Masaz s Happyendom

happyend…

Ahojte, chodievate na masaz aj kvoli happyendu? Neviem ci mam stastie ale vacsinou je to 1:1… a to navstevujem rozne salony. Top ale je urobit aj maserku. to sa mi zatial podarilo iba 4x.
Mám pocit, že sa iba chvališ. Ja hladam tiež masaž a nikde na celom SK (okrem asi "bordel podnikou") takú nerobí nik, dokonca ani masérka a ani masér čo je gay, alebo BI *3*. Ak je niekto tu čo vie kde je i masér nech mi napíše poštu a napíše kde a za akú cenu to robí.*271**270*
Ak tak skor hladaj sukromnu maserku
Ku mne obcas pridu zeny ktore chcu happyend(nie sex!)
jj, happand nie je sex. je to len uvolnenie. a to by malo byt beznou sucastou.
Určite nie je bežné a štandardné, aby v normálnom masážnom.salone kde sa poskytujú zdravotné masáže sa masérka venovala intímne partii každému klientovi. Samozrejme všetko ale záleží od vzájomných sympatie, náklonnosti. Pokiaľ si masérka a kliet sadnú po tej ľudskej stránke a navyše ak tam je chémia vtedy je možné aj také niečo... Ja mám svoju masérku ktorú si skutočne nesmierne vážim a je to žena ku ktorej mám rešpekt a úctu. A nevymenim ju za nič na svete.
Tým chcem povedať že nemám dôvod a záujem navštevovať a skúšať ďalšie masážne salóny prípadne ďalšie masáže
Na Prievozskej napriklad. mladsia co tam robi. taka malinka.
som jeden z prvych registrovanych na stranke. nemam pocit ze za tie roky meni smer. ak sa ti to tu nepaci tak preco si tu 5 rokov?
mozes dat do spravy v ktorom salone sa ti to podarilo? mne len na thajskej masazi.
aj na normalnej sa mi venovala maserka nadstandardne. ale v cechach, u nas len na thajskej…