Motorkáři JMK

Pro všechny motorkáře i batůžky

Skupina za účelem setkání se, pokec, výměna názorů a zkušeností a nemusí to zkončit sexem *6*
Tě péro bando, znovu bych tady zaktualizoval téma nějaké vyjížďky - muži, ženy, páry z Jihomoravského kraje. Jsme tu ještě? Nebo už to máte doma všichni pod plachtou, protože je ráno kosa (jako jo, je :D ) *4*

Co takhle něco vymyslet?
Dneska je ve čtvrtek vyjížďka v Humpolci v doupěti v 13:30 výjezd z doupěte!! (отредактировано)
Byl si tam? Aj chtěl dojet ale nevyšlo to Vysočinu jezdím hodně
Začíná být teplo, někde vyjedeme. Já s baťůžkem.
Tak tady to nějak umřelo. V Sobotu určitě někam vyjedu, ale zatím nemam cíl.
Nějaký nápad někdo na místo na koupačku, na nuda nebo tak něco? Nebraním se ničemu.
Pár fotek z dnešního výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se nějaká parta sympatických motorkářů někdy chtěla připojit ?
Rybnik v Jedlove, tam je krásně, škoda že jsem nejel kolem
Ahoj zítra bych jel někam na moto co takhle se sejít někde
také hledám cíl a ještě by to chtělo i start :-) třeba někde v lesíku
Tak asi pojedu. Nevím kam ale to už je jedno. Tady se stejně nikdo nedomluvi asi.
jj domluva strašná ... všichni jen kecají a skutek utek ... co máte kdo za moto ? ja BMW 1200GS adv.
Zítra projížďka? Kdyby kdyby někdo chtěl pošlu polohu startu a trasu
Trasa z Masarykův okruh do Brno-Maloměřice a Obřany
Trasa 201 km • 2:56 h
https://mapy.cz/s/docecegepu
Cíl dobrý, jen misto Nákla jezdím na jezero Podebrady. JInak ta dalnice je opruz. Křtiny Adamov je taky pecka silnice

Softeil Heritage Harley 1400,v týdnu kol Phy.😉😎,ale i jinam😉🤷👌 (отредактировано)
Nedá někdo nějakou jízdu na Berounsku, Křivoklát v týdnu? Klidně napiš...
Moc teplo na nějakou cestu k vodě poslední dobou moc není
Jj Jedovnice super rozjezd ale chce to pak trošku soukromí
Jj tam se jezdí pěkně enduro ale na kole *1* (отредактировано)
Dnes jdeme do Letma do sauny kolem poledne. Kdo se přidá?
Tak dej vědět kam, klidně se zastavím. Já bez batůžku bohužel.
klidne se taky pridam i kdyz mam 125/150 7.5kw loncim enduro
Velice rád se přidám ! Takhle to vypadá jako perfektní nápad, ale jak již někdo psal níže, kolikrát se zde není člověk schopen domluvit na obyčejnou kávu :)

Ale jsem pro, pokud má někdo zájem kdykoliv kamkoliv (ať už muž či žena), stačí dát vědět. *24*
Občas jezdíme na motorce s manželkou k vodě do Jedlové u Poličky . Kdyby se našla skupina tak pěti sympatických motorkářů, kteří by si chtěli udělat s námi výlet a pořádně jí tam vymrdat - líbí se jí, když si z ní chlapy udělají pořádnou čubku, viz. naše galerie. Civilní foto zájemců
Je to trosku z ruky ale nejaky hezky vikend, vezmu stan a mužu zustat i dele treba
Ke kterému rybníku? Dejte vědět rád se na vás zajedu podívat
Jj... Ten rybník by mě taky zajímal. Mám v plánu o víkendu vytáhnout Triumpha, tak bych se tam zajel podívat.
Tam je spousta rybníčků a na koukání a koupání jsou všechny krásné
Co dnes kdo vytáhl motorku ? Já jezdím a nemám cíl *12*
Jezdit bez cíle je SUPER, většinou poznám mnohem více krásných míst, zákoutí a lesních mýtin *3*
Taky tak jezdím. Povedlo se mi i zablodit. To už je dnes umění.
To umění ovládám také. Někde jsem četl, že cesta začíná tam, kde bloudím 🙂.
V sobotu jsem dal necelých 300km. Škoda jen, že mi chyběla nějaká dámská nebo párová společnost. 😊
Ono v Jedlove je těch rybníku asi 20 😅, ale je pravda že na koupání a jiné radovánky jich je méně
Tam projíždím často ale nikdy jsem se tam nekoupal. Teď mám aspoň důvod tam přibrzdit.
Ahoj, také bychom s manželkou vyrazili. Já jezdím Tracer 9GT a manželka MT09. Obě samozřejmě Yamahy
Klidne s vámi někdy rad vyjedu když jsme ze stejného kraje . Luboš
Klidně v vámi nekam vyrazím jak bude počasí , pokud by jste chtěli
Ahoj, máte zájem jen o vyjížďku, nebo i o nějakou erotiku třeba někde u vody ?
Pár blabla1 znam žena je moc šikovná nemá problém uspokojit 5 muzu kdo přijede určitě si luxusně užije mrdani a treba ji koupání když na něj dojde.
Tak hlavně doufám, že bys dojel ty, minule jsi to manželce hezky udělal
Tak jak se oteplí,dejte vědět kde se sejdeme a můžeme vyrazit👍
Jen by to chtělo domluvit, aby se těch chlapů zúčastnilo 4 - 5
Rád se přidám :) Kolem Jedlové je to moc hezké a na motorce tam občas jezdím.
Amatéři - sraz - motorka, to jsou tři naprosto rozdílné pojmy, které nelze spojit, tady je jen banda žvanilů a pomatenců mimo realitu.
Většinou jsou to kecalove, honici a tahaci fotek, abychom to upresnili, ale najdeš i výjimky.
A když má někdo chuť a čas uspořádat sraz na pokec,tak si s tím dá práci a pošle zvadlo,samozřejmě se počítá s nějakým vstupem a pak už je to na účastnících, každý si tam najde to svoje *4**24**114*
Máš pravdu, v tom prvním komentáři mělo být "většina", omlouváme se všem reálným amatérům. *467*
Tak my kecalové nejsme a vy podle vašich galerií taky ne, tak by to třeba šlo někde u vody uskutečnit, když by se našlo pár chlapů, kteří se nebojí
Chlapi co se nebojí jsou reálně aktivní, a nepíšou tady na fóru ve stylu : "kdyby někdy něco, tak já bych kdyžtak jo ".*45*
Všichni taky nekecají, nick rsv, který píše níže ve fóru skutečně existuje, jezdí na motorce a mojí manželku už párkrát šukal, jak v klubu na swingers, tak u nás na gang - bangu
Jj. Máš recht , už to tolik neklouže ,,motorka=svoboda,,
Vše okolo to kazí..

