Ženy, co by jste chtěly od …….

Jednoduchá otázka?

Ženy, co by jste chtěly od chlapu v sexu? *5*
Většinou to, aby byl aktivní a prýštěla z něj lehká dominance a chtíč :)) Většinou mě leklý romantický ryby moc neberou (ale neříkám nikdy, někdy je romantika fajn).
Ale jasně, záleží na náladě. Někdy je nálada na submisivnějšího chlapa, který by mi byl takovou hračkou :))
Nebudem si nic, asi žádný z nás nemá jeden přesný scénář, podle kterého by chtěl jet až do smrti *6*
Jako dneska? Na diplomku by to vydalo. Nemáte to s námi lehké, pravda. Na druhou stranu už nemusíte lítat po lese s oštěpem a tak můžete nahromaděnou a nevyužitou energii vložit do nás.*6*
Ty my prece delame. A nejradeji na pracovisti v pracovni dobe. Tam za to dostaneme i zaplaceno *14*
Vnímavost a pochopení, změnu, stereotyp je vážně zabiják.
Vnímavost a pochopení chteji i muzi po zenach. Muzi to nemaji prece tak jednoduche: práce-hospoda-postel precházi v práce-hospoda-hospoda a dál v hospoda-hospoda-hospoda.
Peklo123
Peklo123 Неактивный 4 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
Vypadá to, že ženy radší toho moc nechcou než aby byly zklamané. A podle těch palcu dolu to vypadá, že na plněni přáni jsou tu ženy a Děda Mráz.
Aby to co řekli udělají... Ono akorát dělat pomyšlení a vyprávět příběhy co by s ženskou chlap dělal kdyby ji měl u sebe. Pohádka ve stylu teď bych si tě nejradši vzal a bla bla bla bla bla bla bla bla..... Zní to bezva, ale když pak nemá potřebu si takový frajer holku ani pořádně připravit že musí sahat po lubrikantu je smutné.... Takže tak, myslím že spousta žen, slečen a dívek by chtěli aby pánové dokázali v sexu dostát svým slovům a věnovat se jim jak slíbili. *18*
No jo, po pěti pivech s velkým rumem v hospodě se ten sex dobře planuje. Když potom ten planovač přijde domu zbude z těch plánu jenom rychlý výstřik a chr chrrrr chrrrr…. Ale za to druhý den zase v hospodě: tvl, jsem včera tu svoji vyšukal jak tornádo bla bla bla …..

To potom člověk potká ženu po dvacetiletém manželstvi a ona nevi co ten SEX vlastně je. (отредактировано)
Wooow, jsou ty ženy skromné *4* ony po nás mužích skoro nic nechcou *19* *5*
To se MU ale musí říct co se od něj očekává *1* Hmmm…, ono by se ale potom mohlo stát, že ON dostane bobek a hodí útěk *385* *13*