Prešov Gloryhole?

Gloryhole v Prešove.

Ahoj je niekde v Prešove Gloryhole? Alebo nejaké miesto, kde je šanca prísť a užiť si M+M?
Počul som že na delni na nude sa dá niečo zažiť ale ešte som tam nebol
Tam som sa bol len pozrieť, nieje to tam veľké. A keď tam sú aj iný len "nudisti" tak neviem či by to nebolo veľmi okate.
DNES! Presov Delna nudistická pláž. medzi 11:30 a 12:30.
Som bisexuálny maďarský chlapec.
Hľadám kohokoľvek (18-75 rokov), kto mi bude tvrdo súložiť ústa, vysám kohokoľvek, kdekoľvek. S kondómom.
Moje obľúbené:
ponižovanie, hlboký orál, výprask, facka, exhibicionizmus, sex na verejnosti, pissing.
Môžete mi urobiť video fotku. Chodím nahá v maske.
niekedy dávno bola v OC Maxx na wc dole na prízemí ale to bolo asi cca 2-3 roky dozadu
Je tam aj teraz diera bol som dnes ak by niekto chcel dohodnime sa na dátume a čase
No ako píšu, tak vo vynovenom Maxxe na prízemí je nejaké wc kde je diera,treba ísť pozrieť
Je tam v maxe, ale len mala dierka je tam, asi niekto na.to pracuje *6*
Niekto dnes stretko? Vyfajcim. Ci uz na WC niekde alebo v aute? Napis
Áno bol som a nie je tam žiadna diera.. je tam len malá dierka ako by sa niekto snažil urobiť, ale nie je cez ňu vidno ani vedľa do kabinky.
No to by som bol zvedavy kde presne,v Košiciach som bol,nasiel som wc z dierov ale ,pred tym ako som tam šiel mi posalo kopec ludi ze ma fajknu,ale nakoniec nikdo ,nikde
Hello dnes v presove niekto kto by honil fajcil na wc dieru niekde na verejnosti kde je ta deľba nikdy som nevedel kde to je