Provedení vasektomie

Co vy holky, ženy či dámy na to?

Doma již nechceme další dítě, tak při výběru antikoncepce padla možnost, že bych si nechal udělat vasektomii.
Co na to říkáte vy holky, či ženy, kdyby měl váš partner přerušené chámovody a tudíž by vám odpadla potřeba jist HA či se jinak chránit.
Mi se líbí ta představa, že bych měl i méně semene a tudíž bych se nemusel tolik utírat po orgasmu. Ale jak to třeba vidíte vy z druhé strany? Nechybělo by vám to u svého muže?
Byl by pro vás takový chlap ještě přitažlivý?
Díky moc za případné poznatky či podměty k zamyšlení.
Souhlasím s ostatními muži, taky jsem spokojený a klidnější. Klid to pak přináší i druhé straně. 😊
Chlapy, nezkoumal jsem to. Ale mám jeden "technický" dotaz. Spermie se dál tvoří, ale neodchází s ejakulátem. Takže co se s nima děje, když dozrajou? Sami se nějak rozpustí? Netvoří se pak třwba varikokela, nebo něco takovýho?
Vstřebávají se v oblasti sourku. Odborné to neumím popsat, ale nic z toho nevzniká, klídek.
Сообщение было удалено пользователем.
Když máš známého urologa v nemocnici jde to i na pojišťovnu -vasektomie.Tchán na tom byl, vše platila pojišťovna protože ona neví co máš za potíže, urolog napíše diagnózu a máš to vše zdarma!!Dá se to domluvit!
Za sebe mohu doporučit. Sice nateklé koule dva dny, ale ta nadhera jak si to teď užíváme... Rozdíl ejakulátu neznatelný a když mužu bez rizika stříkat dovnitř...
Mimochodem vedlejší efekt toho, když ženská vysadí antikoncepci je, že má větší chuť na sex a víc si to užívá. U některé více u některé méně. Ale prostě hormony obecně v těle páchají paseku. Je to prokázaná věc. Takže v principu, ženy berou antikoncepci, aby jsme si mohli užívat sex bez omezení, ale právě vedlejší efekt je ten, že pak na sex nemají chuť.
Hele sám jsem na tom byl a můžu jen doporučit. Na ejakulátu to není znát, kromě dvou malinkých jizviček nemáš žádné následky. Je to téměř bezbolestné - vazektomiebezskalpelu.cz. U zákroku jsem byl zcela při vědomí a nic jsem necítil - jen pak pár dní potom, máš takový spíš divný pocit - ani nemůžu říct bolesti. Nemůžeme si to doma vynachválit a za mě to jsou nejlépe investované peníze. Opravdu nečekej, že budeš mít nějak méně ejakulátu. Pokud jde o ty jizvičky tak po roce už jsou téměř neznatelné(byly max tak 2mm) navíc se to ani nešije. Sami to s manželkou doporučujeme kudy chodíme.

Možností proti nechtěnému otěhotnění je více, určitě by jsme ani jeden nešli do nevratných zákroku
Mám poznatek, dočetl ses někdy co je ejakulát a kolik je v něm semene (spermií) o které budeš ochuzen *4* (отредактировано)