Svolení od ženy

Nemá zájem o sex

Miluji svoji manželku, máme se spolu dobře. Jen jedna věc se nedá překousnout a to, že úplně ztratila zájem o sex. Nejen, že ho nevyžaduje, ale když ji konečně po nějaké době prřemluvím, tak leží, jak mrtvola a mám si pospíšit. Jí to stačí, když ji to udělám jednou za dva měsíce vibrátorem. Nechce se se mnou na toto téma bavit, buď se uráží, nebo řekne, že už je stará. Při posledním VÁŽNÉM rozhovoru mi řekla, ať si na to někoho najdu a jí nic neříkám. Přiznám se, že mi ta slova v hlavě utkvěla, ale nevím jak se k tomu mám postavit... máte podobné zkušenosti, nebo jste to třeba dotáhli do konce...
Podle tvého profilu je manželce okolo 30-35 let. Být ve tvé situaci, hledal by jsem za tím asi milence, tudíž zamilovanost a ztráta chuti na sex s tebou. Netvrdím, že to tak je, jen říkám, jak by jsem to viděl já
43 let není důvod ke zráti chuti. Buď máte nějaké problémy, pak by to tím mohlo být, to ale vyvracíš tím, že je všechno v pořádku a máte se dobře. Pak mě napadá ještě nedávný přírůstek do rodiny, to se taky stává, že žena po porodu nemá o sex zájem. A jestli ani to ne, bohužel bych se zaměřil na možného milence, nebo nějakého chlapa, který ji zaujal ( nutně nemusí mít sex, stačí platonická zamilovanost).
Сообщение было удалено пользователем.
Ve 43 letech u ženy není tělesný důvod, aby ztratila chuť. Taky bych hádal milence