Vyholit nebo nechat přírodní?

Mám nebo nemám?

Chtěl bych se zeptat, zda je lepší pro partnerku, když si ho muž vyholí nebo to mají raději s přírodním ochlupením na penisu. Každý na to má svůj názor a já bych rád znal i ten váš.
Pokud jste řešili podobnou situaci a rozhodovali se, budu rád, když se podělíte. Děkuji.
Jednoznacne holit nemam rad chlpy medzi zubami a myslim ani zeny nie a aj kvoli hygiene a poteniu chlpy zadrziavaju pachy aj necistoty uz stary rimania sa holili pred bitkami aby sa nesirili filcky a africke kmene na pokraji primitivizmu su tiez z hyg.dovodov vyholeny taktiez arabi.Je to vec nazoru a pristupu jednotlivca ale u mna jednoznacne hygiena vyhrava.
Rozhodl jsem se dole vyholit, ale poprvé bych to nechal na někom kdo stím má zkušenosti. Je mi jedno jestli to bude žena nebo muž. A jestli zustane jen u holení nechám na něm.
Přítelkyně ma milence,který chce aby měla kundičku vyholenou do hladka,ale já jsem zastancem alespoň částečně chlupaté kundičky. Zatím má ale milenc přednost a já si začínám pomalu zvykat
Ja som za nechanie ochlpenia. Je to zdravsie, jemnejsie a slobodnejsie.

Neodsudzujem vyholovanie, ale malo by byt skor sezonne alebo "pre zmenu".

Je tiez zrejme, ak sa dospely muz nevie vzrusit pri ochlpenej zene, ma nejaky problem.
Ano dospělý člověk je zarostlý pouze děti jsou holátka když vzrušuje někoho sexuálně pouze oholený partner tak je to pedofilství a takový člověk by se měl léčit.
Jednoznačně,vyholit !Sexnebi se sem zase naveze a bude pištět že chlupy jsou v zásadě to nejlepší,ovšem není to pravda,líp je pro partnerku i partnera být vyholení,myslím kadeřnickou rajcovní úpravu !
Dalbychu jseš debil a chudák,není třeba tvůj příspěvek dále komentovat.
oprava předešlého - správně má být uvedeno: "strojkem"
Já to dělám právě strojkem, viz mé fotky v galerii, podle nálady tak jednou do měsíce.
Já ho mám zatím přírodně, ale mám v plánu, asi letos. Když oholit tak tou novou metodou depilace na stálo. Zjišťoval jsem si to na: http://www.glissante.cz/page4/ page12/page12.html
Pravideln
Když píšete kadeřnická úprava, máte na mysli slojkem (zastřihávačem) zarovnat nebo nějakou jinou metodu úpravy?