Brno - tipy na fotogen. místa?

máte průkazku do Knihovny Jiřího Mahena?

Poradíte tipy na fotogenická místa přímo v Brně nebo nejbližším okolí Brna? Díky!

(tady nebo klidně do privátních zpráv...)
Fotografie z Brna a okolí už jsou v albech... Všem díky za skvělé tipy!
Díky všem! Posílejte další tipy v okolí Brna.

Venku zatím stále mrzne. *11* Ať už je léto! *6*
Masarykův okruh, tam vznikají krásné fotky. Klidně půjčím motorku k focení :-D
Lidi, díky za odpovědi! Posílejte prosím další tipy, kde ještě v okolí Brna pofotit...
(A pokud máte i fotky z toho místa, pošlete prosím přes vzkazy, dík!)

A jestli někdo máte průkazku do Knihovny Jiřího Mahena, a máte čas pokecat a poradit, jak tam fotit nebo nefotit, jestli nejsme až příliš drzí..? Tak můžeme třeba po telefonu se domlouvat...
Zatopený lom Drysická skala, kousek za Vyškovem (30 min z Brna) - to je už daleko? Je to takový utajený místo, ale místní určitě znají a kdyby něco, napiš zprávu, poradím. R.
Daleko to není. Chceme mít kromě samotného Brna i pár dalších pointů poblíž, kam si s kamarády během focení zajedeme.

Různé pěkné lomy nebo vodopády - vítáme tipy z celé ČR.
Ještě jsem si vzpomněl. Zajímavé misto je klášter Porta coeli Dolní Kounice. Je to turistické místo a je treba mít štěstí kdy tam nikdo není. Jde tam krásně světlo.
Ale ty gotické klenby a prosvitajici slunce, nádhera.
Tak to bude ono. Ja tam nebyl už dlouho. Dik za opravu.
Rosa Coeli - jako výlet super tip! Díky!

Ale jako fotky nevím... Pozadí za holkama, nestřídá se tam příliš ostře světlo a stín? Nebudou takové architektonické fotky hezčí bez slečen?

Máte někdo povedené fotky, kdy v pozadí slečen je světlo a stín, a přitom fotka působí harmonicky? Se přiučíme...
Hodně se tam fotí svatby, ty fotky jsem viděl a přišlo mi to hezké.
Nejsem fotograf, obcas se mi povede nějaká hezká fotka ale nemám ani vybavení.
Je to dobrý tip, dobré místo.
Někteří lidé se ostýchají fotit na veřejnosti. Stydí se. Fotí třeba poprvé, nebo tak...

Pro ně je pak důležitější, aby se cítili v bezpečí. Než jak působí samotná fotka...

Focení je zábava! Z poloviny jde o ten zážitek samotný.
Přesně tak. Každému vyhovuje jiné prostředí, jiná energie toho místa.
Ještě jsme Průhonice nefotili, díky za připomenutí!
Po cestě na Brno to sice nemáme, ale vidím to na podzim v Průhonicích. Co myslíte? Průhonický park a barvy?

Nebo máte někdo i jarní fotky z toho místa? Čím aktuálnější, tím líp!
Průhonicky les, hm kousek od Štatlu. Ty musíš být rozhodně nejostřejši tužka v penálu,je to vidět hned na první pohled 😂🤣😂🤣
Být z Brna, tak bych zkusil pronajmout na ty 4 hodiny

www.atelierstory.cz

Dá se tam jistě nafotit několik zajímavých setů

V Brně je glam ateliérů víc -Story, jak píšeš, pak Starstudio (to se mi líbilo víc), pak je něco tuším v Líšni na Zámečku, ale tam jsem nebyl
Díky i za tipy na studia, nebo interiéry!

My s kamarády budeme fotit venku, na veřejnosti, ale není všem dnům konec. Třeba za pár let budeme také hledat, kam se schovat...
Ahoj, mám krásný místo na focení. Louka, vysoké stromy, naprosté soukromí. Najdu nějaké fotky z loňska. Teď se to teprve začíná probouzet.
Ano, teplé počasí na focení zatím ještě není, ale věříme, že léto nakonec přijde!

Díky za poslání fotek, ty 3 foto objekty na pozemku jsou perfektní, a příroda okolo, přesně jak to chceme! Určitě se pak domluvíme.

I kdybychom ta fotogenická místa místa nevyužili přímo při focení s holkama během výletu do Brna, máme to po cestě, tak pak na jiný termín naplánujeme výlet s foto kamarádem. Bude legrace!