Sex pred divákmi

Sex

Ahojte zažili ste niekto reálne sex pred niekým čo sa na vás pozeral ?
Druhý krát to bolo v kúpeľoch.Podrobnosti nebudem popisovať,proste bola tam aj jej spolubývajúca,hoci mi sľúbila že bude sama.Vraj ju prosila,či sa môže pozerať,že je to jej sen,vidieť iných trtkať.Tak sme jej sen splnili.Mne to nevadilo.*124****92**119**87**359**71**277* (отредактировано)
Tri krat pred divakmi. Raz na oslave pred inym parom, raz doma pred kamosom a raz pri vode pred nejakym starsim panom.
Hľadám pár M+Ž ktorý by mal záujem o mladého 25r chalana k nim. Ja ako divák . Prešov, Košice. Ďakujem.
Par748
Par748 Неактивный 3 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
2x sme si to rozdávali na Punta križ a pri nás si honilo asi 5 chlapov. Bolo to súper.
V chorvatsku existuje nudaplaz, na ktorej je swingers bezna vec 😉
Áno s musím povedať že prvýkrát to bolo dosť trápne
A čo Žilina.... nejaký pár ktorému sa to páči ak majú diváka...nie diviaka😃
Je asi nemožné nájsť diváka ženského pohlavia, neustále sa sa vnucujú chlapi, predpokladám že nechcení s nedostatkom sexu. Je to už otravné.
Dnes ideme skusit do sauny v Beckove sexovat. Ividime ci to dame. Je to jedna z vyziev pre nas
Len si užite je to tam super...sexovať na všetky spôsoby...sprcha vyrivka sauna
Ked das suhlas , pustia do plnej kapacity. My mame len 2 miesta rezervovane
Hľadám pár M+Ž ktorý by mal záujem o mladého 25r chalana k nim. Ja ako divák . Prešov, Košice. Ďakujem.
Ja som to ešte nezažil a veľmi sa mi páči tá predstava....ak sa nájde nejaký párik budem rád 😃
Hľadám pár M+Ž ktorý by mal záujem o mladého 25r chalana k nim. Ja ako divák *20*. Prešov, Košice. Ďakujem.
Ahoj , rád by spoznal náruživý párik, ktorý by chcel k sebe diváka na sledovanie. Som atraktívny sympoš, šport postava, upravený.
Сообщение было удалено пользователем.
Tak to je naozaj škoda. Konečne sa tu nájde niekto reálny a je z ďaleka 😪😂
Ja som raz zažil sex pred diviakmi, ale ten šprint preč neprajem nikomu
Zažil viac krát kde sa najskôr manžel pozeral ako som mal sex s jeho ženou bez jeho zapojenia potom sa to otočilo že manžel mal so svojou ženou sex a ja som sa na nich pozeral taktiež som sa nezapájal bol to vzrušujúci zážitok
.....bol som v oboch úlohách a neviem, ktorá sa mi páčila viac. Či nechať sa fajčiť od zadanej ženy, alebo sa pozerať, ako si to rozdáva so svojim drahým:)
je to velmi vzrušujúce.kto to nezažil,nevie o čom sa bavíme.na mna sa pozerala žena z kamošom ako trtkám tú jeho.úžasné,neopísatelný pocit.ked som ho z nej vyšklbol semeno čaplo až na čelo postele.
mal som bolo to super. ak sa nejaky parik najde komu sa to paci v ba tak si rad pozriem som v petrzalke
Áno. Máme takú skúsenosť. :) A bolo to príjemné a vzrušujúce.