Co si myslíte o mučení varlat?

Vlastní úvaha o závislosti na ballbustingu

Nejsem submisivní ani masochista ale vždycky jednou za čas, obvykle tak 3-6x ročně mám chuť, náladu nebo mě prostě z nějakého důvodu láká prožít sexuální zážitek s mučením varlat. Jedná se o podvázání, fackování při honění, pěsti, tahání nebo i bití nástroji. Do trvalého vztahu se to asi moc nehodí. Praktikuji to s jednou dominou, se kterou máme kamarádský vztah. Na symbolu nadřazenosti mi nezáleží a zcela se již po letech vytratil což mi ale nevadí. Nevím jestli bych se dokázal této "závislosti" vzdát v případě vážného vztahu. Nebo to prozradit přítelkyni a doufat že to pochopí. Jaký na to máte názor, líbí, nelíbí, je to podle vás akceptovatelné ve vztahu?
Ano, proč né? je to pěkná věc a příjemná. Rovněž mít na sobě nejraději trvale pás cudnosti.
Mě by se taky líbilo, kdyby mi někdo pomučil kulky a vůbec mě ubližoval. Láká mě to, ale odvaha schází...
Je to hlavně o komunikaci. Myslím, že s rozumnými limity se není čeho bát. Může být jen problematické nalezení stejně nastavené partnerky ale rozhodně to není nemožné.
Сообщение было удалено пользователем.
Rozumím, je to pro tebe neakceptovatelné a opovrhuješ tím, komu se to líbí. Respektuji tento názor.
Sice je to mimo téma ale moc nechápu co máš proti obrácenému misionáři? Ani se jako chlap u toho nenadřeš
To je jenom sojkata. On už jiný nebude *19* (отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.
Však v pohodě 👍 nechci měnit tvůj názor a jsem rád že jsi napsal jak to cítíš. To na co se ptám je úchylka tak musím počítat s takovými ohlasy.