muzy s penison nad 20cm sloven

slovensko

Nech tu pisu muzy co hladaju zeny na sex ale len te co maju penis viac ako 20cm. Aby sme zeny co to lubia, mali moznost tuvto rychlo najst. Ide len o slovensko!!!
21 cm

Ale za tú gramatiku by sme sa ti mali poskladať na kurz slovenčiny.
Trošku off topic, no mám pocit, že chlapi už nedokážu ženy zaujať nijak inak, než centimetrami. Možno zo mňa hovorí závisť, lebo nemám 20 cm a možno mi to príde proste smutné... *108* To, že sa tu tak sami chlapi prezentujú, svedčí o nich. No to, že ešte aj ženy si na chlapoch všímajú len toto jedno, svedčí zase o nich... *79*

Je to tu síce o sexe, no napríklad ja by som nevliezol do postele so ženou len preto, že má veľké prsia. Chce to trošku viac, než len obdarené telo. Ale asi som len staromódny kretén, takže sa tu v pohode hláste so vztýčenými klobásami. Hádam niektorej práve tá vaša zachutí... *98*
Ze staromidny ja neviem a ze to druhe co si napisal ano!!! To mas pravdu. Ta stranka uroblena pre to aby najst ryhly sex atd. A te co tu to chladaju vyzeraju ako adekvatny ludia. A te co hladaju tu neco ine vyzeraju ako kretiny. Napriklad ten clanok bol aby najst chlapov co maju velki penisy, pre to ze mna to bavi v sexe. Ale neadekvatny kretiny prisli sem a zacali pisat o pravopisanii, a o tom co je s zenami ked im pacia velki penisy. A to je, podla mna, neadekvatnost a kretinizmuz. Diki.
Kretenizmus je, keď ukrajinská čubka uráža Slovákov na slovenskom fóre. A tiež ako kretén vyzeráš preto, lebo nevieš rozlíšiť fórum od zoznamky. Pravopis s tým nemal nič spoločné.
ja si zase myslim, ze to beries moc vazne ♥️ ..napriklad ja sa casto pokusam zaujat aj niecim inym ako centimetrami 👆🏼
hlasym sa aj s mojou hadicou dlhou. Skvela akcia toto. Som zvedavy co z tohto bude. ps. gramatika vyhodou. Piste kym to nezmazu.
Budem ta informovat :)) momentalny stav ludi co by sa mi ozvalo je presne nula. Tak asi este treba nechat vyzriet tuto moju skvelu ponuku alebo co 🤷🏽‍♂️
Myslel som, že to len niektorí muži majú mozog menší ako pohlavný orgán, ale zjavne je to aj u opačného pohlavia. Ibaže by to písal chlap bez vedomia ženy, lebo "mužy" sú schopní všetkého.
Ak by si mal trosku mozgu, taku malicki ako maju ryby si by vedel ze ja cudzinka...
To som samozrejme vedel aj s rybacím mozočkom a teším sa z toho, lebo zobrať hocijakého podivína len s jediným kritériom,aby mal 20 centi cikulu, by nebola pre slovenskú ženu dobra reklama.