Bla bla car eroticky

Bla bla car eroticky

Kto sa autom presúva z východu na západ a opačne?? Vždy dajte odkiaľ kam dátum a čas a či ste šofér alebo či potrebujete odviezť. V aute sa cestuje od pol pása nahý a dotyky sú po komunikácii dovolené prípadne nejaká zastávka.
Сообщение было удалено пользователем.
prechádzas autom cez Zvolen a potrebuješ sa vyprázdniť ?? napíš rád mám väčšie .. prípadne má niekde vezme zo Zvolena do Bratislavu?
Niekto v nedeľu 7.6. z Lipt. Mikuláša do Bratislavy? Poobede / ku večeru.
Dopĺňam iba info, že hľadám auto, ktorý pôjde v tomu ale a trasou. Nemám ja auto. ;)
Nájdem aktíva cestujúceho dnes cez Zvolen? akýkoľvek smer ale ideš cez ZV a chceš sa dať dobre vyfajčiť alebo chces si zasukat do nevyjazdenej diery? napíš
17.5. rano potrebujem ísť PP-BB. Ak by mal niekto volne miesto mohol by sa zobrať. Píšte správu ak náhodou.
niekto kto prechádza cez Zvolen a chce sa dať vyfajčiť
Ahojte, pôjdem v nedelu 10.5. smer HE -BA keby sa chcel niekto pridať.
Zajtra po obede (14-15) z Prešova do Bystrice? Nejaký študent alebo mladý chalan?
26.3. potrebujem z PP do BB ak ma niekto voľné miesto. Ideálne poobede až k večeru. Dajte vedieť do správy.
niekto kto dnes prechádza cez Zvolen a dá sa mi vyfajčiť .. diskrétne seriózne a do konca
Ahojte idem dnes vnoci ZV-LC-RS-RA-KE môžem spraviť nejake zastávky keď tak kvôli reálnej babe :)
ahojte neprechádza niekto autom cez Zvolen ?? rád poslúžim a uspokojím tvoje potreby .. rád fajčím vacsie vtáky Zvolen (отредактировано)
Piatok 13.02 cestujem BB - BA nechce sa mi na appku dávať jazdu ;) tak ak ma niekto zaujem nápis správu zveziem
Dnes v nedelu 28 dec., cestujem Donovaly - Banská Bystrica- Bratislava
Niekto kto by ma chcel len tak povozit a pritom sa aj zabavit? Ja zo Ziliny
Ahojte 8.12 by som potreboval odvoz z Bratislavy do Prešova niekedy ku večeru resp. poobede ? Nikto ochotný ma odviesť a môže byť aj po ceste nejaka zastavka ?
Pripadne ráno do Bratislavy z Prešova?
Niekto kto by ma zviezol po novom roku z TT - PO..? Daj vediet…
Prechádza tu autom idúci Cez ZVOLEN .. niekto s chuťou na diskrétny úlet v tvojom aute .. ja 37 174 73 pasív
Ahojte 28ho novembra cestujem z Bratislavy do Prešova. Ak sa niekto chce pridať tak napíšte. Na čase odchodu z Bratislavy sa vieme dohodnúť
Ktorá žienka sa prevezie NR Sa Ba (отредактировано)
Ahojte v piatok (24.10.) by som potreboval PP-BB ak ma niekto cestu.
Vzrušovalo by ma ak by som na takú jazdu bral babu a ona by sedela v zadu alebo aj na sedadle spolujazdca a počas cesty by sa začala hrať
TRENČÍN, ILAVA, PÚCHOV, POVAŽSKÁ OKOLIE,, jazdím každý deň ráno a poobede smerom späť ak by chcel niekto odvoz ;)
Zajtra ráno 05.10.2025 cestujem z BA smer TT, PN. Pridá sa niekto? Žena alebo pár?
Zajtra 5.10 idem od ZM smer BA a potom dalej do rakuska... niekto ?
Slutx3
Slutx3 Неактивный 9 месяцов назад
Skoro každy týžden jazdim zo stredneho slovenska cez BA alebo ZA smer CR - pardubice ak by sa chcela nejaka pridat? Bud len na normalnu spolujazdu alebo aj nejaku zabavu je to na tebe :-) (отредактировано)
Niekto smerujúci cez Zvolen s chuťou sa mi vystriekas do pusy... Ideálne ak smerujes cez Zvolen do Bratislavy
Zajtra ráno cca 07 30 idem z Bratislavy do Prešova. Koho zveziem alebo u koho sa zastavím? Naj Senior alebo Seniorský Bi Pár
Zajtra pojdem autom Prešov -Poprad - Banská Bystrica - Nitra - Bratislava. Len žena alebo pár.
niekto z PO do Viedne? alebo do Bratislavy? rad sa pridam. dakujem
Zajtra idem do BA, z BB resp.Dt ,musim tam este nieco vybavit 🙂😊
Chce zviesť niekto v sobotu okolo 17 00 štart z Bratislavy smer Ružomberok? Idem sam autom tak kto ma záujem nech sa hlási
Ahojte, náhodou necestuje 🚗 niekto v piatok smer BA-LC. Rád by som sa zviezol.
Prípade ak by si mal na niečo chuť?
V pondelok smer Snina do Banskej Bystrice. Ale iba ženy . (отредактировано)
môžem niekoho zviesť tento piatok Bratislava - Žilina
S blablacar je to fakt risk, hlavne z dôvodu, že na hodnoteniach veľmi záleží ak chceš používať stránku pravidelne. Bolo by super spríjemniť si dlhé cesty, ale ťažko povedal či má spolujazda o niečo také záujem
on len nazval tú tému tak. Nemyslel tým skutočne používať bla bla stránku a na to...ale túto tému používať na to, keď máš záujem niekam ísť a tak a niekto tiež, tak sa dohodnete tu
Tento piatok 13.6. smer LC-BA? Neplánuje ísť niekto 🚗 ? Pridal by som 🤭
Nejaký muž, čo ide zajtra 3.3 z BB do Bratislavy, čo by ma zviezol?
v stredu 19.2. idem smer KE zo ZV. Rad zveziem. Alebo naspät do Zv z KE v piatok 21.2. Trasu viem prisposobit. ozvi sa, dohodneme
3.1. sympatický muž ktorý ide autom Lučenec-Bratislava? Rád sa zveziem :) na čo máš chuť?
Čaute, v nedeľu idem smer Prešov—> Bratislava , niekto pridať sa?
Ahoj, ak sa budes chciet takto previest daj vediet. Som za kazdu srandu (отредактировано)
30teho v pondelok niekto smer Bratislava- Lučenec? Nezvezieš ma?
Ďalší zúfalý pacient *3*
.................................
To ako ťa napadne odpísať niekomu na 2 roky starý komentár?
Это сообщение удалено.
Niesom zúfalý len nech je aj kúsok sranda pri cestovaní
V tejto zime to môže byt naozaj kúsok sranda, od pol pása nahý, pri policajnej kontrole ako ukazuješ svoju výbavu….sorry omyl, povinnú výbavu*22*
Vždy keď som cestoval ešte sa ani raz nestalo žeby nás zastavila policajná hliadka
Niekto, kto cestuje v sobotu 15.2. smer BA- Lučenec? Rád sa pridám ;)
V dnešnej dobe nikto nebude riskovať, pretože stačí jedno negatívne hodnotenie a už človek konci. Väčšina ľudí na bla care nerieši nič iné iba prepravu z bodu a do bodu b nič iné.