Na co při tom myslíte?

představy

Napadlo mě, každý má asi nějaké představy, ale na co při souloži myslíte? Ženy většinou tvrdí, že na nic i když moc nevěřím. Já si většinou představuj nějakou situaci, nějaké místo, třeba že nás někdo pozoruje, nebo to obligátní, že mi ji obdělává někdo jiný. Měl jsem ale sex se ženou, která má dvojče a představoval jsem si tu druhou. Asi síla, že?
Při sexu jsem myslela na to, co musím ještě stihnout udělat, na co následující den nezapomenout a hlavně aby to bylo rychle
“ Na co při tom myslíte?”

během světských radovánek
ona: miláčku, na co právě myslíš?
on: tu neznáš

*1*
Сообщение было удалено пользователем.
U sexu vetsinou nepremyslime, a kdyz uz nahodou tak vetsinou co asi delaji doma nasi partneri... 🤔😃
Dobra otazka 🤔. A at premyslim jak chci, pri sexu myslim jen na tu chvili a na to, jak si to uzivam. Zadne roleplay, zadne situace, predstavy, fantazie ... Nic 🤷‍♀️.
Ja myslím na kolegyni a pak se udrží v pozoru i s manželkou.
🤣*24*
To je dobře.Vždy se můžeš od chytřejších bytostí něčemu naučit.
Na nějakou holku která se mi zrovna líbí a představuju si, že sem s ní po prví, nebo když sem dolů, tak že ji další chlap mrdá do prdele..
Na práci. To je moje milenka, ona stojí a já ji mrdám...
Koukám na svoji krásnou holku jak si to užívá, jak je vzrušená. A myslím na to jak ji přivést k dalšímu ještě intenzívnějšímu orgasmu.
Tak já pokud jsem nadržená,tak na nic myslet nepotřebuji.A když si potřebuji trochu pomoci,tak myslím na sex s jedním kamarádem,se kterým mívám vždy hodně orgasmů.Někdy si také zavzpomínám na klub,když jsem držela převaze mužů.A co vím,tak manžel si představuje stejné akce,protože ho dost bere vidět mě s jinými.
Zajimavy fakt je, ze hodne muzu si predstavuje, ze jeho zenu suka nekdo jiny. *9*
Občas na něco myslím. Ale nepředstavuji si jinou konkrétní osobu. Většinou roleplay situaci, kdy on je učitel, zákazník, strejda nebo "znásilník". A také naopak já učitelka, zákaznice, teta nebo "znásilnice" *3* A partner to ví a někdy se přízpůsobí.
Hmmm…, jak je ženký rod od Gourmet? *5* (отредактировано)
Cossanosstra
Cossanosstra Неактивный 4 года назад
Já jsem asi úplně mimo teda, ale já přitom nemyslím na nic, respektive na nic jiného. Prostě si užívám ten moment a myslím na to co právě děláme... Tak jsem asi divná.
Ne ty nejsi divná , ty jsi v naprostém pořádku a tak jedině to má být , samozřejmě partner musí byt také , s prázdnou hlavou , který se plně věnuje co děla a tím partnerce je schopny dat asi kvalitní sex .. který je zakončen orgasmem ženy .. a ty co musí myslet na něco jiného , tak těm stejně žena hraje orgasmus a koukají jen na sebe a většinou mají hlavu plnou stresu , takže jim to většinou ani nejde a žena , nemusí hrát ..
Já třebas myslím na to, jak mi dává do těla těsně před tím jiný muž, naplní mě a ten současný to ještě znásobí
Ale už nejsi v pořadu o vaření,zde je to o sexu.Opět jsi tu omylem.
Jo a kdyby si viděl nevěru tak budeš řvát ,,ty mi piješ můj Miller Milk *3*,,
Blbost, na to kdo tu ma kolik nicku a kolik zase dostane červených palců.
Peklo123
Peklo123 Неактивный 4 года назад
Většinou to mám podobně, akorát myslím ns to, že budu kurva zase brzy hotový ☹️
Peklo123
Peklo123 Неактивный 4 года назад
Blbý je, když se pět vteřin na to uděláš 😀😀😀
Peklo123
Peklo123 Неактивный 3 года назад