Neukojený

žena nemá chuť

Ahojte, poraďte mi čo mám robiť ak žena sústavne odmieta sex...Už sa mi nechce toľko honiť a chcel by som cítiť ako nejakú zapĺňam :)
Príčin prečo je to tak môže byť niekoľko. Všetko sa odohráva v hlave ženy. Preto si treba spolu sadnúť a komunikácia je základom. Predpokladom vyrovnaného sexuálneho života je dobrá duševná rovnováha medzi mužom a ženou. Ale ako som písal príčiny môžu byť rôzne - zdravotný stav, únava, vyčerpanosť, problémové stresové situácie v práci, v súkromnom živote a podobne.... Tiež záleží na tom či vôbec a do akej miery vám na partnerke záleží.ak áno treba byť len trpezlivý. Musí byť ochota ale na obidvoch stranách situáciu riešiť...... Viem o čom píšem. Tiež som tým prešiel
Vieš neviem či už máte deti ale prave po narodeni deti u niektorých žien dochádza ku strate chuti na sex. Horšie ak je jej správanie celkovo zmenenè a chová sa nepriatelsky či odmerane čo by mohlo byť označene ako frigidnosť. Neni to žiaľ ojedinelé a dosť často sa z takouto diagnozou stretávam. Žena sama nielen že odmieta muža ale celkovo voči mužom sa uzavrie a tak je dobré vyhľadať odbornú pomoc. V každom pripade ak je to len samotné odmietanie môže byť niekoľko vysvetlení. Buď ju sex nebaví alebo ju nebavite vy alrbo má naklonnosť ku inému.Tú poslednú variantu som už spomenul a je to vážne frustravia na oboch stranách.
Nehoň toľko, keď sa ti nechce a začni nejakú zapĺňať
Naplň chalana a máš to vybavené 😂 nemusíš sa ani báť že otehotnie 😉
ľahké riešenie , nájdi si inú a súčasnú pošli do kukurice 🤷🤷🤷