Nuda pláż kolem Ostravy

Pláž z čistou vodou

49,6696728, 18,3801475 neoficiální nedá pláž, pěkně zarostlé chodí tam páry.
Souřadnice zkopirovany z Google map ! Zkoušel jsem i mapy.cz a taky to našlo 🤔 (отредактировано)
Chodim tam casto. Většinou je tam dost lidi, je to hodne populární, sjizdi se tam i hodne Polaků. Nějaký exhibicionista se vždy najde, naposledy minuly týden si to tam rozdával najaky par. Ale bylo chladněji, na plazi par lidi a k tomu všemu chlapi, tak žádné SM nebylo, protože to očividně nikomu nevadilo. Je to výjimka, ja to tam zažil poprvé, většinou je to na opalovacím a relax, s osvěžením ve vodě.
Jj na sterkovne Hlucin.. ale tohle se tak casto nastava, ja se s tim nesetkavam
Nee, klidek nikdo si nikoho nevšímá každý je tam kde si vyšlape trávu a opakuje se. Ale chodí tam i lidi kolem noo
Uz sem to nasel. Jen tam byl nejaky bezdak co pil pivo u vody a nikde nikdo
Jasně, když si tam budeš honit, zažiješ pořádné SM, kdy od někoho dostaneš přes hubu...
Nechystate se tam dnes? Já pojedu výlet na kole a rád bych i nějaké vzrušení
V Hlučíně jsem byl poprvé a paráda, kamarádka mě tam naučila.
Jasně, je to tam luxus, vše co k tomu patří i to obcerstveni.
Сообщение было удалено пользователем.
Aha, je to placené koupaliště s občerstvením nuda pláž je šikovně oddělena, je tam parkoviště pod celodenním sluncem, motorky jsme normálně dali na trávu k budově pokladen do stínu.
Na pláž je to v motorkářským oblečení kus cesty, ale nic jiného tam nenajdete.
Ještě jsme byli fkk Pohoda, ale tam to bylo příšerný. (отредактировано)
Hlučin je super na motorce , no veíme, ale spíše autem.do areálu tě s motorkou nepustí. Jedniě s kolem
Vždyť si nikdo nevymáhá vpuštění do areálu na motorce. *19*
Ahoj my Jezdime Na Nuda Plaž do Koblova-Antošovice Šterkovna my s Kamošami vetšinou jezdivame na Kolech Ciklo-Kola sme Parta Kamošu vetšinou bez Bab a bez Ženskych sme všeci Gay,bi,svobodniKluci ja sem muž sme 5,parta mladych Kluku a ja sem starši Muž vekem 45,let
Koksooooo 🤣🤣🤣 to je věta 🤣👍 Na to nešlo nereagovat 🤣 (отредактировано)