Panic ve 30 s jedním varletem

Panic ve 30 s jedním varletem

Ahoj, když mi bylo 15 let, tak jsem měl torzi varlete a bohužel mi bylo jedno varle odstraněno.

To pochopitelně ovlivnilo moje sebevědomí a jsem tam, kde jsem - ve 30 letech stále panic.

Je nejvyšší čas s tím něco udělat, bohužel však nevím, kde začít.

Holky říkají, že jsem atraktivní a myslí si, že jsem jen vybíravý... přitom jsem strašný stydlín.

Vím, že nedokážu oslovit normální holčinu v mém věku a říct ji, když by na to přišlo, že jsem ještě panic a k tomu mám jen jedno varle.

Vím, že kdybych o panictví přišel, určitě by mi to dodalo sebevědomí a třeba bych začal i normálně randit.

Otázkou tedy je, jaký by měl být můj první krok. Naivně jsem si myslel, že najdu někoho tady, kdo by mě zaučil. Zatím to tak nevypadá. Uvažuji tedy nad společnicí, případně jen erotickou masáží, jako můj první krok.

Co byste udělali vy, kdybyste byli na mém místě?

Pokud jsi milá holka, která by měla zájem mě zaučit, tak napiš. Já 180 cm, 80 kg, sportovní postava (posiluji, cvičím jógu, běhám), atraktivní ale strašnej stydlín.

Předem děkuji za vaše odpovědi.
Jestli ti říkají, že jsi vybíravý, tak na tom něco bude.
Ahoj, nevím jak to máš teď, ale já jsem o jedno varle přišel v osmnácti letech, věděl jsem o tom téměř od šestnácti. Měl jsem tedy dva roky na to se s tím psychicky srovnat. Měl jsem to těžší o to víc, že nejsem na holky. Nicméně většina lidí to rozhodně nepozná a ti, kteří ti budou prohmatávat varlata a druhé nenajdou buď taktně pomlčí, nebo se zeptají po sexu. Takže se toho rozhodně nemusíš bát.
Presne tak to je a neni se ceho bat. protejsel se s tim vyrovna a dal to neresi.
Na rozdíl od ostatních, co si hrají na psychologa, bych ti poradil - zajdi na nějakou plastiku, konzultovat umělé varle. Já mám podobný problém, k odstranění varlete došlo před 30 lety a tehdy to nikdo neřešil. Teď jsem to konzultoval a řekli mi, že už je pozdě, protože tělo se přizpůsobilo a s dost vysokou pravděpodobností by už implantát nepřijalo. Optimální je implantace brzo, ale zkus se zeptat. Přinejhorším vyhodíš několik desítek tisíc za operaci, ale když se to podaří, tak ti to zásadně posílí sebevědomí. Operace je to prý jednoduchá, ambulantní jen v lokální anestezi, nic strašného. Akorát ty peníze - na plastice ti holt řeknou "Dobrý den" a jsi o tisíce lehčí. Umělé varle stojí něco přes 20.000 a k tomu platíš operaci.
Myslis,ze je to probblem? Neni.. holky si toho ani moc nevsimnou a pokud ano,tak se zeptaji. Ty jim to vysvetlis a vec je vyresena.Ostatne... budou mit neco co je muze i rajcovat,protoze to zase nema kazda. Chlapu s jedninou koulije v cesku cca 5 000 z ruznych duvodu. Tak se toho neboj,a jdi do toho.
Rozbij prasatko a kup si holku. Pak zjistis ze jsou v zivote lepsi veci nez strkat penis do vaginy. Pestovani rajcat treba.
Čau, ze zkušenosti ti můžu říct, že jedno varle ženy vůbec neřeší. Tak to neřeš taky a bude ti líp ;-)
Zynaps
Zynaps Неактивный 4 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
Zrovna jsme tvůj problém probírali s manželkou a ze zkušeností obou jsme došli k závěru, že když už ti holka hrábne do trenek, tak většinou sahá po penisu. Po koulích ne. Takže směle do toho. A pokud si náhodou během kouření všimne, že se nemůže dopočítat, tak jí klidně můžeš říct v čem to vězí. A nemyslím si, že by ti kvůli takové kravině utekla. Kdyžtak budeš mít třeba alespoň vtipnou historku, nebo se společně zasmějete, nebo tě polituje a zašukáte si ještě jednou. A pokud by se stalo, že by ji to vyplašilo a zdrhla by...tak taková buchta asi nemá moc cenu, co myslíš?
Je to varle dřevěně nebo ocelové? Ja jenom abys svému připadnému synovi dal správné jméno. Pinocchio nebo Terminátor.
*3* jak vidim na tech palcich dolu, tak hodne chlapu pojmenovalo sveho syna spatne. Dali mu jmeno Terminator a spravne se mel jmenovat Pinocchio
A co je to jako za problém? Já mám také jedno varle, neměl jsem torzi jako ty ale rakovinu, ve výsledku je to ale jedno. Jako handicap to fakt nevnimam, nemám s tím problém a nikdy to nikdo negativně neřešil. Problém nemáš mezi nohama, ale v hlavě, přestaň řešit kraviny a jdi někam ven sbalit babu a užit si, žijeme jenom jednou a sebelitost a stud není “in”.
Opomenu, ze jde vlastne o inzerat, protože to tu zkousi kazdej druhej a ty se i ptas na neco, kde by mohla vzniknout diskuze.

Kazdej druhej ma nejaky problem a tvuj problem je jen v hlave. Tvrdis, ze ti zeny rikaji, ze ses atraktivni a pritom ses stydlin? Neumim si moc predstavit situaci, kdy stydlinovi zeny rikaji, ze je atraktivni. Jinymi slovy, stydlin s zenami nekomunikuje a ty ano, takze dle me zadny problem nemas. Pokud ti rikaji, ze ses atraktivni, tak s nima musis mluvit a to je uz polovina uspechu. Dalsi s kterou budes mluvit a rekne ti, ze ses atraktivni, tak pozvi ven. Bojis se, ze odmitne? No, to se boji kde kdo a prijemne to neni, ale to ke hre patri. Hru nezmenis a pokud to nechces akceptovat, tak proste zustanes panicem navzdy. Takhle jednoduchy to je. Krom jednoho varlete na tobe neni nic specialniho a ses jen dalsi z davu, takze pro to seznameni musis neco delat, vystoupit z komfortu. No a pokud i tak to nejde, tak literatura, psycholog... Proste aktivne na sobe makat. Jestli si opravdu 15let cekal, ze se neco zmeni samo, tak ne, takhle to nefunguje. Zmena musi prijit od tebe
Na tvém místě bych neřešila píčoviny. Každý má něco, někdo jedno varle, někdo malý kozy, někdo takový a makový péro atd atd. Stejně je to jen o tom zkoušet a hledat. Nikdo na světě se nelíbí všem a s tebou to bude stejný. Potkáš 10 holek a je téměř jistý že nějaké může to varle vadit, nějaké bude vadit zase něco jiného, tak to prostě je. Ale nehledej tady, vyraz ven, normálně se seznamuj a připrav se na to že občas to vyjde a občas prostě ne. Stejně jako u každé jiné osoby. To je prostě život.
Presne tak...a osobne si myslim,ze to chybeni varlete muze byt pro nekterou holkui rajcovni. Potkala nekoho kdo je malinko odlisny a muze ji to vzrusovat.. pri zjisteni se muze na okamzik podivit,vzdyt to necekala,ale dale to nebude resit.Ostatne....prave ruzne rozdily jsou tim co nas odlisuje a zaroven by melo vzrusovat.*10*