Zlate piesky ako pod billboard

Poradte prosim

Ahojte, chceli sme ist dnes okolo 18:30 pozriet pod billboard, ci tam nahodou neuvidime nejaky parik. Akurat teda ta cesta popri vode je des. Nase auto tam neprejde. Da sa tam ist nejako inak? Alebo sa zabava deje aj niekde blizsie k hlavnej ceste?
ale je to tam vyriadené ako pred prvým májom, naozaj poriadok na zemi
homosexuáli, ale ženu a párik tam nevidíš, skôr Yettiho
Grancanaria333
Grancanaria333 Неактивный 2 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
UTOROK DOOBEDA????????BRATISLAVA..........Zlate piesky pod bilbordom.........KTO BY CHCEL POUZIT POSLUSNEHO SUBIKA AKO KURWU NA GANG BANG?????????????????BRATISLAVA
UTOROK DOOBEDA????????Zlate piesky pod bilbordom.........Kto by chcel jebat poslusneho subika?????
Ešte to tu napíš ďalších 5 x...pretože raz to určite nestačí...🤦
Grancanaria333
Grancanaria333 Неактивный 3 года назад
Tento rok som bol 10 krat obed aj vecer aj rano a 0 bodov okrem bezdaka co ram sedel a raz chmulo tam chodil jeden as 30 km peso piko bello
Grancanaria333
Grancanaria333 Неактивный 3 года назад
No to zase budú celé Piesky zamorené červíky si naťahujúcimi zanedbanými pupkáčmi a 50tnikmi čo sa nevideli v zrkadle ale tlačia sa párom na okná alebo deku
Aj ja som 50-tnik a ten pocit že by som na zlaté nemohol nejak nemám ☝️
ZP sú verejné miesto pre každého. Nie súkromné miesto vyhradené pre deviácie odpudivých úchylov neschopných zaplatiť si prostitútku či prostitúta. Tak si zo svojou natrhnutou riťou zalez tam do toho obsratého lesíka, ostatní ľudia niesú na teba zvedaví.
Aj my chodíme občas na Zlaté a nie sme buzeranti 🤷🤷
Ja som bol od jedenastej do pol jednej pod billboardom a nikto tam nebol. Jedine jeden motorkar, tam stal za hriech a to bolo vsetko
Aj ja som tam bol dohadovali sme sa,hodinu som ich cakal a nič stale ideme ideme a nič nedošli... len mi hovorili chod do lesiku tam nas čakaj atd samozrejme nikto nedosiel
Hladam parik ktory by mi po sukacke dal kondom plny semena ktore spapam priamo pred nimi. Diskretnost
ahoj ak by ste mali zaujem tak rad y som sa na Vas pozrel ....
Zajtra? Možno by som mrkol diskrétne jedným očkom😉
Netreba ísť ďaleko až k billboardu, veci sa dejú už od tých kontainerových sáun kúsok ďalej k stredu pláže v odparkovaných autách popri cestičke.

No že akurát v tej chvíli čo tam budete natrafíte práve na ďalší párik je náhoda, keď tak na samotných mužov.

Minulý týžden párik - babenka pekne lízala milencovi/mužovi péro ako nanuk a zapla si pri tom svetlo. No ako píšem je to proste náhoda. (отредактировано)
Súhlasím je to tak ako píšeš v lese gay pred lesom sa jebe vo veľkom
To sú není blabotanice ozaj sa dejú veci tiež som myslel ze nie ale omyl
Deju. Tiez chodine no nie vzdy pod bilbordy. Mame nizke auto. Obcss aj lesik
Cau hľadám niekoho na stretnutie vonku máš auto len olus
Ahojte, po zotmeni kdekolvek na tej ceste. Viete sa zapichnut aj niekde bkizsie ku konradu. Do lesa su porobene take akoby "parkovacie miesta" kde zastavite, nezavadziate prechadzajucim autam. Akurat ze tam nemate svetlo ako pod bilboardom a ktokolvek vas moze pozorovat z pritmia lesika a nemusite o nom vediet. Ale tak predsa o tom to je nie? ;)
A realne sa tam da vidiet nejake pariky. Boli sme sa pozriet dnes, ale vyzeralo to skor na samotnych muzov. Mozno neskor aj to, ale chceli by sme zacat s pozorovanim nejakeho pariku.