Nováček na SW

Jaký klub v Praze doporučujete??

Rád bych zkusil SW - rady a tipy??
Klidně vyraž i sám, třeba do Bunkru. Jestli se o sebe staráš, tak máš většinou vyhráno u žen, které chtějí gangbang. To stačí stát poblíž akce a ona si tě už pohledem přivolá. Pozdravíš, ona vyšpulí a je to.

Pokud jsi komunikativní a umíš zaujmout, tak si tam užiješ i se slečnami, které tam přišly se svým přítelem jen na výměnu v párech. Její přítel nemusí být kanda, ale když jsi jim sympatický, tak se dá leccos. S jedním párem jsem si tam takhle rozuměl a co jsem tak pochopil, tak jsem na ně udělal dojem už jen tím, že jsem se jich prý jako jediný při dvou příležitostí ptal, jestli chtějí společnost. Při příchodu do klubu chtěli být sami, později jsem na milé zeptání se dostal odpověď "na gloryhole zatím spíš ne, ale pozdějí za námi přijď" a po třetí to klaplo.

No a pokud máš hodně velké štěstí, tak zjistíš, že spolu s kamarádem najednou šukáte nádhernou dlouhonohou blondýnku v hezkém prádle, která tam přišla sama a po které tam koukal naprosto každý. Tady musím poděkovat kamarádovi A. za týmovou práci, protože slečna se šla po prvním drinku na baru převléci, že vyrazí domů a podlehla nám až v šatně. A byla skvělá. Jen se teda připrav, že se kolem vás z ničeho nic vyrojí dalších 10 chlapů, kteří si budou honit péra a čekat v pozoru, jestli dostanou příležitost. Jí to publikum lákalo, každopádně nikdo z nich na ní nepromluvil a s nikým jiným tam už pak nic neměla. Doteď je to snad můj nejhezčí zážitek ze swingers klubu... ;)
Slušná esej 💪🏻😁 mně jde o to, že kdybych vyrazil sám, tak bych si asi připadal jako vocas..
Za nás je asi nejlepší Fantasy.Ale záleží také na tom,jakou párty si zvolíte.
Tak pokud si chceš najít doprovod a půjdeš na párovou akci,tak samozřejmě 1:1.Pokud půjdeš sólo,tak na takové akce majitel bere obvykle do deseti mužů navíc.Ale na tom poměru moc nezáleží.Protože pokud přítomné ženy nezaujmeš,tak ti nepomůže ani když tam budeš jako muž sám.
Pří tom přetlaku mužů tady budeš muset zapracovat na sebeprezentaci na svém profilu.Tak jak ho máš vyplněný spolu s absencí fotek asi moc žen nezaujmeš (ne že by jich tu byl čekající zástup).
Spíše ne než jo. Zkus to spíše na webovkách klubů. Mají seznamky přímo tam.
Tak si sem přidej album a do názvu si dej: “Pozvánka do Fantasy” ;-)
Není zač*4* Já si totiž myslím, že se tu ženy dívají spíš na alba, než na inzeráty.
Hlavně…ať to není album, kde je vyfocený jen penis z deseti úhlů ;-) Chce to něco víc sexy ;-)
Jako sólo chlap to budeš mít v každém sw, kde jsou samotní muži složitější. Chlapů je vždycky víc než a jak se říká, silnější pes mrdá. A ne, není to o svalech anebo o velikosti ocasu ale o schopnosti zaujmout. Držíme palce!
Sólo tam právě jít nechci - rád bych našel doprovod :D