Kamionaci

Místa pro kamiony kde se da sexovat....

Ahoj jezdím s kamiónem hodně jihozapad republiky nebo i sever. Da se nekde zastavit a případně se potkávat kvůli sexu? Myslím hetero..... nebo je pár ktery by se chtěl předvádět nekde na parkovisti před kamiónem?
Da se na místě poznat, že by se měl někdo z řidičů zájem? Prostě spontánně, ne se domlouvat předem.
Jestli bude Kamionak okolí ostravy tak klidně bych mu přišel vihonit a vikouřít pero kněmu v kamionoví vše diskretně a vše bez finačnich naroku jsem oralni čubka huleni ocasy jen ostravsko
No v Itálii se dějí na parkovištěch zvěrstva ( sex, orál atd)
Denně, už roky.
V ČR sem to ještě neviděl 🙂
Taky by nas zajimalo. Jeden zazitek mame z Nemeckeho odpocivadla, ale od te doby nic.
Сообщение было удалено пользователем.
nejaky kamionista na real.ulet niečo fajn diskret bez narusenia sukromia...Drietoma-TN-D1
Ahoj,někdo na trase Frankfurt-Norimberk-Suben-Wien? Dívka,žena pár?
A ty by jsi přijela se seznámit někam na parkoviště kolem Varů?
Ahoj, nebývá někdo kolem Břeclavi a rád by si užil s klukem.
Máte někdo zkušenost s gay sexem na parkovišti pro kamiony v Praze Rudná?
Dřív to tam bylo plný šlapek. Už jsem tam roky nebyl...
Сообщение было удалено пользователем.
Tak já zítra ze Šumavy až do Nejdku. Nějaká panička po ceste na Kávu nebo malý výlet?
Jedině rada - začni jezdit v dvouposádce s koleginí. Jezdíme s manželkou v kamionu a šukáme pořád
Tak se dej na mezinarodku a nejlip na MAD a budeš mít občas co dělat abys to vůbec ušukal. Takový zájezdy s grupou na deset dní je na šukačku k nezaplacení. Občas se baby předhánějí která dřív ošuká řidiče. Samozřejmě to není pravidlo ale občas to fakt stojí za to.
Ahoj musím stebou naprosto souhlasit. Jezdil sem zájezdy a jak říkáš vždycky se někdo našel. Kde jsou ty časy. Rád bych to ještě jednou zažil.
Teďko bohužel jezdím linku a tam to stojí za ptr.
Mezinarodku jsem jezdil dost dlouho. To co ti píšeš je kravina😁😁😁
MAD- Mezinárodní autobusová doprava
MKD- Mezinárodní kamionová doprava
Pozor na záměnu