Wellness Patria

Wellness

Ahojte, mate skusenosti s wellness Patria na Strbskom plese, chodite? Ako to tam vyzera, aka byva obsadenost? Chystam sa tam od 16.11. do 20.11., cize ak mi chce niekto robit spolocnost, neodmietnem :)
Jedno z tych lepsich slovenskych wellnesov. Ludi tam byva malo v saunach prevazne bez plaviek, vo virivkach v plavkach ... take to tupocke hotelove wellness, ked sme uz tu podme pozriet aj do wellnesu ale asi malo kto ide do Patrie len koli wellnesu.
Ide mi hlavne o to, ci dbaju na saunovu kulturu a ci tam ludia nechodia do nich v plavkach
Vo vnútornej časti to bola vždy zmeska "čohokoľvek", vrátane detí a kadejakých typov, ktoré otvárali a zatvárali dvere, chodili hore dole, boli v plavkách, my preto zvyčajne trávime čas vo vonkajších saunách a tam bol kľud a pohoda, vrátane odpočívarne.
Dakujem za uzitocne info, sice ma velmi nepotesilo, ze sa tam obsmietaju aj deti, ale aspon nezostanem prekvapeny
Dnes idem vyskusat, ak by sa chcel niekto pridat, spolocnost uvitam
Musim povedat, ze vobec nie, bol som sklamany. Ja beriem wellness ako miesto relaxu a pohody, nie miesto, kde kricia a pistia male deti a rodicia s tym nic nerobia, naopak ich v tom podporuju...je to vsak chyba samotneho hotelu, ze im to dovoli, cakal som viac...
Ani vonkajšiu časť? Tam decká prístup zvyčajne nemajú 🤷‍♀️
Vonkajsia cast sice bola od 16 rokov, ale zato bola uplne preplnena
Odporúčam maximus brno- je to od 145cm. Takze nebudeš tam mať deti
Ahoj. Chodí tam lidi nazí alebo všichni zahalení v plachtách? Myslím maximus