Jaky vybrat Prazsky SW?

Na prvni navstevu..?

Ahoj, chtela bych zajit do klubu, ale v zadnem jsem nebyla a zajimalo by me, jaky klub byste mi doporucili pro prvni navstevu..?
Kdyz reknu ne, bude respektovano? Sex jen s kondomy?
Dekuji.. :)
Ahoj pokud chces do klubu tak ideal Fantasy nebo zajimave jsou akce od Milk honey
My byli poprvé v Desire na párovou akci a pro začátek dobrý, podruhé opět Desire už i s chlapama a člověk musí nějak zkousnout to pronásledování, ale jinak vždy ne, bylo ne. Kondomy jsou samozřejmostí, ikdyz to chce hlídat, pána, co jsme nechali si hrat, tak najednou koukám, že se připravuje zasunout bez. Tak to schytal a skončil. Teď plánujeme Fantasy. Kdybys chtěla něco poradit od páru, dej vědět
Сообщение было удалено пользователем.
Není pravda, vy tam máte Bravantice, co bychom za tak dobrý klub v Praze dali...
Coupe_wolf
Coupe_wolf Неактивный 4 года назад
Desire mam nejbliz... v sobotu maji ale happy party kam smi i samotni muzi.. tak neviiim zda najdu odvahu...
Úuuuuj, napiš potom kolik chlapu se ti nabídlo jako doprovod *1*
*39* Tak ať ti to dobře dopadne *5* xoxo (отредактировано)
:D :D

Bunkr, co jsem cetla, se mi na prvni navstevu zda take jako velka divocina...

No vidíš a když jsme se tam byli podívat my,tak tam vycházela žena asi na deset chlapů a většina si nezapíchala.
Tak jdi do Fantasy na párovou párty,to tě nebude všude pronásledovat hlouček chlapů.A mohou tam i samotné ženy,nemusíš si tu nikoho brát jako doprovod.
No, bunkr je velká divočina na první návštěvu SW.Ale každý podle chuti.
Coupe_wolf
Coupe_wolf Неактивный 4 года назад