Onania cez webkameru

Onanovanie cez net

Máte niekto skúsenosť? Vzrušuje vás to alebo to nie je nič pre vás?
za mna velmi prijemny sposob ako uplne vypnut a sposobit si sam orgazmus sebaukajanim sa , s niekym na takej istej vlnovej dlzke :)
Presne uzasny pocit sa tak odreagovat. A majviac vzrusujuce je ,e ta niekto na druhej strane sleduje
Mna skôr laka pozorovat napriklad par ktory by spristupnil domace kamery a chodia doma nahi, blbnu sulozia atd vsetko pristupne na sledovanie.
Katrina15
Katrina15 Неактивный 3 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Ahoj veľmi rad pozriem a rad sa aj ukážem ak by bol záujem.
Urcite sa budem rad pozerat, ako dlho len budes chcief😘😈
No ja by som mal záujem pozrieť, rád na také pozerám, vzrušuje ma to a spravím sa aj ja.
Neviete o nejakom kanaly kde sa da pripojit na online onaniu? :)
Môžeš si založiť súkromnú miestnosť,tam si môžeš postiť koho chceš a zapneš kameru a...ja som to už skúsil.
Je super keď je s kym sa urobiť. Ma to svoje neskutočne vzrušujúce čaro
Kto ma chce na webke ukážem všetko čo budeš chcieť úplne všetko som poslušný moje skyp Marek 11958
Patrakus
Patrakus Неактивный 3 года назад
Сообщение было удалено пользователем.
Mna to vzrusuje, ked sa niekto na mna diva, najlepsie, ked mi dava aj povely, co a ako ukazat. Zenu clovek tazko najde ale nevadi mi ani chlap, ak ho nevidim a nepocujem, maximalne ked vidim iba jeho penis ako si na mne honi.
Mna to tiez vzrusuje ked viem ze sa niekto pozera staci ze mi napise nieco a viem ze sa pozera a je to super...ako na zivo by som to nedal ale na webke sa rad ukazem a tiez mam rad ked mi povie co chce vidiet
S byvalou sme si obcas takto spestrili vztah, ze ked sme neboli pre sebe sme si dali webku. Raz som ju nahovoril, nech zavola jednu poblaznenu kamosku, nech mam vacsie publikum, ze sa obom predvediem a stalo to za to :)
Mna tiez vzrusuje ukazat na webke pekne tvrdy kkt a este k tomu ak mam divaka o to lepsie *13* pekne si ho viem vyhonit aj v sukromke rajcuje ma to *22* aj si pritom zavdycham , takze zamna fajn *52* (отредактировано)
Hm len či by ta to rajcovalo a vzrušovalo aj realne,, sa pred niekym tak uvolnit niekde vonku či v aute či na wc,, a pred divakom či divačkou nejakou,, žeby ta videli vymakli,, *24* nielen anonymne cez webku,*19**4*
ANO JE TO PEKNÉ SPESTRENIE MOC RÁD SA DÍVAM CEZ KAMERU AJ POHONIN SI HO 👌👌👌
Áno, keď sa dá, tak aj pohoním cez webku, ale keď sa vystriekam, tak ju vypínam. Ale je to celkom fajn odreagovanie