sukani starsi zeny..

umej to lip, jak mladsi:)

No jeste jsem to nezkousel:(
NEVÍM ZDA TO SEM PATŘÍ.JÁ ŠUKAL STARŠÍ PÁR A BYLO TO DOCELA DOBRÝ.PÁN UŽ NEMOHL A LÍBILO SE MU KDYŽ MU JI NĚKDO ŠUKAL.........OBĚMA UŽ BYLO PŘES SEDESÁT MNĚ 46 LET.....KOUŘILA FAKT SKVĚLE......AKORÁT ČLOVĚK MUSEL BEJT OPATRNEJ ABY JI NEUBLÍŽIL .....CHCE TO HODNĚ GELU A TAKY ČAS NA ROZJEZD..........
Ahoj ,je mi 21 a hledám sex se starší ženou 30+ , Okolí Olomouce 70km
řadu let šukám sousedku a skoro se stydím přiznat že jí bude za rok 80 let můžu doporučit vždy je při chuti a s vyndanejma zubama hulí jako fabrika. Má nádherne zadek a nejraději leží na břise a já ji mrdám od zadu a nakonec to má nejraději nastříkat do zadecku
Taky mám rád starší ženy, jen jsem ještě žádnou nenašel...Našla by se tu pro mne ?
Toužím po štíhlé ženě ve věku 55 - 70 let z jižních Čech. Lízání, mazlení ...
I já dlouhé roky toužím po milování se starší, milou ženou a pořád nemohu najít. V Brně asi žádná není.
Touzim vyzkoušet sex se starší ženou tak kdyby se nějaká z okolí Ostravy našla budu rád
Je mi 51. Kdyby se našla starší žena, tak mezi 55-70 let, mezi Prahou a Děčínem a v okolí. Přátelství a hezký sex.
Сообщение было удалено пользователем.
ženu nad 55 která je ještě při chuti je težke najit
Ženy nad 50 většinou jsou k neutahání !
Kam se hrabou 20 ky!!!
tyto starší ženy většinou mají velmi velkou chuť na sex !!!
Som masér. Mám masérsky kurz. Ponúkam klasickú masáž a reflexnú masáž chodidiel.
Ahoj, jsem 22ti letý panic z Východních čech.. auto mám, můžu dojet. Pokud máte zájem, napite a domluvíme se. Už bych chtěl zasunout a nechat se zaučit.
zralé ženy ... ostravsko a okolí . Dovedu respektovat dohodnuté
Obávám se pánove, že jen hloupě tlacháte. Jsem zralá žena a neumíte si představit jaký je problém najít příjemného muže, se kterým si užiji.
Hledám starší příjemnou ženu na občasný sex.
Já 47.
Jirka
603837267
To jsem teda netušil,že ženy ve zralém věku mají problém najít příjemného muže se kterým si chtějí užít-kdyby se jednalo o vztah,tak to pochopím
ahoj, podle fotek si krásná ženská, tak nevidím u tebe problém, proč by si nemohla sehnat mladšího.
Zrele zeny su bezkonkurencne najlepsie, maju mnoho atributov a vlastnosti, co zeny do 30-35roka nemaju. V podstate porovnavame neporovnatelne. Samozrejme je to hodne individualne. Ja som mal za posledne roky zeny 41r, 46r, 40r, 38r, 44r a 49r. Mozno pre mnohych bude zniet prekvapivo, ked poviem ,ze najlepsia po vsetkych strankach vcetne sexu = 49r :)
Mladá a nebo stará ono to je jedno. Až ti bude 50 tak zase budeš zakládat diskuse na téma "chtěl bych mladou holku" :-)
Ja by som to tiež strašne chcel, ešte nejakú nájsť :D Ale rád by som bol keby mi napíše nejaká zralšia poštu :)
tak aby ti nějaká sama od sebe napsala to bych se divil, ani v reálu holka za klukem nepříjde pokud ho vyloženě nechce...
Já jednu zkušenost mám a bylo to super. Určitě zkus, nebudeš litovat...
dosud nepoznané,ale lákavé,jsem zatížený na více povadlá prsa