Ahoj, napis spravu doriesime.
Ahoj, za mňa obriezka je naj riešenie. Neboj sa toho. Bola to celkom standa a menšia trauma pre mňa ako návšteva zubára. Budeš mať pokoj na celý život. Ak by si potreboval viac info napíš mi.
Kup si harmancek,chod na obriezku a potom 3x denne ho po obriezke macaj v harmanceku,skor sa zahoji,vlastna.skusenost
Neodkladaj to.zbytocne kym nemas zapaly
Neodkladaj to.zbytocne kym nemas zapaly
Mne pomohol hlo mačať v hypermangane. Ale plne súhlasím čo píšeš. Hamba, nehamba čím skôr tým lepšie. Samozrejme, narážky kamošov v sprche to je môj dlhoročný údel. Pohoda.
Narazky? Mozu zavidiet hygienu
mne sa kožka zo žaluďa stiahla keď som prví krát trtkal.mala ju poriadne uzučkú.až na tretí deň sa mi ju podarilo napraviť.až ptom ked som preťahoval dalšie som pochopil aký poklad mám doma.
xdd vsak pouzi gugel ne ale sak idk asi dockaj sak a ked ti to bude vadit tak chod normalne k doktorovi sak to asi nic neni boze
To si mal mať za sebou už na začiatku puberty.Možno by si mal ľahnúť do vani s horúcou vodou a honiť a honiť a .......
Čím dlhšie čakáš tým viac sa trápiš a problém nevyriešiš, čím budeš starší bude sa ti to horšie hojiť
Málo honíš
. Teplá voda, mastička a ťahať. Ak nepomôže, tak obriezka. Pogoogli výraz "fimóza".

Predkožka cez žaluď
Nejde mi stiahnuť predkožka cez žaluď