Dnes ? 😛.
Ahojte kto dnes okolo 14.00? Ja 19r mladý šport chalan.
Prida sa niekto do sauny cas dohodneme napis
Hladame chalana ktorí bol dnes s nami v saunách a hlavne v brlohu.
Rad sa k vám pridam na wellness
Taka skoda, ze sme tam neboli
Dnes 18.4. niekto okolo 14:00 hod. ?
Ja idem dnes po 14tej. Pridá sa niekto, alebo tam stretnem niekoho s amíkov na spoločný relax a pokec.
Ak niekto chodi dajte vediet, som tam casto.
Bude tam niekto zajtra 11.04.2025 v doobedňajších hodinách ?
Bol niekto dnes? Napiš
vy úchyláci dodrbete aj dobrý pohreb.. presne kvôli vám to ludí znechutí.. šermujte sa doma, a očumujte toho, kto o to stojí. Skôr či neskôr vám niekto dobre trafí po papuli
Náhodou sa tu nájde ten sympoš čo bol dnes večer ? Tetovania.
Mlady chalan do 33r na nejaku zabavu v saune??? PM
Ahojte. Niekto dnes? Spoločnosť, pokec, relax. Nechce sa mi samému. ;)
Je tu niekto z tých kto bol dnes?
Niekto dnes wellness v Relaxe?
Čauko. Kto chodi pravidelne do sauny v TT?
Cez vikend večer? PM
Cez vikend večer? PM
Ja plánujem ísť dnes, vždy sa tam da nieco zaujímavé zažiť /vidieť
Chodi niekto? Ak ano, tak rad sa pridam ;)
ahoj pridm sa niekedy do tt welnes
Ahojky chodíš do relaxu hľadám niekoho na spoločnú zábavu
Ahoj, išla by nejaká slečna do wellness relax trnava so mnou?
Neboli ste dnes niekto?
Ja sa chystám dnes večer do Relaxu. Bude tam niekto?
Ja uz som dlho nebol ale isiel by som zase 😊
Ahoj. Dnes niekto po 18:00 do wellness? Budem tam.
V stredu 28.8. Prida sa niekto ?
Ahoj ktorá slečna by išla so mnou do welnesu TT :)
Ahojte ktora žena/pár dnes ide? Sprava a niečo vymyslime
Dnes nejaka zena/par ide do welness? Sprava
Niečo reálne zajtra večer?........
Ahojte skym sme sa videli vo welnese v piatok v poobedňajších hodinách bolo dosť plno
♂️🍌Kto dnes do sauny v TT na relax♂️🍌
Ahojky ☺️ rád sa stretnem v relaxe
Dnes♂️♂️ niekto o 18:00 sauna relax aqua&Spa?
Сообщение было удалено пользователем.
Pridá sa zajtra niekto na spoločnú nahotu?
Nie je tu náhodou ten fešák čo bol dnes? Medvedí Brloh?
Caute kto bol včera v Aqua spa TT?Na naše prekvapení sme ho navštívili po 2 rokoch a bolo tam celkom dosť ľudí mladších starších párov samotné ženy.Super.relax
Zajtra okolo 18:00hod ide niekto ? 🙂
Сообщение было удалено пользователем.
Dnes niekto ? Okolo 18tej ? Rád spoznám aj samotárov ale vítaný je hlavne pár
Zajtra nejaký chalanisko alebo pár? :)
Zajtra niekto? :D Ja mladý nadržaný
My chodime najma cez tyzden v skorsich hodinach a nedeje sa tam nic taketo :D Vseobecne byva tam dost vela ludi a ludia si uzivaju wellnes, relax a saunovanie, no a pary trochu romantiky vo dvojici
my sa radi stretneme ... ak máte záujem
Ahojky rád sa stretnem vo wellness relax
Pozdravujem dnešný párik, slečna s fialovými príčeskami a pán s tetovaním na ruke a pod krkom. Neviem koho som dnes stretol von v bazéne a v saune čo je von ale škoda že som nevidel s vami viac 🙏🏻😈
Chodí niekto aj do wellness v hoteli Empire, Trnava?
my si takto užívame vo wellness SC, tam nechodíš?
Mimochodom asi si nepostrehol ale Wellness nieje o sexe a RELAX Aqua&SPA nieje Swingers klub.
Keď si neschopný nájsť si partnerku, ktorá ti bude robiť spoločnosť napríklad vo Wellnesse, tak zapracuj na sebe namiesto očumovania druhých žien a párov. Je to otravné. Osamelí podivíni čo tam chodia ako ty, čo vyčkávajú aby sa nasáčkovali hneď do sauny či vírivky k páru, alebo žene, sú doterní a kazia tam relax.
Keď si neschopný nájsť si partnerku, ktorá ti bude robiť spoločnosť napríklad vo Wellnesse, tak zapracuj na sebe namiesto očumovania druhých žien a párov. Je to otravné. Osamelí podivíni čo tam chodia ako ty, čo vyčkávajú aby sa nasáčkovali hneď do sauny či vírivky k páru, alebo žene, sú doterní a kazia tam relax.
Presne tak. Mame tam saunovy svet naozaj radi a urcite nam nevadi nahota ale ked pride samotny chlap a roztiahne nohy a striha ockami je to neprijemne...
Pekne si to napísala
, pravda
Chodime tam s mojim milacikom. Velmi sa nam paci, ze personal dba na to, ze ide o bezllavkovu zonu. I ked...stalo sa nam uz aj to, ze sme v saune videli ludi v plavkach a navrch este plachta
. Nepovedala by som, ze sa tam da zazit nieco s ludmi, ktorych tam stretnete.. my si s laskou na seba vzdy vieme najst nejake sukromie... velmi sa nam paci sloboda tela a ked v saune stretneme par, ktory si ju tiez uziva...
Keď sme tam boli naposledy tak tam bolo 90% iba muži.
Dnes sme boli a bolo ako vždy super
V sobotu večer idem je na čo pozerat pekne baby ale zatial žiadne osobne zažitky
Prida sa niekto so mnou ? Do TT alebo do Senca :)
My so zenou si sem tam uzijeme v medvedom.brlohu
Dnes niekto ? Plánujem ísť oddýchnuť na večer 😇
Najpríjemnejšia sauna tam 😊 tiez tam radi ideme
Ahoj išla by nejaká slečna do welnesu trnava?
Dnes sa niekto nenájde ? Plánujem ísť okolo 17tej 💪
Bol niekto dnes? Bolo to celkom zaujímavé
Ja som bol dnes :) kedy si bol ..v akom case ?
Niekto dnes ponahotit a posaunovať?
Vždy je tam niekto a dosť plno cize ak čakáš nejakú akciu s nejakou cudzou tak to určite nezazijes
Zaujímavé že vždy niečo zažijem a aj vidím. Asi záleží od sympatií ;). Nehovor za všetkých.
Do sauny, či wellness ľudia chodia relaxovať. Netreba si saunu mýliť so swingers klubom. Netvrdím že intímne aktivity sa v takýchto priestoroch nedejú - v privátnych wellnessoch a saunach ktoré si rezervuju páry pre seba a sú tam sami. Určite nie vo verejných saunach.... Možno nejaké bozkávanie, pohladenie, objimanie... Ak čakáš niečo iné budeš sklamaný
😂Kamo chodíme tam s partnerkou 3 roky mame tam známych čo sú na rovnakej vlne ako my a nikdy tam nič nevideli ale ak berieš zažiť že nejake pohladenie tak ok to zažije kazdy

TRNAVA - RELAX Aqua&SPA
Saunovanie Trnava