Erekce dotaz

Erekce

Ahoj, takový dotaz ohledně erekce …
Ráno jsem měl opravdu tvrdou erekci, ale bylo to spojené i tím že se mi chtělo čurát … Je taková erekce dosažitelná i přes den nebo kdykoliv ? Mám dost rozdílnou erekci u masturbace je opravdu slabá … při sexu je to lepší ale prostě možnost mít sex je ale určitě to není ta tvrdost že by mi stál co jsem měl ráno … je to normalní ? Nebo je to nějaký problém a bude lepší zajít k lekáři ?
Сообщение было удалено пользователем.
Сообщение было удалено пользователем.
Mám ho skoro každý den a vůbec mě to nevadí. Náhodou je to pecka.
Na ranní erekci se píšou snad i balady. Dokud ti po ránu stojí tak je všechno v pořádku *114* že se ti chce zrovna na záchod s tím nesouvisí. ...Vlastně se mi to už taky stalo. Po ránu stoják jak z mramoru a já spěchám na záchod. No jo, ale jak se vychcat aby to nešlo z okna ale do mísy? No fakt, někdy to není prdel ale to je zase jiný problém mužského pokolení... prostě je to normální.
No a pokud ti nestojí jinak když má, tak to je zase jiná věc. Záleží jak jsi vzrušený a nebo je to opravdu problém s erekcí. Pak by byla návštěva lékaře na zvážení. Nebo zkus modrou tabletku, taky jí občas vezmu. To když mám chuť nějakou pořádně vymrdat. Dá se to i několik hodin prakticky v kuse a furt drží. Ale v tomhle vedru co je, bych si raději zašel na pivo *5*