Taky bych se nechal přemluvit
Sehnal jsi nějakou ? Taky bych měl zájem ale Praha zabita
Ahoj,
dělám erotické masáže, pokud máš zájem, tak napiš. :)
dělám erotické masáže, pokud máš zájem, tak napiš. :)
Ahoj brunetko, tady se nechytas, tady deka nejlip masaze Karmu. Teda aspon o nich vsechno vi.
FetishParadise, tak si to tolik neber, že ses tu prokec, že svým klientům nabízíš a účtuješ tantra masáže ale že, je děláš jen intuitivně. Oni to jistě pochopí.
Ahoj dělám smyslnou tantra masáž tak se kdyžtak ozvi.
Při tantra masáži používáš Reiki nebo máš vrozenou schopnost pracovat vědomě s energií ?
Používám intuici podle toho co cítím z těla masírované nebo masírovaného.
Intuice je něco úplně jiného než vědomé vedení energie v energetickém systému těla. Tato schopnost se získá buď při narození nebo zasvěcením např. reiki a další systémy. Bez této schopnosti a znalosti energetického systému těla, nelze prováděné masáže označit jako tantrické.
Сообщение было удалено пользователем.
Vědomé vedení energie znamená, že ji konkrétní muž nebo žena cíleně vede v energetických drahách - meridiánech - nebo mezi čakrami. Může se tak dít dotykem mezi prsty nebo dlaněmi na krátkou vzdálenost nebo bezdotykově - dlaně jsou kousek nad tělem a posouvají se konkrétním směrem. Při delší praxi se energie vede a posílá bezdotykově myslí.
Tato energie se nepoužívá jen při tantra masáží, ale dá se používat při jakékoliv masáži - indická, ayurvédská nebo antistresová masáž hlavy nebo celého těla. Při běžných masážích kdy se určité místo nechce uvolnit - odblokovat, tak se tam pošle energie a místo se tak doléčí, což je základ lidového léčitelství.
Proto každý/á kdo napíše, že dělá tantrické masáže a nemá tyto schopnosti, tak ve skutečnosti klienty podvádí a vzhledem k cenám tantra masáží je okrádá.
Tato energie se nepoužívá jen při tantra masáží, ale dá se používat při jakékoliv masáži - indická, ayurvédská nebo antistresová masáž hlavy nebo celého těla. Při běžných masážích kdy se určité místo nechce uvolnit - odblokovat, tak se tam pošle energie a místo se tak doléčí, což je základ lidového léčitelství.
Proto každý/á kdo napíše, že dělá tantrické masáže a nemá tyto schopnosti, tak ve skutečnosti klienty podvádí a vzhledem k cenám tantra masáží je okrádá.
To jsou klasický ezokecy a nikdo ti nevysvětlí, co to znamená (jak sám vidíš), protože to znamená úplný hovno.
Právě ti to Karmu vysvětlil,že ty to nechápeš,je tvůj problém 🤣🤣
@ libenak35
(отредактировано)
Proto rikam, ze je to vire (ne ve smyslu nabozenske Kdyby to fungovalo exaktne, tak tu mame mozna i po vsech problemech) a jak rikam, asi to nejde dokazat a pravdepodobne to nejde ani vyvratit. Obcas maji lide obecne zkusenosti pozitivni nebo negativni treba jen z nejakych mist (napriklad kdyz jsem byl v Osvětimi, tak jsem mel opravdu strasnej pocit a oznacil bych to prave za tu energii místa), ale stejne bych to vlastne nenazval jinak, nez ezokecy. Vedomi, nevedomi, energie, cakry atd... Kdyz tomu nekdo veri a obohacuje mu to zivot, tak at si to dela, nikomu tim neskodi a je to ok. Sam verim, ze tu cosi takoveho je. Neumim to pojmenovat a ani plne chapat a jsem s tim v pohode. Nejak tak to chapu ja.
Pak jsou tu ale lidi jako Guru Jara atd... Tam lidi tez prej citi energii atd... a bohužel to je pruser jak Brno, takze at si kazdy udela obrazek sam o energiich atd... ale pokud mi nekdo tvrdi, ze je tantramaser a umi to, no na par jsem v zivote byl a dobrej pocit takto jsem mel jen jednou
Pak jsou tu ale lidi jako Guru Jara atd... Tam lidi tez prej citi energii atd... a bohužel to je pruser jak Brno, takze at si kazdy udela obrazek sam o energiich atd... ale pokud mi nekdo tvrdi, ze je tantramaser a umi to, no na par jsem v zivote byl a dobrej pocit takto jsem mel jen jednou
Max49
Bezvědomé vedení energie neexistuje a bezvědomí nastane, když se někdo ožere jako carský důstojník, potom se zvedne chodník a jebne ho do čela. Vědomé vedení energie znamená, že ji cíleně pošleš např. z bodu A do bodu B. Při zkušenostech nehraje ani vzdálenost, na kterou se posílá, žádnou roli.
Pokud děláš Tao masáže, tak to, je také vedení energie meridiány, tedy pokud neděláš akupresurní masáž podél meridiánů. I v tomto případě by si měl minimálně vědět kudy který meridián vede a který je s ním spárovaný atd. Tantra masáže vycházení z učení Tao a jsou jeho součástí.
To, že je práce s energií o víře není pravda. A už vůbec ne, pokud myslíš " víru " jako jakýkoliv druh náboženství. Když např. léčím nějakého hafíka, tak silně pochybuji, že věří v nějakého Boha. Ten tak maximálně věří, že mu dá páníček každý den baštu, podrbe ho za ušima a když mu bude mizerně, tak že mu páníček nějakým způsobem pomůže.
V žádném případě netvrdím, že děláte ty masáže špatně a věřím, že jsou jistě i příjemné.
Bezvědomé vedení energie neexistuje a bezvědomí nastane, když se někdo ožere jako carský důstojník, potom se zvedne chodník a jebne ho do čela. Vědomé vedení energie znamená, že ji cíleně pošleš např. z bodu A do bodu B. Při zkušenostech nehraje ani vzdálenost, na kterou se posílá, žádnou roli.
Pokud děláš Tao masáže, tak to, je také vedení energie meridiány, tedy pokud neděláš akupresurní masáž podél meridiánů. I v tomto případě by si měl minimálně vědět kudy který meridián vede a který je s ním spárovaný atd. Tantra masáže vycházení z učení Tao a jsou jeho součástí.
To, že je práce s energií o víře není pravda. A už vůbec ne, pokud myslíš " víru " jako jakýkoliv druh náboženství. Když např. léčím nějakého hafíka, tak silně pochybuji, že věří v nějakého Boha. Ten tak maximálně věří, že mu dá páníček každý den baštu, podrbe ho za ušima a když mu bude mizerně, tak že mu páníček nějakým způsobem pomůže.
V žádném případě netvrdím, že děláte ty masáže špatně a věřím, že jsou jistě i příjemné.
Vsechny zalezitosti s energii jsou o vire. Nejde je pravdepodobne dokazat, ale asi ani vyvrátit. Jinak co se tyce tantra masazi, tak je to presne jak popisuje. Vetsina tantra maseru sve klienty okrádá. Kdo ale na energij neveri, tak toho ani sebelepsi tantra maser nenadchne. Proto treba ja svym klientům nikdy netvrdim, ze umim tantru. Aci par lidi reklo, ze bych to klidně mohl delat
Vidím pane že jste znalec děkuji za váš příspěvek
Tak proč to sem píšeš?
Děkujeme joudovi Bigpeet za konstruktivní příspěvek
A už jsem na něho natrefil i na fcb, začíná se množit

Masáže v Praze
Doporučíte?