My půjdeme s kámošem na Silvestra do Nirvany, minula návštěva byla super! Nevěřil jsem tomu, ale ženských tam bylo víc než chlapu. Tak věřím, že Silvestr tam bude stejná bomba. Kdyby nějaké kamarádky chtěly jít s námi, napište!
A to je výhoda? To mám v práci:-)
TAKE tam budu . Přeci jen tam mám vystoupení na silvestr
Vypadá to na noční jízdu na koloběžkách. A pokud nebude mlha, uvidíme všechny ohňostroje od Aše až po Brno.
Сообщение было удалено пользователем.
Díky. Zábava to bude lepší než s amatéry. Většina jich nakonec zůstane doma, nebo budou marně hledat náhradu za zrušenou schůzku.
No přeci do Bunkru, kam jinam:))
Ta přesila chlapců z východu, mě tedy neláká... :-(
Nás to vůbec netrápí. Chodíme tam za zábavou, užít si s přáteli a tihle lidé nás nechávají naprosto klidnými. Nejsou otravní, nám dávají pokoj a když už, tak si umíme sjednat pořádek. A zastáváme názor, že právo bavit se má každý. Nehledě na pohlaví, věk anebo orientaci;-)
Také přemýšlíme kam na Silvestra.
(отредактировано)
Ahoj jestli se nepletu tak už jsme si psali
U nás bude na silvestra také otevřeno. Podrobnosti uveřejníme v brzké době zde v inzerátech, na facebooku a také na webu.
poděkujeme všem o zájem....u nás,ale tento rok silvestrovský večer vynecháme,uděláme jen klasickou v pátek den před,a tím se se swingers rokem rozloučíme
do nového roku přejeme všem klubům vše nejlepší,hodně swingersáků a plných klubů....
....a budeme se těšit na ten další swingers rok
(отредактировано)
Milk&Honey party tam to je skvely

Silvestrovská noc
Silvestr a swingers