Sousedi co mají sex

Sex sousedů

Je neuvěřitelně vzrušující, když takto někoho slyšíme. Většinou se pak přidáme. Bohužel v blízkosti domova jsme snad nejhlasitější my, žijí kolem nás snad samé konzervy. Za to, když někam vyrážíme a bydlíme např. na hotelu, tak to zpravidla bývá hodně zajímavé *24**4*
Pred lety jsem bydlel pod jednim divokym parem, zena si zvala navstevy kdyz byl muz v praci a byvalo to divoke... jedine co me stvalo, kdyz v noci byly rany a jak u toho vzdy cca 10 minut jecela...
Nu cca po pul roce byl na cas klid, az nademnou zacalo rvat mimino, a to rvalo snad porad ve dne i v noci, takze zlaty sousedi co si zarvou jen u sexu... 😃🙂
Máme samostatně stojící dům, takže sousedy úplně blízko nemáme, ale často nám prcají kočky pod oknama a to je docela otravný, protože u toho pěkně řvou
Navíc mají neskutečnou výdrž, žádných pár minut
asi jednou.... a vy teda nesukate nebo jak ??? nebo roubik ? )))))))))))))))
Bydlel jsem ve Vršovicích kousek od Bohemky a někdy jsem něco dělal ve vnitrobloku v garáži. Každou sobotu v létě z otevřených oken bylo slišet jednu dámu po celém dvoře. Kdo se v tom pozná tak se to hezky poslouchalo.
Asi máme stejný sousedy 😂 přijde mi že teď polevili ale jednu dobu nás to budilo i v noci 😅
Сообщение было удалено пользователем.
Kdo by byl ochoten pozvat mě na nějaké to poslechnutí sousedů ? Kdekoliv . Více zpráva a odměna samozřejmostí

Mám pronajatou kancelář, již vícekrát jsem slyšel sousedy nad sebou jak spolu laškují, ona je trošku hlučnější. Rád se zaposlouchám a i si to někdy s nima udělám. Ala minulý týden si spolu zase užívali, poslouchám a najedno rána - pak jau a klid. Ani nevím co pod nima ruplo. I tak to chodí.
Na nas treba vcera sousedi take bouchali....hold manzelka to nejak prehnala s vinkem a pak moc kricela...
Měli jsme sousedku která když nás slyšela přišla na kafe a pak taky vášnivě hlasitě mrdala
Někdy ano, teď v létě, když jsou otevřená okna... A je to úplně normální záležitost. Horší když sousedi dělají rekonstrukci bytu... To je na zabití.
Trochu podobné to máme doma, panelák a syn vedle mrda svou přítelkyni. Dobrý jí pak potkat jak se jde sprchovat 🤣🤣🤣
vzdyt je to tak hezke, ze nekdo ve vasi blizkosti soulozi a nestydi se za to
Naseljsem
Naseljsem Неактивный 4 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
v panelaku, co jsem driv bydlel jsem takhle slysel sousedku hekat pod prirazama nejdriv jejiho manzela a kdyz ten odesel do prace, tak jejiho pritele, ktery ji chodil navstevovat, kdyz byla na materske
no asi jo ,když je to jednou za čas, ale když to slyšíš skoro pořád a kdykoliv přes den , tak už máš nervy... *3**3*.