Tak ono by stačilo dorazit alespoň na nějaký sraz amatérů, i bez motorky.
Hele já nezvládám ani jít na pivko si pokecat u nás natož ještě někam jet . Né že by nebyl čas ale rád relaxuji sám od všeho okolo..
No, aby se tam na Tebe nevrhl každý motorkář :-) Ale jo, rozdal bych si to :-)
Zítra se tam jedu podívat, to je jasný, jen sám, domácí odmítá na takové akce jezdit :-)
Máme rodinný dům s dost velkým pozemkem a i v patře prázdný. Mužeme se setkat i u nás!
No, na sraz motorek a pivní akci by se to hodilo :-) Jen nastav termín a místo :-)
Pokud by se sraz konal poblíž Brna a bylo by možné s mašinama nafotit i nějaké pěkné fotky, klidně bychom dojeli autem. A taky na pokec.
Co taková motorkářka, jako je moje manželka, hodila by sena akci ?
Tak všeobecně řečeno téměř s každou ženou lze vyfotit ve spojitosti s motorkama pěkné fotky. A vaše žena je sexy, takže za mě (za muže) by se jistě hodila.
Pokud to nebude jen pánská jízda měl bych batůžek 64 kilo*24*
Středočeský kraj, když je počasí, vzdálenost není problém.
Tak motorek je v garáži dost. Ale chtělo by to i nějaký ženský tam v tý skupině 😃
Ta moje má svoji motorku a když bude chtít jet tím směrem tak pojede . Ale je půjčování maximálně holkám .
Ženskou kdo může vezme s sebou, tedy pokud je takto naladěna :-) Jinak pak někde lovit :-)
Ahoj všem, pendluji z vysočiny(Třebíč)na Jmk(Říčany u Brna),Triumph Explorer,rád se přidám na nějakou vyjížďku, tady u nás je to mrtvý.A třeba by se nějaký batůžek našel 😉
To už tady bylo a nic se nedomluvilo. Vyrazit někam na mašinách, udělat mejdan, pokec to by bylo super.... Já se rád přidám....
Сообщение было удалено пользователем.
Сообщение было удалено пользователем.
Ducati by byla ideální *1* a termín musíme nějak doladit
Hele termíny sem hod ty , když je hodí oni tak abys zrovna stou dukaaati nebyl zrovna v servisu *1*
Začíná se pomalu oteplovat a proč nezkusit dát dohromady pár lidí s motorkou *404*
Dnes jsem všem záviděl - silnice plné motorek a já neměl ani chvilku čas, ještě jsem jí letos nevytáhl
Byl jsem to projet včera a solidně jsem klepal kosu :D Ale bylo to dobrý :)
Tady se lidi neumi sejit ani v ramci seznameni a hratek, natoz jeste s motorkou a na vyjizdku... 😃
Cp si člověk neudělá to nemá. Jediná možnost dát termin a misto. A počítat s tím, že tam možná budu sám.
Byl jsem jednou na swingers tohoto typu😁
Ale další uz se povedlo. S tim to bude stejný. První možná nic a pak se to rozjede.
Přesně tak, a když už někam přijede tak stojí opodál a není si schopný ani sundat helmu, aby ho asi náhodou někdo nepoznal, prostě zase jen kecy, reálně nikdo nikam nepřijede a když jo tak jen žvanit, žádná akce
lidi, v týdnu 19 - 23.6 chystám výjezd kolem moravy, výjezd z opavy, nechcete se někdo přidat?možnost se přidat i po trase