) a i vlastní sestru

Známé tváře na amatérech
Čtvrteční zamyšlení
Nad čím jsem se tak při čtvrtečním poledni zamyslel: poznali jste tady někoho známého? Nemyslím "celebrity", těch tu asi moc nebude. Myslím sousedku, kolegyni z práce, kámošku? Řekli jste jí, že jste jí viděli na amatérech, nebo jste si to nechali pro sebe?